(Vlastní) FTTS International (LTTT)

Založil grohl, 28.04.2010, 18:21:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Měch

Už vím na co narážíš....pokud máš Knoby tak jako převody (8z na 24z, 12z na 20z atd.) za sebou tak poskakujou jako čert. Ale jestli jsou knoby do pravého úhlu, tak neposkočí ani nepřeskočí ať děláš co chceš. Já je nepoužívám z toho důvodu, že se na nich ztrácí až 30% výkonu !!
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

otaznik

Když ono nejde jen o to vyjíždění do kopce. Navíc ty jsi tvrdil, že bevely přeskakují jen když nejsou dobře připevněny, což v praxi tak bohužel není.

tRilobit

Ale poskakujou, aspoň mě jo postavil jsem auto a jakdyby tak jelo na plný výkon ale tak divně skákavě..měl jsem od motoru 8z:24Z pak knoby na nápravách a portály 8z:24z..a prostě to poskakovalo. S těmi bevely jsem dodal, že i při dobrém zpevnění přeskakují, nepřeskakují jen když za nimi jsou portály...(Aspoň mě nepřeskakují)
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"

grohl

Konečně jsem sešmikal VIDEO

tRilobit

Jezdí pěkně, ale já bych se bál o ty knoby, jednou mi křupl, ale když jsi to tak vezmu tak tobě se síla rozloží mezi 2knobový převody a né jen na jeden.

peter

GriPeR - a dost! Čéče ty jsi snad snědl knihu "moudrosti". Už několikátý tvůj příspěvek stojí opravdu zato. Všechno ti křupe, všude se ti ztrácí výkon, všechno je špatně apod. Doporučuji Ti, nejdříve začni pořádně stavět, zkoušet a až pak se teprve zde "chlub" s těmi vědomostmi ze světa Technic. Většina totiž tvých současných postřehů jasně plyne z tvé nezkušenosti a neznalosti správných postupů.

Citace
Citace od: GriPeR kdy 01.09.2010, 19:54:28Jezdí pěkně, ale já bych se bál o ty knoby, jednou mi křupl, ale když jsi to tak vezmu tak tobě se síla rozloží mezi 2knobový převody a né jen na jeden.

Citace od: GriPeR kdy 01.09.2010, 15:30:51Tak to je jiná, ale přece převody snižují výkon takže by to pak nemuselo být pomalé, jinak v skutku dobrý stroj!

Citace od: GriPeR kdy 01.09.2010, 12:53:44Ujde, ale na mě moc motorů 1XL by stačil bohatě, šneci, ti stejně z buggy motorů sežerou energii, sežerou rozhodně víc energie než převody.
atd.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Bery

Ty jo, za jeden den, to čumim. Peter má pravdu, fakt to přeháníš. Já se teda taky rozkoukávám ale tohle.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

tRilobit

Petere, já bych nic neříkal kdybych to neměl odskoušené, všechny tři případy jsem skusil, knob mi praskl při velké zátěži.
Když sem použil na nápravách místo šneků ozubené kola mohl jsem s pohonu vyřadit 1M motor.
Kdybych si fotil všechny moje výtvory i ty nedodělané tak klidně dám i fotky.
PS: S Technicu stavím od mých 5-6Let, měl jsem ho málo jen na malé auta, které ani nebyly na motor, ale fungovaly, já si s každé špatně fungující věci vyvodil proč to funguje špatně, třeba u šnekového převodu je velké tření.

grohl

Já nevím, v přední nápravě mám 8 knobů, obě jsou hnané přes šneka a ačkoliv auto pohání 1 XL motor, má síly na rozdávání.

tRilobit

To jo, ale máš to dost zpřevodovaný, a navíc není auto zase tak moc těžké já na mých autech dbám aby byla plně IR, co nejmíň převodů, rychlejší a váha mých aut je kolem 1500g.

Bery

Ale musíš počítat s tím, že tyto auta jsou podle pravidel. Rychlost je v LTTT ne až tolik důležitá. Ty hodnotíš auta podle svých kriterií, ne podle těch které jsou v trialu.

tRilobit

No dobře, já vím že to nehodnotím podle pravidel LTTT, mám snad právo na čistě svůj názor a čistě své rady ne?

Fairytale

Nečekal jsem ,že toto auto bude mít tak dobré vlastnosti ...  """"""To pak na ty LTTT vůbec jezdit nemusím xD """""""" ;D

Bery

Já ti názory nezakazuju, ale podle mě je pak příspěvek nedůležitý a zbytečný. Potom to vyvolává tyto spory. ;)

tRilobit

Já jen každému jeho výtvor zhodnotím a řeknu co se mi na něm nelíbí.

otaznik

Citace od: GriPeR kdy 02.09.2010, 13:44:44
Petere, já bych nic neříkal kdybych to neměl odskoušené, všechny tři případy jsem skusil, knob mi praskl při velké zátěži.
Když sem použil na nápravách místo šneků ozubené kola mohl jsem s pohonu vyřadit 1M motor.
Kdybych si fotil všechny moje výtvory i ty nedodělané tak klidně dám i fotky.
PS: S Technicu stavím od mých 5-6Let, měl jsem ho málo jen na malé auta, které ani nebyly na motor, ale fungovaly, já si s každé špatně fungující věci vyvodil proč to funguje špatně, třeba u šnekového převodu je velké tření.
Možná by to chtělo méně Technicu a více českého jazyka...  :P