(vlastní) Kamion

Založil Robbed, 10.05.2007, 17:02:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Pro změnu jsem postavil něco z kategorie Town.
Kamion je v minifigovém měřítku. Oba dva figové se bohužel naráz do kabiny nevejdou (překáží dílky nutné pro mechanismus otevírání dveří ).
Taky jsem původně chtěl, aby měl přívěs po třech kolech, ale už jsem neměl pneumatiky.

Více fotek zde

edit: redukce fotek

Marťan

Citace od: Robbed kdy 10.05.2007, 17:02:54
(překáží dílky nutné pro mechanismus otevírání dveří ).

Moc pěkně provedené; zmiňuješ se tu o systému otevíraní dveří, ale na žádné fotce jsem nezaregistroval, že by měl ten kamion otevřené dveře.  ;)

Robbed

Citace od: Marťan kdy 10.05.2007, 17:08:43
Moc pěkně provedené; zmiňuješ se tu o systému otevíraní dveří, ale na žádné fotce jsem nezaregistroval, že by měl ten kamión otevřené dveře.  ;)

Díky. Váhal jsem jestli to mám fotit. Zpětné zrcátko totiž není připevněné na dveřích, tudíž zůstává na místě i při otevření dveří. Ale když už se na to ptáš, tak jsem to vyfotil. 

otaznik

Vypadá to na pohled moc hezky, na můj vkus je ale kamion až moc SNOTový. Jsem příznivcem spíše klasického stavění.

Ale velmi oceňuji naznačení rozvodu náhonu pro zadní kola, to je super!  8)

Tomášek

Je to nádhera, vypadá to skoro jako originální set. Také velice chválím skvělou fotodokumentaci. Již delší dobu se taky na něco takového chystám, ale momentálně nemám díly.
Procházím DARK AGE.

zakm

Naozaj veľmi pekné . Nie je to ani obrovské a zas ani malé ...toto sa ti dosť pekne podarilo. :)
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

TomG

Tak tohle ti musim pochvalit. Je to velmi slusne. Jen bych mozna hodil chybejici zlute tiles na ty dvere a vzadu na kabine ty zlute  Brick 2 x 1 x 1 & 1/3 with Curved Top. Ale tolik jich mozna ani nemas ne?

Z Otaznika si nic nedelej, on je proste vysazeny na stare town auta, takze tolik neoceni solidni model :)
Only the best can survive.

Pavel

Musím pochválit. Je vidět že nad tvorbou Robbed přemýšlel. Proč jsem ale hlavně píši je pochvala za fotky na kterých je vidět vše potřebné a jsou ostré, takže díky ještě jednou za podívanou  ;) .

Slick7

Také musím přidat pochvalu, je pěkně zpracovaný, nádhera, jen tak dál.  ;)

MwK

Musím uznat že ti ide aj Town!Tvoje SW modely sú úžasné a toto je tak isto super! :o
Mimochodom udrel si na moju citlivú notu...čumákové kamióny to je moje!
A tento je fakt skvelý! :) ;D
Len tak dalej!
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

bejver

Také se přidávám k pochvalným ódám. Moc se mi truck líbí. Vždycky si vychutnávám, když objevím nějakou prácičku, kde musím študovat jak tam je vlastně tohle a támto uchycený. Čili když to vypadá tak dobře jako tady není SNOTování nikdy dost.
(Přesto si neodpustím: je to teda trochu má úchylka, ale kdyby tak ten tahač zatáčel...)

Robbed

Díky všem za komentáře :)

Citace od: bejver kdy 17.05.2007, 10:03:26
(Přesto si neodpustím: je to teda trochu má úchylka, ale kdyby tak ten tahač zatáčel...)

O tom jsem přemýšlel. Šlo by to, ale musel bych použít jiné kola - tyhle jsou moc široké a velké, takže by se to ani nehnulo.

jbagy

Perfektní, není co víc dodat

LiBorec

moc se mi to líbí,postavit to v tomhle meritku tak,aby to nevypadalo tuctove,je opravdu umeni ;)