(Vlastní) Loď vzdušných žoldáků

Založil Šejmus, 27.01.2007, 20:36:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Šejmus

Nevím jestli se to do tohoto témata tak úplně hodí, ale jinde by to asi nebylo ono. Pokud jste hráli takové hry jako Lionheart, Rise of legends (popř. Rise of nations), tak tam je takový zajímavý styl- popsal bych to jako kdyby se výtvory Leonarda da Vinci dostaly do výroby, a po 200letech by to tady tak mohlo vypadat, možná seženu nějaký screeny...

Tohle je (jak je vidět z názvu) loď vzdušných žoldnéřů. Vzdušná plavidla nejsou tak častá, ale zase ne úplně vzácná, posádku tvoří pár maníku co se dali dohromady za účelem výdělku. Vpředu je pilot (a majitel lodi), který obsluhuje 2kanóny mířící dopředu(víc ne, ovládat takovou krávu není nic snadného), za ním sedí bombometčík, a vlastně takový sledovatel všech možnách ukazatelů (s pilotem na sebe řvou různé údaje a povely), pak tam máme mechanika, support gunnera (pokud někdo poletí kolem, sundej ho (ten s černou helmou), pár dalších maníků, a obsluhovače AAgunu (vhodné ale i na souboj země-vzduch). Celý "kolos" pohání  hlavně dva rotory (postaveny nakřivo- zabírají méně místa), 2 tryskové motory uprostřed, a spíše vyvažovací na zádi. Hlavní výzbrojí je naváděná 500kg puma v pumovnici (na strategické bombardování, anebo atentát na zakázku), pak spousta min (pro případ ohrožení pěchotou ), 2kanóny na přídi (pro pronásledování, anebo ničení pozemních cílů) a vzadu 4hlavňový flak gun. Pak bych ještě upozornil na nákladový prostor a to bude tak všechno. Nečekám nějaký úspěch s tímto MOCem , spíš to berte jako studii.

potom taková hloupost, táta sehnal 2originálně zabalené dinosaury z dino 2010, tak jen pro poměr velikostí- docela mě fascinovalo, že to lego nazývá "velociraptor" tedy dinosaur tak 2-3m vysoký...

pro více detailů http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=229964

EDIT: slíbený screen
Fool of a Took!

Kubos.cz

Ten MOC je pěknej ale ta hra mě nebavila  ;)

Šejmus

Citace od: Kubos.cz kdy 27.01.2007, 20:46:29
Ten MOC je pěknej ale ta hra mě nebavila  ;)
to mě zase jo  ;D, nejlepší byl pocit moci >:D když jsem potom všechny 3 soupeře rozsekal s jednou výpravou  >:D

pak dík za ohlas (hlavně že je kladný...většinou je to typu "máš špinavé kostky"- no jo, já jsem lajdák  ;) )
Fool of a Took!

Dargnon

Hlavně že za tím tvým stavěním něco je. Nějaký příběh, představa...

špinavé kostky jsou znakem pravého stavitele s fantazií  ;D

Šejmus

Citace od: Dargnon kdy 28.01.2007, 11:07:39
Hlavně že za tím tvým stavěním něco je. Nějaký příběh, představa...

špinavé kostky jsou znakem pravého stavitele s fantazií  ;D
já z lega nestavím pro výstavy, ale protože si s ním hraju ;D, jsem ještě dítě...takže se nesnažím o něco co vypadá supr, ale pohromadě drží jen díky dobré vůli (např. některé klenby se mi zdají dost... nestabilní)
Fool of a Took!

fuli

Není to špatné, staveb s tímto tématem moc není.
P.S.: Tomuto stylu se říká steampunk
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

Need

Velmi dobré  :D :D :D :D  Proč je u minifiga u 4 hlavnového děla začmárané torso  ???
Spy Agent

Šejmus

Já tam teda začmáraného nic nevidím, ale to co je před ním je ochranný štít, aby ho nemohl každý tak snadno odstranit.
Fool of a Took!

otaznik

Citace od: Need kdy 14.05.2007, 19:48:13
Velmi dobré  :D :D :D :D  Proč je u minifiga u 4 hlavnového děla začmárané torso  ???

Už to nehul...

Šejmus

Citace od: otaznik kdy 14.05.2007, 20:05:16
Citace od: Need kdy 14.05.2007, 19:48:13

Už to nehul...
Nebo si vyčisti monitor  ;D.
Fool of a Took!