Jak váš koníček snáší okolí?

Založil Jindroush, 19.09.2004, 13:40:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jak váš koníček snáší okolí? Myslí si, že

měl bych být hospitalizován
10 (11.1%)
jsem blázen
12 (13.3%)
jsem blázen, ale kdo není
20 (22.2%)
jsem trochu divnej
29 (32.2%)
jsem normální
8 (8.9%)
jsem normální a podporují mě v tom
7 (7.8%)
jsem normální, protože oni jsou taky blázni do LEGO
4 (4.4%)

Celkem hlasů: 86

Peetrs

Mě nejvíce pomohli "kostky" v tom, abych byl brán jako normální. Když jsem svému okolí ukázal, že v tom nejsem sám, ale že podobných šílenců je na světe plno ;D, tak se na mě přestali koukat skrz prsty a v poslední době mi dokonce fandí! :D

Colonel32

no, pote, co jsem byl v televizi, tak se nasli lidi, kteri rikali, ze to bylo fakt skvely, a taky lidi, kteri rikali "to je ale blbec"...

Jarmila

Před "Kostky jsou vrženy" i za "Kostky jsou vrženy" stále to nemám v hlavě v pořádku.  ;D
Alespoň část rodiny a okolí to tvrdí.  ;D To neřeším.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

J_BOB

Citace od: Dickie kdy 10.03.2006, 23:30:52
Citace od: J_BOB kdy 10.03.2006, 21:14:21
kamarataov som zosondoval a jeden bol tak mily, ze mi daroval vsetko lego co mal doma, pac jemu to len prekazalo :)

a kolik toho bylo?

aby to nebylo jako u Šimka s Grossmannem - "strýc bezzemek mi odkázal veškerou půdu. to jsem přijel, vzal si dva květináče a zase jsem odjel"  >:D

bola to krabica plna spinaveho, neroztriedeneho a nekompletneho lega :) ale akekolvek lego potesi :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Hansel

Citace od: Peetrs kdy 12.03.2006, 11:52:37
Mě nejvíce pomohli "kostky" v tom, abych byl brán jako normální. Když jsem svému okolí ukázal, že v tom nejsem sám, ale že podobných šílenců je na světe plno ;D, tak se na mě přestali koukat skrz prsty a v poslední době mi dokonce fandí! :D

Mně taky hodně pomohly "kostky" . Jednou jsem se chtěl něco dozvědět o aktuálním LEGU, náhodou narazil na toto fórum a už byl zase v tom :D Doma na mě koukají jak na šílence, jen bratr, kdysi taky LEGO pozitivní, to chápe ;) Když jsem si pak o volnou hodinu šel koupit armádu doktorů a auto, většina lidí ze třídy na mě koukala jako na psychicky chorého. To jsou ale lidé, kteří se baví učením biologie ;D
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

Robbed

Vadí mi, že když řeknu "stavím z LEGA", tak si spousta lidí myslí bůhví jaký nejsem blázen a dá mi dost práce, abych je zasvětil do světa Lega (že to není jen Skládaní dvou bricků 2x4 pro malé děti). Rodina a nejbližší přátelé to naštěstí chápou a berou mě jako normálního člověka, který má akorát zajímavý koníček. :P

Honzik

Mě bavilo lego od 5-12let, pak přišla odmlka a k legu jsem se vrátil ve svých 20 letech. Následovala kompletace starých setů a postupné rozšiřování sbírky sety novými či zánovními. Lego je krásný koníček...no spíš kůň. Moje okolí je až na vyjímky tolerantní...ale téma LEGO v hospodě mezi přáteli raději neprobírám.

***Banana.com

Citace od: Hansel kdy 12.03.2006, 12:10:46
To jsou ale lidé, kteří se baví učením biologie ;D

No, některé kapitoly Biologie procvičované v praxi nejsou zas tak špatnou zábavou ;D ;D >:D