výstavní prostory, vitriny zástěny

Založil peki, 02.10.2012, 12:29:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Zatím je domluvena zástěna podél skvošového kurtu (kurty jsou 2). Stavební hloubka za zástěnou bude 1 m. Délka přidělené plochy 1 m. Plocha č. 0 a 23 je o něco kratší asi 0,9 m). Za zástěny půjdou především velké MOC.

Pro menši kousky budou k dispozici vitriny, ty jsou zatím v řešení.

Další výstavní plocha bude v kongresovém sále. Návrh výstavní plochy se připravuje. Do kongresového sálu budou umístěny MOC které vznikají na zakázku, kolejiště. Velké MOC, které se nevejdou na skvošové kurty (pokud máte MOC širší více jak 1 m a chcete se účastnit výstavy napište mi také prosím SZ). Pokud máte náhodou MOC nějaké stavby (budova) v minifig měřítku a chcete se účastnit výstavy napište mi také prosím SZ. 

Prosím zájemce o stavební plochu aby mne kontaktovali SZ.
Žádám stavbyvedoucí společných projektů o alokování plochy

Místa bude prý dost. Času do léta je také hodně. Bylo by fajn kdyby se po Roztokách sešlo více velkých propracovaných  MOC. Tím neříkám že v KŽ,Jeseníku, Boskovicích a Litovli nic zajímavého nebylo. Šlo o výstavy menší. Na Lipně bude naše výstava součástí širšího celku (bude záležet na tom co vše se podaří domluvit a zajistit, ale také na celkovém přistupu Lega k případné spolupráci) věnovanému Legu.

Mojí snahou je/bude zapojit do akce co nejvíce členů kostek zejména v těchto oblastech:
- výstava vlastních MOC
- stavba velkých MOC na zakázku
- dioramata z továrních setů (vlastní)
- dioramata z továrních setů (cca 300 stavebnic Lipno pointu)
- příprava soutěží pro děti, doprovodného programu pro děti
- bude zájem o Lego burzu ? Resp. je zde dostatek prodejců?
- další nápady???

peki

Citace od: šipka kdy 09.10.2012, 12:13:05
Ahoj Peki,  tak jsem koukal na ty výstavní plochy. Ty na kurtu jsou relativně malé, jde spojit třeba dvě dohromady?  Dík za info. možná bych zaplnil i tři. Něco se rýsuje ;)

Tomu říkám slovo do pranice. Plochy lze samozřejmé spojovat  ;D

germik

Datum začátku červen - super, to jsem přesně hledal. Na kdy to tak cca vypadá se stavěním na Lipně?
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

germik

Nevím kam jinam to dát, tak třeba sem. Jak je to s elektrifikací? Ve svém Castle MOCu počítám s motorem (nevím jestli ještě někdo jiný), tak bych potřeboval vědět nějaké bližší info - mám tam dát svůj M motor, nebo tam mám nechat místo na nějaký jiný (jaký), jak by se řešilo napájení (kudy vyvýst/nechat místo na vyvedení kabely) atd atd... ;)
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

peki

Elektifikaci je potřeba hlásit. Zatím se řeší pro:
space dioráma
vlaky
zakázkové MOC (space point, terminátor)
Nějaké PF motory (ale pouze ty co jsou v letošním Lugbulku budou na výměnu po výstavě). Kde to potřebuješ udej souřadnice?
Kurt A,B
Plocha číslo  ?

germik

Citace od: peki kdy 28.02.2013, 22:21:56
Elektifikaci je potřeba hlásit. Zatím se řeší pro:
space dioráma
vlaky
zakázkové MOC (space point, terminátor)
Nějaké PF motory (ale pouze ty co jsou v letošním Lugbulku budou na výměnu po výstavě). Kde to potřebuješ udej souřadnice?
Kurt A,B
Plocha číslo  ?

Jestli správně koukám, tak je to A18
Snad by měl stačit 1M motor, jak to bude udělané se spouštěním? Teď si nepamatuju jestli to v Roztokách u Castle MOCu bylo na tlačítko nebo nějak na časový spínač - abych pravdu řekl, v těchhle věcech se nějak moc nevyznám, takže bych s tím potřeboval pomoct - optimálně tak, že nechám někde vzadu čouhat kabel od motoru a o zbytek bude postaráno ;D :-X ;)

peki

Citace od: germik kdy 01.03.2013, 14:01:19
abych pravdu řekl, v těchhle věcech se nějak moc nevyznám, takže bych s tím potřeboval pomoct - optimálně tak, že nechám někde vzadu čouhat kabel od motoru a o zbytek bude postaráno ;D :-X ;)

Pokud tam bude elektrika tak se o to postarám stačí vyvedená PF koncovka.

peki

Aktualizované informace o vitrinách a prostorech. Je to již finální uspořádání celé expozice. Na kurtu A a B přibyla vitrina délka 4 m šířka pravděpodobně 0,5 (možná 0,75 m bude jasné do 14 dnu). Vitrina bude mít 2 police.

Je to tedy prostor pro menší modely. Nabídněte vaše modely v tomto tématu nebo mi napište SZ.

peki

Takto budou vypadat zástěny a vitriny na skvošovém kurtu.

Šířka plochy podél stěn kurtu je 98,5 cm. Tam kde zasahuje nosník je to méně, jenom 97 cm. Ověřoval jsem šířku u největších modelů, nikde by to neměl být problém.

Poslední je náčrtek vitriny, které budou uprostřed. V náčrtku je sice šířka přes 70 cm, ale mělo by být (jsme s LP domluvení) na šířce 50 cm. Protože jsem půjdou menší modely bude to stačit. Délka 98 cm platí. Bude dobré mít ještě u modelu nějakou rezervu, pro jistotu.

peki

Potvrzeny vitriny uvnitřr kurtu:
3 výstavní plochy (podstavec a 2 police)

Velikost

V náčrtku šířka 73 cm .
Délka 98 cm. Bude dobré mít ještě u modelu nějakou rezervu, pro jistotu.
Výška 50 cm

Vitriny jsou samostatné (plocha je rozdělena na 4 stejne díly), to znamená není do ní možné dát delší model než 98 cm (délka vitriny. 

Do skvošového kurtu kde  bude castle,piráti a space bych proto uvítal "menši"  věci s touto tématikou (včetně SW).
Do druhého kurtu, pak cokoliv, počítám například s umístěním modelů aut, vlaků atd.

Instalace:
Bude otevřena pouze jedna podélná stěna (předpokládám, že to nebude dělat nikomu problém.

peki

Dneska jsem viděl vitriny a podstavce. Vše je nové načančané. V takovém prostoru a na takovém rozsahu plochy jsme ještě nikdy před tím nevystavovali.  Bude to naše nějvětší akce.

Zjistil jsem že vitriny uprostřed kurtu jsou průchozí = je to jedna souvislá nerozdělená plocha  ;)