Trička, 2. kolo - OBJEDNÁVKY ZDE!

Založil Jindroush, 19.02.2007, 16:09:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Velikosti, nabídka triček a cena poštovného zde: http://www.kostky.org/trika.php

Osobně doporučuji raději ty polokošile pro pány, mají lepší a pevnější materiál než to bavlněné tričko.

Formát objednávky:
Mailem na adresu tricka@kostky.org, na každém řádku jedna kombinace druh/velikost/barva. Objednací kódy a barvy jsou na odkazu výše, pojmenování barvy na vás vybafne, když necháte šipku chvíli viset na barevným čtverečkem. Dále uveďte uživatelské jméno z Kostek a plnou adresu, kam trička zaslat.

Příklad:

d190,L,pink,1 ks
t155,XXL,olive,2 ks
t155,L,olive,1 ks

Obratem zašlu 'fakturační údaje', platbu převodem očekávám do týdne ode dne odeslání.

Dá se očekávat, že trička nebudou hotová/rozeslaná dříve než tak začátkem dubna.

Berte prosím na vědomí, že nepodnikám v textilu, proto nejsem schopen provádět nějaké vracení, reklamace a tak podobně - jednáte na vlastní riziko. Já pouze zprostředkovávám.

Slovenské uživatele bych poprosil o to, aby se domluvili a sjednali si kontakt v ČR, který zaplatí a pak trička převezme a dopraví na Slovensko. Převody a poštovné ČR x SR jsou drahý jako pes (např. doporučená zásilka 250g - 108 Kč)

Objednávání ukončím asi koncem tohoto týdne, podle ankety se jedná o 26 lidí, tak by se to mělo zvládnout.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Jindroush

Pokud chce někdo trika doručit nějakou alternativní metodou (např. k LL), zmiňte tuto informaci v mailu!

Jindroush

Stále jen 19 z 26...!

drSEBY

Citace od: Jindroush kdy 22.02.2007, 23:07:52
Stále jen 17 z 26...!

já to zítra proberu a mozna vezmu i dámskou velikost  :-*  Pro sebe vím, ale asi bude lepší objednavka "hromadná"  >:D - celkem 2 kusy  ;D

MildaPajda

Ac jsem si rikal, ze uz tricka mam a dalsi objednavat nebudu, tak jdu do toho znova... ;)
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

Jindroush

Pozor, hlášení!

Objednávky uzavírám v útery 27.2. v 23:59.

Stále ještě chybí pár objednávek lidí, kteří se naklikali v anketě...

mulah

No to to letí, půlka dubna je tu a já se nejvyššího ptám. Jak to vypadá s našimi oblečky?  Jedu totiž na republikové školení firmy ISCAR a tam bych se pěkně vyjímal.
Díky

Jindroush

Bohužel stále nic nedorazilo, zejtra je proklepnu...

Jindroush

Mno, jsou průtahy v dodávkách materiálu, takže co je, to bych měl dostat okolo středy příštího týdne, co chybí, to bude na svatýho dyndy nebo později  ;)

Jindroush

Zas to u mě vypadalo, jak na tržnici  ;D
Odešlo to skoro všem.

Smůlu mají zatím Dickie, Jarmila, Llevelyn (a tudíž všichni, kdo si to posílaj k LL), Kanál (a tudíž Peki). Tam se čeká na vyřešení chybějících/zaměněných trik.

Prosím všechny o potvrzení dorazivších balíků přes PM.

***Banana.com

otaznik

A ty miniklávesy si objednal kdo? Přiznejte se!  ;D

***Banana.com

Citace od: otaznik kdy 07.05.2007, 17:57:30
A ty miniklávesy si objednal kdo? Přiznejte se!  ;D

No když už jsi to načal, tak já bych jedny klidně taky bral, pokud tedy jsou od stejného výrobce/prodejce ;D

Jindroush

Klábosy si objednala céra a maj je v každým knihkupectví  ;)

Hansel

Tak triko už dorazilo a dnes bude poprvé užito. Opravdu mě dostalo jak "originálně" bylo zabaleno, u Jindroušů není o papundekl nouzi ;D
Jen mě štve, že našité logo škrábe nad bradavkou, budu to muset nečím podložit, nebo bych se udrbal >:(
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

TomG

Citace od: Hansel kdy 11.05.2007, 17:15:51
Tak triko už dorazilo a dnes bude poprvé užito. Opravdu mě dostalo jak "originálně" bylo zabaleno, u Jindroušů není o papundekl nouzi ;D
Jen mě štve, že našité logo škrábe nad bradavkou, budu to muset nečím podložit, nebo bych se udrbal >:(
Si hod pod to podprsenku a mas klid  >:D
Only the best can survive.

Hansel

Citace od: TomG kdy 11.05.2007, 17:22:58
Citace od: Hansel kdy 11.05.2007, 17:15:51
Si hod pod to podprsenku a mas klid  >:D

Jsem čekal, kdo s tím přijde jako první ;D
Už mě to taky napadlo, je mi přes prsa volnějsí :)

hana

Tričko mám doma,díky.Příště prosím,nebal trička do krabiček od Dupla s princeznou...  ;D . Malá byla doma,když balíček dorazil. A protože má k Legu velmi kladný přístup,mezi slzičkami stihla naříkat a proklínat toho pána co posílá místo Lega kus hadru.  ;) :D

niessnet

Také mám trička doma. Naštěstí jsem je dostal v krabici od Adventures, kteří mě moc neberou, takže mě potěšila opravdu víc ta trička, než krabice.  ;D
Díky, Jindroushi!
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

Hansel

Dávám jeden off topic příspěvěk, který si nezaslouží vlastní téma, jak jsem reprezentoval zdejší forum :)
Mi došlo až pak, proč mě ostatní Češi dokázali identifikovat už od pohledu.
Kdo pozná baráček, má u mě malé bezvýznamné plus.

Jarmila

Citace od: Jindroush kdy 18.04.2007, 12:56:56
Mno, jsou průtahy v dodávkách materiálu, takže co je, to bych měl dostat okolo středy příštího týdne, co chybí, to bude na svatýho dyndy nebo později  ;)

Kdypak je svatýho dyndy? Jsem to nenašla v žádném kalendáři.   ::) Budou někdy dodána trika pro přerostlíky? Pokud ano, bude to v tomto století?  ;)
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

***Banana.com

Decentně se přidávám. Hoď sem adresu dodavatele, já už si tam pro triko nebo peníze rád dojedu  >:D.  Nebýt Jarmily, na to, že mám někde trika, bych si ani nevzpomněl.

Jindroush

Už jsem urgoval asi 5x. Až se vrátím z dovo, posouložím je telefonicky, nějak jim maily nestačí.