(vlastní) Podvozek

Založil Pieters, 11.11.2010, 20:49:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pieters

Citace od: Moon kdy 15.11.2010, 20:38:09
Jo tady máte jak by asi měla vypadat ta zadní náprava, a ten důvod proč to musí být posunuté o dva sudy do šířky. Podle mě je tohle nejlepší řešení nezávisle zavěšené poháněné nápravy, bez speciálních soužástek. žádám o kritiku. >:D

Pěkná práce, akorát moje zkušenost je taková, že ty piny šíleně zvyšují tření a je lepší tam dát křížové osy.

Moon

Podle mě je v tomhle případě tření úplně fuk ??? o tření se zajímám u náhonu a né u odpružení (a takový rozdíl to zas nebude). Pokud teda nechceš, aby se ti to pět minut ještě houpalo ;D
Přijdte si zahrát MineCraft: mc.urnaweb.cz:8888 Moje BS galerie: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Mooning

Pieters

Citace od: Moon kdy 15.11.2010, 23:03:39
Podle mě je v tomhle případě tření úplně fuk ??? o tření se zajímám u náhonu a né u odpružení (a takový rozdíl to zas nebude). Pokud teda nechceš, aby se ti to pět minut ještě houpalo ;D

Tak když jsem tam měl jednu pružinu na pinech, nechtěla se náprava úplně zvednout. Ale záleží na tobe :-)

Kiko97

Myslím si, že nie preto sa náprava nezdvihne naspäť ale preto, že pri pružení sa koleso vychyľuje von. A potom, keď sa má vrátiť späť, tak to veľké trenie o podlahu (povrch, na ktorom je) mu nedá možno vrátiť sa späť.   

germik

Myslím, že právě proto tam jsou ty TAN piny, které jsou takový "volnější" - nemají takové tření  ;) (jestli teda myslíš to stejné  ;) )
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Pieters

Citace od: germik kdy 16.11.2010, 20:49:43
Myslím, že právě proto tam jsou ty TAN piny, které jsou takový "volnější" - nemají takové tření  ;) (jestli teda myslíš to stejné  ;) )

Ty jěště nemám, takže nevím jake jsou. Ale je to možné že jsou volnější. Jsou volné jako staré šedé? Protože černé jsou tuhé a opravdu s nimi drží náprava tvar - nechce se hýbat. 

Kiko97

Tie TAN sú tiež voľné ako tie staré sivé len neviem či úplne rovnako.