LEGO Production s.r.o. hledá zaměstnance

Založil Karel K, 12.07.2005, 22:33:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

chadzi

super, zeptam se manzelky jestli by dokazala varit z kostek a je to hotovy!

Micho

Určite bude nadšená. Veď už pri teplote 100 stupňov sa (pokiaľ sa dobre pamätám) topia. Stačí teda bežný sporák ...  ;D

myth

Ešte ostáva presvedčiť potomstvo že výsledný produkt je lepší ako bryndzové halušky...
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

chadzi

ahaaaa, diky! jsi prvni zvanej na veceri - podava se brickmeat s ABS omackou

Micho

Beriem Ťa za slovo. Kedy? A ešte nie som si istý, v ktorom štáte sa to bude konať ....

Inu, to by nebolo až také zlé, ten 100% výplatový barter na kocky. Stačí mať nejaké tie pravidelné dividendy alebo iné kapitálové výnosy. Aj tak ich určite máte ...  ;)

chadzi

jj ja taky nevim kde to bude, muj sef ze pristi stanice muze byt kongo tak nevim :o)

Micho

Kongo radšej nie ...

PS. Niekto by mal asi napísať Lego produktion s.r.o., že ich inzerát vzbudil na fóru obrovskú pozornosť a že boli jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich tém.  ;)

chadzi

proc ne, sice by si musel venovat pul roku ruznym ockovanim, ale jinak ok. aspon neni nuda

myth

When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

chadzi

hm dobra otazka, asi by mi to tam pasovali za krabku cigaret :P

Lomax

Inzerát už z webu zmizel, nemáte ho někdo uložený? Díky. Chtěl jsem si ještě počíst a poslat kolegům, čím se taky dá živit... ale pozdě. Nevím, co jsem si myslel, asi že tam bude věčně. ;)
Před odesláním příspěvku jej obohaťte automaticky o odkazy na Lugnet, nebo dokonce o české názvy, ceny a výpočet slevy.
Nechte svůj Firefox vyhledávat sety pravým myšítkem na serverech Lugnet, Peeron a dalších.

muzzo

Muzes zajet na Kladno. Treba to tam jeste visi na nastence.