Kočár

Založil Marťan, 13.02.2007, 13:06:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marťan

Kočár, ala mini 6044....zase něco z Royal castle

Technické údaje:
Nosnost = 2 osoby + kočí
Max. rychlost = podle toho, jak je na tom kůň

Samík

Docela pěkné..jediné co mi tam nesedí jsou ty pochodně, resp. jejich barva. Takhle to vypadá jako nějaké halogenové zářivky.. ;)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!
--Moje Brickshelf galerie--

Frco

podla mna to vyzera super, az na tie halogenky samozrejme, ale inak nemam co vytknut.

MwK

Citace od: Marťan kdy 13.02.2007, 13:06:39
Kočár, ala mini 6044....zase něco z Royal castle

Technické údaje:
Nosnost = 2 osoby + kočí
Max. rychlost = podle toho, jak je na tom kůň
Je to fakt pekné!
Povedal by som že oveľa krajšie ako originál! ;) :)
No a ako je na tom tvoj kôň? >:D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Marťan

No, nevědel jsem co tam mám dát místo těch zářivek....chtěl jsem tam dát oheň, tak jak je to na 6044, ale zdálo se mi to moc velké pro ten vůz.....nevím..poraďte, co by se tam hodilo?

Marťan

Co třeba takhle? Nebo místo té červené tam nechat modrou...

Aki

Tak to je stejné!
Nepoužívej pro středověk, neonové díly!
U toho červeného round bricku si zase nedovedu představit, co by to mohlo jako být......

Když vyměníš tu cone 1x1 namísto Tr. neon green za Tr. yelow, nebo za Tr dark orange, bude to super.

Nejvíc by se mi tam ale líbily nějak ztvárněné lampičky.  ;)

Marťan

Citace od: Aki kdy 13.02.2007, 16:25:21
Tak to je stejné!
Nepoužívej pro středověk, neonové díly!

No neonové díly  :D to je jasný že je tam neměli, ale neměl jsem tam co vrazit...  8)
Ztvárněné lampičky? No právě ten červený round brick měl znázorňovat jako lampu...  :-\

Tr. yelow, nebo za Tr dark orange nemám.... :'(

Kubos.cz

Navrhnul bych hnědý brik a nato dát lego oheŇ

Samík

jj, souhlasím s Akim..dej tam toto a bude to super  ;)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!

peter

Nedám si pokoje >:D

Citace od: Aki kdy 13.02.2007, 16:25:21

Citace od: Marťan kdy 13.02.2007, 16:29:42
Ztvárněné lampičky? No právě ten červený round brick měl znázorňovat jako lampu...  :-\

Jdu jen tak kolem ...

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Marťan

Citace od: Samík kdy 13.02.2007, 16:31:21
jj, souhlasím s Akim..dej tam toto a bude to super  ;)

Ok, tohle mám, jdu to fotnout a hodím to sem...

Marťan

To Peter:    taky pěkný, zkusím to z něčeho udělat...

peter

Citace od: Marťan kdy 13.02.2007, 16:36:58
To Peter:    taky pěkný, zkusím to z něčeho udělat...

Lampa:

• 1x brick 1x1 with headlight
  • 2x plate 1x1 round
  • 1x cone 1x1
::)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Marťan

Tak tady to je....ale asi se mi více líbí ta první fotka...to druhé mi připadá spíš takové moc pohřební.... :-\

Marťan

Ono vlastně ty lampy z těch prvních dvou fotek jsou použité i na 6090, takže to by šlo, ty druhé dvě lampy mi spíše připomínají lampy jak z nějakého dostavníku na divokém západě... :D

Samík

Tak, teď je to dokonalé.. ;)

Achad

No já si nemožu pomoct, ale ty lampy tam jsou jak pěst na oko, pokud se má jednat o středověký kočár. A i kdyby tam měly být louče, pochodně nebo prostě něco tomu podobného, tak mám dojem, že by stačilo málo a z kočáru by byl hořící expres. Musí to tam vůbec být? ::)

Mimochodem - viděl někdo někde nějaký středověký kočár? Já si teď jaksi nemůžu žádný vybavit. Pořád mám před očima sbírku kočárů ze Schönbrunnu ve Vídni, ale ty byly až někdy od 17. století...

Marťan

To Achad Ha-Am:   Zas tak to až neřeš  ;)  hlavně že má princezna v čem jezdit ne?

Je libo kabriolet?  ;D ;D

Marťan

Citace od: Achad Ha-Am kdy 13.02.2007, 17:33:14
No já si nemožu pomoct, ale ty lampy tam jsou jak pěst na oko...Musí to tam vůbec být? ::)

Verze kabriolet už lampy neobsahuje  >:D

Achad

Tak "kabriolet" už je vážně paráda! ;) Bez námitek! ;D

H0636

Všechny typy jsou pěkné a originální. Někdy až zamrzí, že podobné nápady nepřijdou i od výrobce.