Diskuse o 'původním' stavu stavebnic

Založil MiP, 31.05.2007, 10:21:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Dejv

Set v krabici, která je v krabici nacpané v další krabici  ::) .. Když už sbírám, tak to i vystavím ne? Já vim, že nejde vystavit všechno, ale takhle to zakopat? Njn, dívám se na to ze stavitelského úhlu pohledu... :P

hana

Citace od: sparkz kdy 02.06.2007, 21:51:21
Set v krabici, která je v krabici nacpané v další krabici  ::) .. Když už sbírám, tak to i vystavím ne? Já vim, že nejde vystavit všechno, ale takhle to zakopat? Njn, dívám se na to ze stavitelského úhlu pohledu... :P
Tak se na to podívej i ze strany druhé.Nemusíš vůbec,ale vůbec nic uklízet a řešit kam patří který díl v případě,že se rozhodneš postavit původní set(pokud není v krabici již sestavený), máš vystaráno.  :D

Peetrs

Skladuji obdobně jako otazník, menší krabice ve větších atd. Náhradní díly v přihrádkách a sety v jejich krabicích. Navíc všechny pirátské sety mám vystavené a dokupoval jsem si k vůli nim i prosklené vitríny. Některé sty jsou už uloženy ve sklepě, který se jen tak nezaplní, ale sety tam dávám opravdu nerad...  :( Když s místem už bojuji opravdu hodně, tak se něčeho, pro mně, méně zajímavého zbavím. Musel jsem to tak udělat např. s vikingy. Krabice od jejich pevnosti je neúnosně veliká...  ;D

otaznik

Špatně jsi to pochopil, psal jsem o skladování prázdných krabic. Teď mám většinu prázdných krabic rozloženou. Rozkládám pouze krabice, kde pak není problém je složit zpět - tedy hlavně ty menší. Velké mám v původním stavu a skladuji v nich daný set + postavené malé sety.
A vystavení všech mých setů najednou? To se mi asi už nikdy v životě nepovede.  ;) 

Dejv

Citace od: otaznik kdy 02.06.2007, 23:16:07

Špatně jsi to pochopil, psal jsem o skladování prázdných krabic. Teď mám většinu prázdných krabic rozloženou. Rozkládám pouze krabice, kde pak není problém je složit zpět - tedy hlavně ty menší. Velké mám v původním stavu a skladuji v nich daný set + postavené malé sety.
A vystavení všech mých setů najednou? To se mi asi už nikdy v životě nepovede.  ;) 

Škoda, rád bych to viděl ;D  Opravdu jsem tě špatně pochopil, za to se omluvám, ale skladování krabic stejně nikdy nepochopím. Ale to už je jiné téma :P

Petrjr

Citace od: Peetrs kdy 02.06.2007, 22:33:04
Musel jsem to tak udělat např. s vikingy. Krabice od jejich pevnosti je neúnosně veliká...
Krabice od vikingské pevnosti (mimochodem, ta Tvoje  :) ) je únosně veliká. Jen v ní musí být uplně či polo-složená vikingská pevnost, lodě, pár katapultů a zbytky (jako vlkodlak, draci, atp). Tak je velká právě akorát.  ;D

Jinak obecně krabice buď použiji jako container pro logicky podobné LEGO sady (ty, které udržuji v sestaveném či alespoň částečně sestaveném stavu - viking, vlaky, velká city auta, ...), nebo krabice rozložím a šup s nimi do špajzu.