Jak mám sehnat několik náhrádních dílků /NE Bricklink/

Založil Dario, 01.07.2011, 08:17:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Dario

Před pár týdny sem se pustil do revize mých stavebnic ze kterých se po několika letech stala jenom směska. Po sestavení sem zjistil že mi chybí pár desítek dílků. Neexistuje jiná možnost než je objednat na Bricklinku. Jeden prodejce totiž všechny samozřejmě nemá, u jednoho seženu maximálně 1 nebo 2 dílky, objednávat pak další desítky dílů u každého prodejce abych se vešel do limutu 5 či 10 dolarů za nákup které nepotřebuji se mi nechce.

Díky za radu

wallac

Asi těžko najdeš lepší možnost než BL.. A myslim si, že po rozumné domluvě s BL prodejci jde ten limit obejít.. Pro jednou se výjimka udělat dá, ale zase ne aby se z toho stalo pravidlo..

OtaH

Existuje ještě Pick a Brick, ale v tomto případě by bylo poštovné vyšší než samotné dílky.

Robbed

Takovou směsici dílků asi nikde naráz nekoupíš. A Pick a Brick prodává jen nové dílky, takže BL je asi nejlepší možnost. Nevím, na které obchody ses díval, ale třeba tento má většinu tvých dílků:
http://www.bricklink.com/store.asp?p=Muntjac1967

Colonel32

Na Bricklinku existuje funkce wanted list. Tak tam prostě naházíš všechny díly které potřebuješ, a ono ti to existující obchody seřadí podle počtu položek, které z tvého seznamu mají. Imho by se ten tvůj seznam měl dát zvládnout tak na dva nákupy, i když asi v trochu dražších obchodech...

Jo, k tvému původnímu dotazu: NE NEEXISTUJE.

Dario

Citace od: OtaH kdy 01.07.2011, 10:03:53
Existuje ještě Pick a Brick, ale v tomto případě by bylo poštovné vyšší než samotné dílky.

z PaB sem už něco objednával, ale maj tam bohužel jenom omezenej výběr.

Luky1987

Mě přijde jediná možnost zkombinovat dva obchody z BL a když nebudou mít vše co potřebuješ, tak nahoď inzerát sem na kostky, kde je mraky lidí z Prahy a třeba ti někdo něco nabídne. Dva nákupy z BL po 10ti USD za každý snad zvládneš, holt Lego není laciná sranda...

mirek

pryb

Jak psal Colonel - udělej si wanted list na BrickLinku, má to spoustu výhod. Pokud nechceš objednávat přímo tam, dej poptávku sem na Kostky - jeden z možných postupů jsem popsal tady:
http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=28970.msg129347#msg129347
Nemalou část tohohle seznamu bych v zásobách nejspíš našel.

Pokud tě trápí limit a poštovné na BL, můžeš samozřejmě uspořádat hromadné nákupy  ;D
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál