Hypernova - Avion Bratislava

Založil patrix, 13.03.2007, 15:45:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

patrix

V Bratislave Avion - Hypernova konči s LEGO-m, že vraj sa im to neoplatí a že ludia to vykrádajú, trhajú a podobne..
Majú tam MISB 4752 - Professor Lupin's Classroom.

Ešte asi 5ks za 298 skk.

Okrem toho som tam videl aj tie hot-rod-y od megablocks za 199 skk.

edward193

Nemate tam nahodou niekto cestu? O jednu Lupinovu triedu by som mal zaujem...

patrix

Citace od: edward193 kdy 13.03.2007, 15:55:17
Nemate tam nahodou niekto cestu? O jednu Lupinovu triedu by som mal zaujem...

zajtra tam pojdem, mozem ti jeden zobrat. Ostatne cez PM.

zdar...

MwK

Hypernova a lego ???
Bol som najmenej v troch hypernovách na slovensku a ani v jednej nikdy nemali žiadne lego... ??? ::)
Divné!Nemuseli by prestavať! ;D
Mimochodom SW tam náhodou nieje niekde zastrčené? :D 
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

patrix

Takže pre velký záujem som tam znova zašiel a už nemali nič....

Takže týmto sa ospravedlnujem dotyčným, ktorí mali záujem, ale niekto ich predbehol.

Priznajte sa, kto to bol ?  ;D

STARHAWK

v Avione v Hypernove som nedavno bol ale lego som tam nevidel, mali tam dost hraciek ale ziaden lego regal, iba niekde pohodene nejake HP lego ale cenu som nepozeral, tusim ze to bolo to  co ste tu dali

ale pozeram ze aj tak som o moc neprisiel aj za tu cenu

HP nezbieram a ani na casti ako zlacnene by sa mi to nehodilo, jedine co som kupoil z HP bol ten podvodny svet, lebo som potreboval tie vlasy dlhe a mali to za 380 z povodnich 1100 ci kolko to stalo

Achad

Citace od: patrix242 kdy 15.03.2007, 09:42:52
Takže týmto sa ospravedlnujem dotyčným, ktorí mali záujem, ale niekto ich predbehol.
Priznajte sa, kto to bol ?  ;D
Já myslím, že odpověď je na aukru na této stránce dole... :o

Cavelon

Citace od: Achad Ha-Am kdy 15.03.2007, 10:14:44
Já myslím, že odpověď je na aukru na této stránce dole... :o

Najviac sa mi páči u predajcu toto:
Místo:   Bratislava, Czech Republic

Aj z toho sa dá usudzovať jeho serióznosť...

Jindroush

Tohle jsem četl už víckrát, že je to nějaká chyba rozhraní Aukra. Člověk z Blavy cosi objednával, ale nedošlo mu to, protože mu Aukro strčilo do adresy právě Czech Republic.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Cavelon

IMHO dotyčný zneužil informácie tu z fóra a rýchlo všetky sety skúpil s vidinou následného slušného zisku. To by nebolo až také zlé, keby bol niečo nechal aj tým, od ktorých sa túto správu o výpredaji dozvedel, resp. sa s nimi dohodol. Tí sú teraz z toho smutní, lebo toto si kamaráti z fóra predsa nerobia, ba práve naopak - pomáhajú si. :(

Achad

No, já nikde nenapsal, že to vykoupil dotyčný človíček, ale pouze tak osobně usuzuju... Když tam ostávalo pět kousků a rázem jsou ode dneška čtyři na aukru a v Hypernově žádný, tak mne holt napadá jediné spojení... ::)
Ale každý nech si závěr zváží dle vlastního myšlení... 8)

Jinak ale souhlas s Cavelonem...

***Banana.com

Citace od: Cavelon kdy 15.03.2007, 12:34:44
IMHO dotyčný zneužil informácie tu z fóra a rýchlo všetky sety skúpil s vidinou následného slušného zisku. To by nebolo až také zlé, keby bol niečo nechal aj tým, od ktorých sa túto správu o výpredaji dozvedel, resp. sa s nimi dohodol. Tí sú teraz z toho smutní, lebo toto si kamaráti z fóra predsa nerobia, ba práve naopak - pomáhajú si. :(
Tak tak, občas je třeba se skřípěním zubů obětovat jistý zisk ve prospěch kolegů z fóra  ;D >:D

patrix

Tak som sa už poučil a evidentne dobré akcie posielam už iba vybraným ludom z fora..  >:D

MildaPajda

Citace od: patrix242 kdy 15.03.2007, 14:24:42
Tak som sa už poučil a evidentne dobré akcie posielam už iba vybraným ludom z fora..  >:D

spis je dobre nakoupit na co staci penize a pak nabizet... ;)
pokud chces byt trochu altruista a podelit se se stejne postizenymi LEGOkolegy... ;)   
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

Achad

Já bych to tak tragicky neviděl. Třeba se dotyčný nakonec vyučí sám - za pět stovek mu to nikdo nekoupí a všechno mu to zůstane! >:D >:D >:D

patrix

Citace od: MildaPajda kdy 15.03.2007, 14:41:44

spis je dobre nakoupit na co staci penize a pak nabizet... ;)
pokud chces byt trochu altruista a podelit se se stejne postizenymi LEGOkolegy... ;)   

a aby som si zapratal cely byt vecami ktore nikto nechce...  ;D

pokial nieco uvidim, tak napisem, a ked je zaujem, nie je problem pre to skocit, horsie je naozaj nakupit a potom to nepredat....
aj to sa mi par krat stalo, ale zasa na druhej strane sa z toho tesi syn, pretoze vie, ze to nakoniec skonci u neho...  ;D

mato

Citace od: Achad Ha-Am kdy 15.03.2007, 14:56:10

Já bych to tak tragicky neviděl. Třeba se dotyčný nakonec vyučí sám - za pět stovek mu to nikdo nekoupí a všechno mu to zůstane! >:D >:D >:D

alebo nám to ponúkne ešte lacnejšie ;)

Cavelon

Citace od: patrix242 kdy 15.03.2007, 14:56:48
... pokial nieco uvidim, tak napisem, a ked je zaujem, nie je problem pre to skocit...

Ako vidíš problém to nie je. :P
Stačí, keď napíšeš, o skočenie sa už starať ani nemusíš, urobí to promptne niekto za Teba. ;D

mato

Citace od: patrix242 kdy 13.03.2007, 15:45:27
V Bratislave Avion - Hypernova konči s LEGO-m, že vraj sa im to neoplatí a že ludia to vykrádajú, trhajú a podobne..
mohli by to urobiť, ako v tescu na kamennom. dajú okolo krabice tú umelohmotnú "pásku" a je to. síce sa to dá otvoriť, ale tak aspoň niečo. a ak majú kamery, tak čo tam robí tá ochranka? síce nemôžu stále sledovať lego, ale trhanie krabíc by si mohli všimnúť ...

inak včera som tam bol a mali tam nejaký creator set rybičku (číslo si napamätám, ale má asi 15 kociek) za nejakých 98 sk. teda ak si ju už niekto nekúpil

v alltoys v avione mali lietadlo 7893 po zľave za nejakých 1949 sk. v katalógu je odporúčaná cena 1799. a zdá sa mi, že som ho videl minule niekde za 899 (asi v dráčiku v avione, včera tam nebolo) sk. chcel som to sem napísať, ale nepamätám si už, kde to bolo - bol som "rozčarovaný" zo setov lupina, ktoré som nenašiel v HN :(

edit: tá rybička je 4401

patrix

ta umelohmotná páska by vyriešila možno kradnutie dielov, ale nie poškodzovanie krabíc. A ono sa to dost zle vysvetluje predavačke prečo chceš novú krabicu zo skladu a nie tie trochu ošúchané alebo natrhnuté z regála. To ona málokedy pochopí....

v tescu uz asi pol roka chodím okolo setu http://www.bricklink.com/catalogItemPic.asp?O=7257-1, ktorý by mal obsahovať aj dve svietiace figurky, ale chirurgickým zákrokom už neobsahuje. Ale pritom cena je stále obrovská - nejakých 1600 skk.

STARHAWK

Citace od: patrix242 kdy 19.03.2007, 12:06:14
ta umelohmotná páska by vyriešila možno kradnutie dielov, ale nie poškodzovanie krabíc. A ono sa to dost zle vysvetluje predavačke prečo chceš novú krabicu zo skladu a nie tie trochu ošúchané alebo natrhnuté z regála. To ona málokedy pochopí....

v tescu uz asi pol roka chodím okolo setu http://www.bricklink.com/catalogItemPic.asp?O=7257-1, ktorý by mal obsahovať aj dve svietiace figurky, ale chirurgickým zákrokom už neobsahuje. Ale pritom cena je stále obrovská - nejakých 1600 skk.

holt s Tescom sa nejak moc jednat neda, ked tam maju nieco rozkradnute tak miesto toho aby to dali za zlomkovu cenu to predavaju za povodnu alebo s mizernou zlavou

mne tvrdili ze to co sa nepreda posielaju naspet distibutorovy, tak neviem ci je to pravda

MwK

Citace od: STARHAWK kdy 21.03.2007, 10:03:07
Citace od: patrix242 kdy 19.03.2007, 12:06:14

holt s Tescom sa nejak moc jednat neda, ked tam maju nieco rozkradnute tak miesto toho aby to dali za zlomkovu cenu to predavaju za povodnu alebo s mizernou zlavou

mne tvrdili ze to co sa nepreda posielaju naspet distibutorovy, tak neviem ci je to pravda
No to by som netvrdil! :)
Je to podla tesca ale hlavne podla toho s kým sa o tom rozprávaš...niekedy má "vedúca" lepšiu náladu a niekedy horšiu!
Mne napr. z 1100sk a vykradnutého setu spravili iba 100sk!
A pritom tam chýbala iba svietiaca figúrka! (ušetril som 1000sk a na figa som sa vykašlal)
Ale to bolo v Bystrickom-najlepšom  >:D Tescu...lebo v Košickom,Popradskom mi chceli dat zlau iba 200sk! :P A to pri Lightsaber dueli kde chýbali Anakin a Obi-wan bolo dost málo! :)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Anatyt

V Tescu (aspon ako sa ja pamatam) neboli moc akcie nikdy. Na Bionicle ano, alebo na mensie SW sety. Ale vseobecne na tie vacsie sety ani nie. Neviem - som dlhsie mimo SVK, mozno sa nieco zmenilo, ale takto si to pamatam ja.

STARHAWK

Citace od: Anatyt kdy 21.03.2007, 12:06:04
V Tescu (aspon ako sa ja pamatam) neboli moc akcie nikdy. Na Bionicle ano, alebo na mensie SW sety. Ale vseobecne na tie vacsie sety ani nie. Neviem - som dlhsie mimo SVK, mozno sa nieco zmenilo, ale takto si to pamatam ja.

B-Wing bol dostatocne velky set v zlave podla mna
a na ine ne SW sety som tiez videl nejake zlavy, creator morske potvory som kupil za nejakych 400 a to bola dost velka krabica a aj na tie uplne najvecsie sety su obcas akcie ale tusimze nie 50percentne :(

hlavne uz aby boli zlavy na 2007SW lego :D nech si spravim armadu klonov a mozem kupit aj to AT-STco a Griviousa