Objednávka zo SHELL SMART katalóg - raz a dosť?

Založil mato, 05.04.2007, 21:57:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mato

Objednal som si z katalógu (internetová ponuka) Shell Smart malé Lego za 199 bodov. V katalógu bol obrázok setu 1251, ktorú som aj očakával. Dnes som prišiel domov a balíček ma čakal na stole. Najprv ma milo prekvapilo, že tam je set 1247 (ďalšia baba do zbierky a aj auto je lepšie, ako formula z 1251), tak som natešený obrátil krabičku, aby som ju otvoril. Bola už predtým otvorená a len zalepená bielou lepiacou páskou. Tak mi napadlo, že to možno kontrolovali alebo čo (naivné, však) a po otvorení (ktoré nastalo tak okolo 20:00) som si pomyslel, že v Shell Smart Klube sú najväčší grázli a neprešlo ma to doteraz (21:53).
Auto bolo samozrejme poskladané, zaprášené a kolesá lepkavé, neviem, či sa s tým niekto hral alebo si robia zo mňa srandu. A samozrejme chýbal aj minifig (či vlastne ona).
Tak im to idem poslať naspäť, som zvedavý, čo mi povedia. A ak nič, tak kašlať na 199 bodov, nabudúce si rozmyslím, či si niečo od Smartu ešte objednám a Vy by ste mali asi tiež dvakrát popremýšlať.

Ešte aby som nezabudol, list mi poslala slečna/pani Mirka Grniaková, ktorá mi popriala úžitok z mojej odmeny, ktorý som očakával.
A aby som nekrivdil (len) jej, balila to pani Divišová z agentúry REDA. MOžno najväčšiu chybu urobila ona, lebo hodiť pečiatku "kompletoval" k tak hnusne odfláknutej robote ...

Len som sa chcel podeliť

***Banana.com

No tak to je hlína..neposílej to zpět, pošli foto do novin.... ;D

TomG

Only the best can survive.

mato

foťák mám, ale pri sebe momentálne iba v mobile a zaostrovať sa nedá ...

ale majú obchodné podmienky a reklamačný poriadok, tak som zvedavý, či ich aj dodržia

patrix

ja som zaciatkom marca od nich objednaval set 2554 a dosiel v poriadku, cely a neposkodeny...

ale na tvojom mieste by som im to urcite reklamoval, i ked to bolo zopar bodov...

mato

určite budem. v sobotu im to posielam späť

nejaké nekvalitné foto tu:
http://martin1.host.sk/lego/shell/index.html

Hansel

To samé se mi stalo v obchodě. Už jsem to tu jednou psal a byl smazán. Opravdu to hodně nas*re. Přeju, ať se dovoláš svých práv, mně se to naštěstí podařilo.
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

Blake

:( Přesně to se stalo mě tak před rokem. Objednal jsem si 1251 po internetu. Po rozdělání balíku byla krabička evidentně před tím otevřená a přelepená izolačkou. No už to ve mě začalo vařit. Roztrh jsem izolačku a ve vnitř byl set poskládanej, zaprašenej již s nalepenou samolepkou, která už byla tak zteřelá že se z plotny na které byla nalepena doslova rozsypala. Gumy též leptaly. Jak myle jsem pochopil, že jsem tady za .... tak jsem volal do Shell Praha kde jsem jim věc vysvětlil a chtěl postich toho kdo to balil! Teď už si nevzpomenu, ale byla to baba z pobočky Shell Brno, která expeduje internetový objednávky. Náhrady jsem se nedovolal a jak bych dal z ruky to co přišlo tak bych neměl ani to. Hrozná zkušenost.

mato

presne tak. auto poskladané, gumy lepia ... (to by ma inak zaujímalo, prečo, majú na to vplyv podmienky? ak by mi náhodou poslali nové, začnú aj tie lepiť? alebo je to kvôli tomu, že asi boli niekde na slnku ... ?)

dnes ráno som im to poslal. bolo to "iba" 199 bodov (i keď rozmýšľam nad tým, či si od nich ešte niečo objednám po internete a tak som možno "prišiel" o všetky body). a tak mi napadlo, že to auto možno pošlú zase niekomu inému, tak sa vopred ospravedlňujem

u nás to asi nebol nikto z pobočky, pravdepodobne je tá pani z agentúry (bola tam agentúra reda na jednom z listov). smart klub by im mohol pohroziť, že nebude využívať ich služby ... ale určite to neurobia

Tomášek

Gumy jsou mastný a lepí u každýho setu, kde jsou, je to způsobeno IMHO materiálem.  ;)
Procházím DARK AGE.

Dejv

Citace od: Tomášek kdy 08.04.2007, 17:31:32
Gumy jsou mastný a lepí u každýho setu, kde jsou, je to způsobeno IMHO materiálem.  ;)

Já jsem nedávno koupil 2554 novou a nerozbalenou a gumy byly mastné taky. Buď to je speciální ošetření pneumatik od  výrobce nebo guma stárne časem. Zajímavý, že je to jen u hladkých pneumatik  ???  Tento set je z r. 1998..

Jindroush

IMO je to kvůli vyhazování z formy... Co se týče hladkosti, to nevím, já třeba měl v MISBu příšerně mastný tyhle:
http://www.peeron.com/inv/parts/3634
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Dejv

Citace od: Jindroush kdy 08.04.2007, 19:58:56
IMO je to kvůli vyhazování z formy... Co se týče hladkosti, to nevím, já třeba měl v MISBu příšerně mastný tyhle:
http://www.peeron.com/inv/parts/3634

Kdyby to bylo kvůli tomu vyhazování, tak jsou mastný všechny ne? Mě to přijde jako silikonový olej, který je na konzervaci gumy vynikající, ale je tu znova ta samá otázka: Proč jen některé?  ??? ???

mato

v prípade setu od shellu boli najmä lepkavé. pravda je ale aj taká, že sa určite s tým niekto minimálne hral alebo čosi, keďže auto bolo poskladané a na gumách boli nalepené aj smietky ...

ale napadlo mi to s tými gumami, či na to nemá vplyv nejaké okolie, lebo keď som ešte chodil do školy a nosil som pero v rupsaku (iba vlastne vo vrecku so sieťkou na kraji rupsaku), také to s gumou tam, kde sa drží, aby sa lepšie držalo pri písaní alebo image ..., tak sa mi marí, že počas veľkých mrazov začala byť tá guma taká lepkavá akoby ...

mato

tak konečne mi tento týždeň prišlo vyreklamované lego. nakoniec som dostal číslo 6 z tejto série (shell formulku), hoci "stálo" ma to x emailov, nakoniec som svoju odmenu dostal

Tomášek

Já jsem měl v každém setě mastné gumy, v některém více, v jiných méně, ale setkal jsem se vždy s mastnými a to těch setů s kolečky nemám málo, odhaduji tak na 40, rok výroby setů 1990 - 2006 ...  ::)
Procházím DARK AGE.

Tomášek

Citace od: mato kdy 24.06.2007, 21:56:21
tak konečne mi tento týždeň prišlo vyreklamované lego. nakoniec som dostal číslo 6 z tejto série (shell formulku), hoci "stálo" ma to x emailov, nakoniec som svoju odmenu dostal
GRATULUJI !    :P
Procházím DARK AGE.

mato

ďakujem
aj v tomto novom sete boli gumičky lepkavé. ale najhlavnejšie bolo, že LEGO prišlo neotvorené, hoci miestami som mal pocit, že už sa ho nedočkám a miestami zase pocit, že začínam reklamáciu odznova. no ale oplatilo sa