(Vlastní) Jarní kalendář #2: Pálení čarodějnic

Založil Jindroush, 20.04.2007, 12:55:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Dejv

Teda na to, že je v jednom ohni, je docela vysmátá.  ;D  Jinak se mi to moc líbí, těšim se na pokračování kalendáře ;)

TomG

Treba mela doma zimu, takze ma radost, ze se jednou v zivote poradne ohreje.  :)
Only the best can survive.

Jenčula

A neměla by být přivázaná ke kůlu?? Takto to trochu budí dojem dobrovolného sebeupálení... ;D

TomG

Citace od: Jenčula kdy 20.04.2007, 18:47:07
A neměla by být přivázaná ke kůlu?? Takto to trochu budí dojem dobrovolného sebeupálení... ;D

Mozna ma zezadu hrebik :)
Only the best can survive.

J0hny54

Citace od: TomG kdy 20.04.2007, 18:53:27
Citace od: Jenčula kdy 20.04.2007, 18:47:07

Mozna ma zezadu hrebik :)

nebo zlámaný nohy  >:D

Jarmila

Řeči o upalování čarodejnic je jen pohádka pro malé děti. Nevěřte tomu. To si jen chodíme pořádně prohřát svoje starý kosti. Výborné na revma , které si uženeme při našich letech ve studeném povětří.  ;D Pravověrné čarodejnici oheň neublíží, ale pomůže.  ;D ;D ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Jenčula

Citace od: Jarmila kdy 20.04.2007, 20:29:24
Řeči o upalování čarodejnic je jen pohádka pro malé děti. Nevěřte tomu. To si jen chodíme pořádně prohřát svoje starý kosti. Výborné na revma , které si uženeme při našich letech ve studeném povětří.  ;D Pravověrné čarodejnici oheň neublíží, ale pomůže.  ;D ;D ;D

V tom případě bych se dvojnásob přimlouval za kůl... >:D.... Dobré na srovnání páteře. ;D