Má někdo zájem postavit oficiální LEGo MOC/dioráma ?

Založil peki, 08.11.2010, 13:58:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peter

Citace od: Robbed kdy 24.11.2010, 21:27:53Nechápu proč to chtějí vůbec poslat (a proč to oznamují až teď). U mých deseti panáčků by mohla snad stačit jen fotodokumentace..

Tohle se bude muset ještě nějak dořešit, též si myslím, že pokud by každý z nás udělal nějaký návod včetně inventáře, tak posílání nebude nutné ;)

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Vasyk

Všechny začátky jsou těžké, je to hlavně o domluvě. Oni nastínili svou představu a je potřeba najít nějaký rozumný kompromis. Můj model jsem postavil ke své nebo jejich smůle složitý a neumím si představit, že ho někdo cizí dává do kupy, náhodou se mu rozpadne a jak to dá zpět, když model nezná, to netuším. Každopádně jsem zaslal mail s dotazy a uvidím co oni na to.

PS: Ještě se rozhoduji, jak tramvaj umístit na plochu, jestli vodorovně s pozadím nebo zešikma.

peki

1) stavitelé ať se laskavě obracejí na mne SZ nebo mail
2) ostatní žádám o komentování staveb, fotek ničeho jiného
3) první co potřebujeme vyřešit je návrh modelu k odsouhlasení zákazníkem viz předchozí komunikace. To se domluvilo. Nic víc nic míň.

Vasyk

Takže po domluvě snad finální podoba na požadovaných 95%.

Pozadí jsem neudělal, protože neumím s photoshopem, za což se stydím  :-\.

Robbed

Šejmus

Super! Blýská se na lepší časy :) držim palce.
Fool of a Took!

peter

Jak tak koukám, tak sem všichni vkládají své tzv. Ribbony, takže též přispěji svým modelem.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Anatyt

Tak toto sa mi zatial páči najviac, vzhľadom na to, že sa v tom dá identifikovať typická Austrália!

Ale ešte nápad pre modelárov - čo tak Aboriginerov okolo ohňa, hrajúcich na digeridoo a v pozadí Ayers Rock?  ;) To by bolo BEST!  :D

peter

Citace od: Anatyt kdy 26.11.2010, 09:52:45
Ale ešte nápad pre modelárov - čo tak Aboriginerov okolo ohňa, hrajúcich na digeridoo a v pozadí Ayers Rock?  ;) To by bolo BEST!  :D

Možná bolo, ale nebylo požadováno. Samotného mě to napadlo a i jsem to při první schůzce zmínil, ale ne.

peki

V pondělí 29.11 proběhne v V Legu Kladno druhá  (a pravděpodobně poslední) pracovní schůzka.  Budeme se věnovat hlavně druhé fázi  - vznik lepeného finálu. Předpokládám že do té doby asi v pondělí dopoledne mohou ještě proběhnout dílčí diskuse po mailu k jednotlivým ribbonům. Uvidíme jestli už bude reakce od zákazníka.

Prosím stavitele o poslání dotazů  SZ nebo mail (doprava, stavění, vaše představa o odměně atd.) Co je z vašeho pohledu komplikace. Cílem je najít oboustraně přijatelný kompromis, který povede k efektivnímu vzniku všech finálů, celé zakázky (mi se zatím podílíme na 6 z 10).

Díky za dosavadní práci  8)  Prac. Lega je hodnocena pozitivně.

Vasyk

peki

peki

Jdeme do finále:
- pláž (peter) OK
- ulice s tramvají (vasyk) OK
- máměstí (robbed) OK
---------------------------
půjde do výroby  ;D

- Ned Kelly (linhi) drobné připomínky
- footbal (Hardegon) drobné připomínky
- australský venkov (Luky1987) drobné připomínky
-----------------------------------------
předpokládáme vyladění během příštího týdne

linhi

Foto upraveného,ořezaného,dioramatu,figové budou mít jiná těla i nohy + plášťě
Jako jediný mám tedy koukám minifig měřítko.

peki

p. Havlíček (LEGO Kladno):
===================
Chtel jsem touto cestou Vam i Vasim kolegům modelarům podekovat za skvelou spolupraci. Na zacatku jsme meli řadu otazniku a vysledek nebyl uplne jisty, ale skutecnost predcila me ocekavani. Vse klaplo na jednicku. I kdy tam byly urcite mušky, ale ty byly spise z nasi strany (napr. rozmery). Takze za LEGO velika spokojenost.

Také připojuji k poděkování  ;D

Luky1987

Takhle hotové ve správných barvách to vypadá opravdu skvěle, všichni odvedli pěknou práci.
Ještě by to chtělo fotky, jak na to protinožci zvědavě koukají na výstavě ;D

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)