Mary a jeho sbírka

Založil mary, 28.12.2008, 12:18:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mary

Další kousek do sbírky classic town:

1592 - Town Square - Castle Scene (1983)

znouzectnost

wow
to je krása, kde jsi ho sehnal?
Vypadá jako nový.

otaznik

Citace od: mary kdy 04.08.2016, 16:14:51
Další kousek do sbírky classic town:

1592 - Town Square - Castle Scene (1983)
Parádní stav krabice, některé kostky vypadají trochu zažloutlé, ale to je, bohužel, u takto starých setů skoro standard.
Na můj vkus už je tento set příliš schematický, do sbírky jsem si ho, i když jsem měl několikrát příležitost, nepořídil.
Ale pěkný kousek, který musel udělat radost!

milanv

Ta koňozilla je fakt strašidelná. Osobně bych nevěřil, že ji zastaví pouhá značka STOP. Spíš bych čekal, že ta obluda značku sežere k svačině a půjde dál, sežrat prodavačku i s kioskem. Proto tu značku asi odklidili na stranu, aby zbytečně nedráždila...  >:D

Jo, to jsou holt ty historické doby. Ale set je to jinak pěkný a hlavně v neuvěřitelném stavu. I samolepky jsou na tom dobře...
Pán na Žlutém hradě

mary

Díky,set mi dorazil z Holandska,kde i vyšel jako Dutch verze setu z roku 1980.Zažloutlý je hlavně ten podstavec pod sochou a jinak je většina kostek v pěkném stavu.Všechny kostky jsou původní a vzhledem ke stáří setu jsem byl celkem mile překvapen  :)

Villa Legina

Citace od: otaznik kdy 05.08.2016, 10:44:16
Na můj vkus už je tento set příliš schematický...
Ale pěkný kousek, který musel udělat radost!

Oceňujem Tvoju stručnú, výstižnú charakteristiku tohto setu, ten istý pocit som vždy mala i ja, len som na to nevedala nájsť ten správny výraz. Ale súhlasím aj s tým, že je to inak pekný kúsok. A vzácny, hodnotný.