(Vlastní) Výsadková loď SP

Založil Slick7, 14.02.2007, 14:19:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Slick7

Tak už jsem si konečně našel trochu času sem vystavit svou vlastní výsadkovou loď Space Police, mám už ji postavenou delší dobu, mám v hlavě ještě pár nápadů, jak ji vylepšit, hlavně zbraňový systém, jen se k tomu nemůžu pořád něják dostat, snad jednou. Loď je vybavena uložnym prostorem pro zásahové vozidlo. Podvozek je zatahovací a stejně tak zbraňový systém, při stavbě mi hlavně zaleželo na tom, aby tyto komponenty v zasunutem stavu co nejméně narušovaly siluetu celé lodi. Doufám, že se bude líbit, případně bude někoho inspirovat. Omlouvám se, že to není lépe barevně vyvedené, ale dělal jsem to z toho co dily daly  :)
Teď už jich mám více, tak snad to jednou přestavím do líbivější podoby.  8)

Jindroush

MTron bude hučet, že to není Space Police, ale MTron...  ;D

Já hučím, že na to jak jsou ty fotky mizerný, že jsou příšerně veliký - 800x600, nebo 1024x768 okolo 150-200KB by měly většinou bohatě stačit...  ;)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Raistlin M

Je to opravdu cosi neidentifikovatelného. Space police prostě v obou verzích používá jiné barvy. Jinak to není hrozné. Jen "rasově" nečisté a ideologicky nevyhraněné  ;D ;D ;D

PS: Přimlouvám se za zmenšení fotek. Otevřel jsem si tu první a víc otvírat nehodlám. Je to opruz, takhle velký. 8)

Shi-So

Neni to spatne ,ale je videt ,ze kostek se silne nedostava.
Az bude vic ,rozhodne doporucuji udelat model clenitejci ,nejake anteny atd atd.... :)
Jeste bych omezil bych u tohoto typu stavby Technic dilky ,ale to je uz jen muj soukr nazor.... ;)

Slick7

Díky za vaše připomínky, fotky jsem zmenšil, za to se omlouvám, jinak co se týka rasové čistoty, bohužel, kostek se opravdu nedostává, jsem rád, že to dopadlo takto, stavěl jsem to, jak se dalo.  Pokuď se antén týče, jako předloha mi tak trochu posloužila výsadková loď APC z filmu Vetřelci a ta, na sobě nemá anténu, ani jednu.
  Já sám, to těď celé rozdělám a až bude zase chvilka času, tak to celé předělám do trochu rasově přijatelnější verze, aby zdejší lego rasisté, nebyli pohoršováni  ;D ;D ;D

Poco

Citace od: Slick7 kdy 14.02.2007, 16:18:33
tak trochu posloužila výsadková loď APC z filmu Vetřelci
Presne to som chcel povedať. Podľa mňa docela dobrá kópia, aspoň čo si z hlavy pamätám. :)

Mtron

Tak co bych k tomu dodal, hu hučet nemá cenu, tu loď mi něco velice připomínalo myslím , že to byl Pelikán jenom ten cocpit byl malinko kloněný dolu. Pohledově jako složeny model to vypadá dobře, co se týká barev to raději nekomentuji , protože to do SP má sakra daleko. Zkus si někde sehnat dílky a přeskladat to do barev SP. Ještě by si mohl nafotit vnitřní nákladový prostor , otvíraní kudy se dělá výsadek nebo nakládá náklad.

Když se koukneš na Starship troopers tak tam je transportní loď skoro stejná jako co si postavil. Jinak jsem rád, že tu je zase o jednoho fandu Space  víc , nenech se odradit od stavění , kostek není nikdy dost i já jsem měl nevalné začátky. Stavbě zdar. ;)
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz