Lugbulk 2012 v sekci Technic

Založil peki, 13.12.2011, 11:58:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

peter

Míč je dobrý nápad. Fotbalový, či jiný klasický už sice v nabídce dlouho nebyl, ale to přeci vůbec nevadí. V současnosti jsou k mání např. ty z Emporia;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Mates

Nehodil by se někomu i větší počet těchto dílků?
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=4274 barva Light Gray nebo Light Bluish Gray?
případně bricky
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=6541 barva white, black nebo Light Gray (Light Bluish Gray)

peter

Z mé strany určitě ne. Navíc ten technic brick byl v posledním LugBulku. Z obou dílů usuzuji, že je chceš kombinovat, pak bych Ti doporučil díl 87087, ale ten už také v LB byl.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Jamesek

Citace od: Mates kdy 22.12.2011, 08:55:59
Nehodil by se někomu i větší počet těchto dílků?
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=4274 barva Light Gray nebo Light Bluish Gray?
případně bricky
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=6541 barva white, black nebo Light Gray (Light Bluish Gray)

Taky ne, obého mám více než kdy užiju ...

Mates

Citace od: Jamesek kdy 22.12.2011, 11:09:46
Taky ne, obého mám více než kdy užiju ...
Asi u Tebe budu nakupovat...  ;D >:D

peki

Info k registraci do lugbulku 2012 zde

grohl

A propos, mohl by ještě někdo kompetentní přihodit mezi díly Technic sekce bushe v černé? Crowkillers psal o tom, že mají být v setech na druhé pololetí.
Díky.

peki

Citace od: grohl kdy 01.01.2012, 23:47:12
A propos, mohl by ještě někdo kompetentní přihodit mezi díly Technic sekce bushe v černé? Crowkillers psal o tom, že mají být v setech na druhé pololetí.
Díky.
Only active elements (no Q-elements, outgoing or licensed elements; Star Wars, Disney, Harry Potter and similar) can be purchased (usually elements that have been available in sets in the last 12 – 18 months)

peki

Přípomínám  ;D

1) Registrace do Lugbulku 2012 (nutno VŠICHNI zaregistrovat do 14.1.2012) zde:

http://www.lefa.cz/LEGO/lugbulk/lb_formLogin.php

--------------------------------------------------------------------------------------------
kolonka při registraci LEGO ID je nepovinná, je pouze pro ty, kteří ho mají   
---------------------------------------------------------------------------------------------

Pokud nechcete kupovat žádné kostky svojí registrací, podpoříte navýšením limitu ostatní stavitele/vystavovatele a tím přímo podpoříte pořádání nějaké výstavy kostek.org v budoucnu.

Registrování mohou být účastnici kteří mají zaregistrován účet na kostkách nejpozději k 1.10.2011. Dále je zapotřebí mít vyplněn v profilu věk. Lego požaduje osoby starší 16 let a více. V případě mladší osoby je výjimka možná pouze u vystavovatele viz info C32 výše.

Všem registrovaným děkujeme

eNTy

Díky Peki. Ještě jednou bych chtěl požádat všechny, kteří se LugBulku neučastní, ale rádi by podpořili ty, co ano, aby se na výš zmíněném linku zaregistrovali jako podporovatelé, zvednou tím nákupní limity pro ostatní.

Dále bych chtěl poděkovat všem, kteří pomohli vybrat dílky pro LugBulk za sekci Technic.

Dokument zde: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuRKzLIxgW1odEowaG5UR21BQUhtTTFELXM1RnhiYlE

Dokument je nyní uzamčen jen pro čtení a do příští neděle ho budu editovat pouze já, abychom předešli nedorozuměním. Prosím všechny, kteří si zadali poptávku, aby si zkontrolovali, že jejich data nebyla měněna. Podle stávajících dat jsme vybrali tyto díly (v dokumentu podžlucený sloupec Pořadí 1-10):

PF světla
Support 1 x 6 x 5 Girder Rectangular red
PF prodlužky (50 cm)
Steering CV Joint LBG
Technic, Brick 1 x 16 with Holes black
Tire 94.3 x 38 R black
Steering CV Joint Axle DBG
Support 1 x 6 x 5 Girder Rectangular white
Technic Triangle Thin (New Type) black
Axle Connector Double Flexible black

Je-li tu nějaký vystavovatel, který nutně chtěl z LugBulku velké množství nějakého dílu a tento se do seznamu nedostal, kontaktujte mne přes SZ a probereme detaily. Tímto si vyhrazuji právo nahradit dílky z konce seznamu pokud usoudím, že daný vystavovatel plánuje něco, co za to opravdu stojí.

Příští neděli (15.1.2012) bude tento seznam zamčen a předán organizátorům LugBulku jakožto oficiální seznam za sekci Technic.

Díky ještě jednou všem.

peki

Jamesek

Dotaz: šlo by nastavit u obou CV jointů menší balení? I v předobjednávací tabulce si většina přála vzít jen zlomek. Z jiných diskuzí jsem pochopil, že u jiného dílku už toto řešení bylo taky zvoleno, takže žádná novinka ... a o tom konečném dorovnání na celá balení od TLC se dá vždycky domluvit ...

Prudu s přepočítáváním již hotových objednávek si představit umím, na druhou stranu by stačilo je jen odemknout, aby si je uživatelé upravili podle nového počtu v balení .. :)

eNTy

Citace od: Jamesek kdy 06.02.2012, 10:56:08
Dotaz: šlo by nastavit u obou CV jointů menší balení? I v předobjednávací tabulce si většina přála vzít jen zlomek. Z jiných diskuzí jsem pochopil, že u jiného dílku už toto řešení bylo taky zvoleno, takže žádná novinka ... a o tom konečném dorovnání na celá balení od TLC se dá vždycky domluvit ...

Pekiho a LB tým bych tímhle neobtěžoval. Podívej se na ceny těch dílů. Pro předvýběr jsme počítali s cenou skoro 40Kč. LugBulk je levnější. Pokud někdo plánoval utratit za 16 dílků (8xJoint a 8xJoint axle) 640Kč, tak teď dostane dílů mnohem víc. Nechal bych to na interní dohodu Technicařů mezi sebou, pokud jim je 50 moc, ale je to LugBulk a tohle je LEVNÝ díl. Já si vezmu určitě lot od každého.

Colonel32

Citace od: Jamesek kdy 06.02.2012, 10:56:08
Z jiných diskuzí jsem pochopil, že u jiného dílku už toto řešení bylo taky zvoleno, takže žádná novinka...

Podej čertovi prst... U jiných dílů to bylo proto, že cena dílu se limitně blížila 10 DKK. A tomu se tyhle díly opravdu neblíží. Pokud máte problém, dohodněte se v technic sekci dva, že je vezmete napůl, tohle opravdu rozrývat nebudem.

Jamesek

OK, díky za rychlé odpovědi .. :) půjdu se s někým dohodnout...

Cavelon

Ak by sa našiel niekto, kto kupuje 45590 - Technic, Axle Connector Double Flexible (Rubber) a zároveň 99773 - Technic, Liftarm Triangle Thin, Type II a bol by ochotný mi prenechať 20 + 20 kusov (nemusí byť úplne presne), nech mi prosím napíše správu. Ďakujem! :)