(vlastní)Věž pro Růženu Šípkovou

Založil hana, 24.02.2007, 23:24:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Ondra

Fuj pavouk jak já je nesnáším a to mi nedávno chtěl strejda věnovat vycpaného(Sklípkana) ve skle,tak jsem se toho lekl že jsem týden nemohl spát a málem jsem strachy zbláznil.P.s.:Babče ve Vendryni občas vyleze ze sklepa černý krapet chlupatý pavouk o rozměrech cca 6cm,ale tím nechci strašit jen že se setsakramentsky rychle rozmnožujou a rádi lezou na záchody  >:D

hana

Citace od: ONDRA kdy 28.02.2007, 17:09:42
Fuj pavouk jak já je nesnáším a to mi nedávno chtěl strejda věnovat vycpaného(Sklípkana) ve skle,tak jsem se toho lekl že jsem týden nemohl spát a málem jsem strachy zbláznil.P.s.:Babče ve Vendryni občas vyleze ze sklepa černý krapet chlupatý pavouk o rozměrech cca 6cm,ale tím nechci strašit jen že se setsakramentsky rychle rozmnožujou a rádi lezou na záchody  >:D
Napiš si do Zoo,Fejk Ti rád poradí jak přežít setkání s jiným druhem než jsi Ty  :o Nebo nejezdi k babičce...

Ondra

Citace od: hana kdy 28.02.2007, 18:18:58
Citace od: ONDRA kdy 28.02.2007, 17:09:42
Fuj pavouk jak já je nesnáším a to mi nedávno chtěl strejda věnovat vycpaného(Sklípkana) ve skle,tak jsem se toho lekl že jsem týden nemohl spát a málem jsem strachy zbláznil.P.s.:Babče ve Vendryni občas vyleze ze sklepa černý krapet chlupatý pavouk o rozměrech cca 6cm,ale tím nechci strašit jen že se setsakramentsky rychle rozmnožujou a rádi lezou na záchody >:D
Napiš si do Zoo,Fejk Ti rád poradí jak přežít setkání s jiným druhem než jsi Ty  :o Nebo nejezdi k babičce...
Hady,potkany,chameleony to všechno snesu jen osminožce nemůže nějak ani vidět,ale člověk co nemá aranchnofobii tohle nepochopí.P.s:Jestli by někdo chtěl můžu vyfotit krásné "pavučiny" s neméně "krásnými výše zmíněnými pavoučky" >:D

***Banana.com

Citace od: ONDRA kdy 28.02.2007, 18:31:49
Hady,potkany,chameleony to všechno snesu jen osminožce nemůže nějak ani vidět,ale člověk co nemá aranchnofobii tohle nepochopí.P.s:Jestli by někdo chtěl můžu vyfotit krásné "pavučiny" s neméně "krásnými výše zmíněnými pavoučky" >:D

Přesně. Hada jsem měl na krku, dokonce jsem ho v Číně i snědl ;D, ale jak to má víc nohou jak čtyři, není to nic pro mně :P

hana

Citace od: banana.com kdy 28.02.2007, 18:56:44

Přesně. Hada jsem měl na krku, dokonce jsem ho v Číně i snědl ;D, ale jak to má víc nohou jak čtyři, není to nic pro mně :P
Tak pánové,trápí vás ještě něco? Až budu mít lepší zásobu kostek zase něco postavím.Nečekala jsem,že pavouk z Lega s váma takto zacloumá :o Jinak pozor na nové Castle, v hlavě lebky je  pavučina... >:D

Ondra

Citace od: hana kdy 28.02.2007, 19:24:43

Tak pánové,trápí vás ještě něco? Až budu mít lepší zásobu kostek zase něco postavím.Nečekala jsem,že pavouk z Lega s váma takto zacloumá :o Jinak pozor na nové Castle, v hlavě lebky je  pavučina... >:D
LEGO-neva,real-va

hana

Kanále,ten červ nemá nohy žádné... ;D ;D ;D

hana

Citace od: ONDRA kdy 28.02.2007, 19:27:46
Citace od: hana kdy 28.02.2007, 19:24:43

LEGO-neva,real-va
No právě,tady se původně probírala věž,ale to už je dávno...

***Banana.com

Citace od: hana kdy 28.02.2007, 19:28:45
Kanále,ten červ nemá nohy žádné... ;D ;D ;D

No, dal bych si ho, ale byl jsem přejezený..had byl sytý... >:D

Petrjr

Něco pro banana.com a ONDRU.

A v neposlední řadě i pro princeznu do nevysmýčených koutů.

***Banana.com

Citace od: Petrjr kdy 28.02.2007, 21:33:08

To je ale škaredé a zlomyslné... >:( :-\

;D ;D LOL

Dejv

Taková zášť vůči nevinným užitečným tvorečkům  ;D Přítelkyně by ty, co máme na balkóně, taky hned zlikvidovala, nebýt toho, že jim dávám jména a tak je zachránim.. Ten poslední ( černý, asi 4 cm ) se jmenuje Obi Wan  :P ;D

Petrjr

Citace od: banana.com kdy 28.02.2007, 21:36:11
Při pohledu na smajlíky - sry. Nějak mi z diskuse (chybně) vyplynulo, že problém je hlavně s těmi živými, ne legovými. Omlouvám se, to jsem nechtěl.

Pro Tebe jsem to myslel jako reakci na fotky z Číny. Proto ti hadi a štíři.

hana

Citace od: Petrjr kdy 28.02.2007, 21:43:15
Citace od: banana.com kdy 28.02.2007, 21:36:11
Při pohledu na smajlíky - sry. Nějak mi z diskuse (chybně) vyplynulo, že problém je hlavně s těmi živými, ne legovými. Omlouvám se, to jsem nechtěl.

Pro Tebe jsem to myslel jako reakci na fotky z Číny. Proto ti hadi a štíři.
Vůbec se jim neomlouvej ;)Všichni jsme viděli, co spořádal Kanal v Číně... >:D .

***Banana.com

Citace od: Petrjr kdy 28.02.2007, 21:43:15

Heh, don´t worry my friend, I am just a bit kidding ;D

***Banana.com

Citace od: hana kdy 28.02.2007, 21:58:31
Vůbec se jim neomlouvej ;)Všichni jsme viděli, co spořádal Kanal v Číně... >:D .

A to je jen to, o čem vím, ten pes či krysa, co nám ho týden servírovali coby vepřové, zůstal neidentifikován.. >:D

MwK

Citace od: sparkz kdy 28.02.2007, 21:42:41
Ten poslední ( černý, asi 4 cm ) se jmenuje Obi Wan  :P ;D
Obi-Wan ???
Ty kacír!... >:D >:D
No dúfam že aspon prežil nejakého pavúčieho Anakina... ::)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

betakaroten

Tedy, ty potvory jsou velikostně docela v nepoměru - jak navzájem, tak k princezně ;D natožpak k minifigům.