(Vlastní) Jarní kalendář #1: Pohanské oslavy jara...

Založil Jindroush, 09.04.2007, 10:19:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

;)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Dejv

;D ;D ;D LOL   ;D ;D ;D 
Ten červený zadek mě dostal.  Super nápad vezíre. Jen nemohu přijít na to, co jsou ty vajíčka za dílek... Nejsou to kopečky zmrzliny?

Jindroush

Jojo, je to zmrzlina, nic bližšího vajíčkům mě nenapadlo, aby to byl origo dílek.

Co se týče červenýho pozadí, ještě jsem chtěl nafotit 'lite' verzi bez něj, ale už mi bylo líno...  ;D

MwK

Waw!Je to super! ;)
Mal som na pláne postavit niečo podobné ale na toto by ton určite nemalo!
Fakt krása! :D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

TIE

Mě se to líbí ale nevim co mají ti kluci v druhé ruce to je asi voňavka co ?

MwK

Citace od: TIE kdy 13.04.2007, 15:31:46
Mě se to líbí ale nevim co mají ti kluci v druhé ruce to je asi voňavka co ?
Asi hej!Ja som to tak aspon pochopil... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Jindroush

Ano, voňavka, někteří naši spolukostaři ze západnějších koutů tuto zcela běžnou kratochvíli neznají  8)

Hana129

A Ti východnější kostkaři, by tam ještě doplnili nějakou tu štamprli  ;D ;D

Jinak pěkný  ;)

***Banana.com

Citace od: Jindroush kdy 13.04.2007, 16:17:35
Ano, voňavka, někteří naši spolukostaři ze západnějších koutů tuto zcela běžnou kratochvíli neznají  8)

[total flame] No jo, Ostrava, kraj razowity.... >:D. U nás v Evropě  >:D už se několik století ví, na co se používá voňavka. U Vás v Asii  >:D jí stříkáte na pomlázku  8) ;D
Mno, dokud Vám bude vyhrávat každou hodinu z volksrundfunku na návsi břeskná dechna, lepší to nebude... ;D [/total flame]

Ondra

Kdyby jste věděli co dělá každoročně můj strejda doktor,tak by se vaše manželky zbláznili.To si přinese lékařskou obří stříkačku (prý na výplach střev nebo tak nějak) polovinu naplní vodou a další polovinu levnou voňavkou a začne to stříkat na mamku...pokoj naruby ,mamka smrdí na celou vesnici Vendryně a to je teprve sranda. ;D