Lego vizitka

Založil Shmade, 02.03.2009, 19:06:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Shmade

Docela zajímavé...  Lego jako společnost dala některým svým zaměstnancům originální vizitky - minifiga s potiskem jména a kontaktu na torsu.

I pro sběratele to můžou být podle mě dobrý úlovky... :)

viz:
http://positivesharing.com/2009/02/coolest-business-card-ever/

Shmade

Jo ještě doplním, že podle odkazu je vzhled minifiga dělán tak, aby odpovídal konkrétnímu majiteli vizitky. :)

Džejkob

Tak to je bombácký!! :D :D
To chci taky!!
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

TomB

To je naprosto bombový!!! :o :o ;D
Takhle každej pozná s kým má tu čest ;D >:D.
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

S.t.a.l.k.e.r.

Ozaj kreatívny nápad! Len by ma zaujímalo, či takéto vizitky rozdávajú aj členovia boardu TLC...  ::) :D

Ravenhorn

To by nebyl špatný busines vyrábět třeba v legolandu minifiga podle vzhledu člověka a natisknout třeba jeho jméno.

Se divím, že to ještě tak nedělají.

Castle, Pirates a Star Wars.

maeror

Citace od: Ravenhorn kdy 02.03.2009, 20:32:57
To by nebyl špatný busines vyrábět třeba v legolandu minifiga podle vzhledu člověka a natisknout třeba jeho jméno.

Se divím, že to ještě tak nedělají.

Se nedivím - výrobní náklady na jednoho figa by byly asi poněkud větší, než aby se to vyplatilo. Pro zaměstnance ještě budiž (asi jim jich taky udělají víc najednou, když to mají být vizitky), ale pro jednotlivce...

Jindroush

Nech si nacenit, kolik stojí 1ks potisku tampónového tisku a bude ti jasný, proč to nedělají.  ::)

Klišé pro jednu barvu cca 300-500Kč bez dph.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Ravenhorn

tak si to holt budeme muset natisknout sami.  ;D
Castle, Pirates a Star Wars.

Micho

Chcel by som vidieť, ako by ste takých 100 vizitiek natrieskali do vizitkára.  ;D

Inak veľmi sympatická myšlienka, na osvieženie bežných vizitiek ...  8)

Shmade

Tyhle vizitky se nosej v kufříku vyskládaný na plate :)

5o

Hm, zaujímavý nápad.
A my si nespravíme lacnejšiu verziu, klasickú vizitku s obrázkami minifiga a kontaktom? Tiež by na mňa pozerali ako na .... v banke, alebo po rokovaní s niekým vysoko dôležitým, keby som im ju dal. ;D
Preto lebo Lego...

MwK

Citace od: 5o kdy 03.03.2009, 06:57:21
Tiež by na mňa pozerali ako na .... v banke, alebo po rokovaní s niekým vysoko dôležitým, keby som im ju dal. ;D
A možno by povedal že aj jeho deti to zbierajú... >:D

Inak je to veľmi pekný nápad,síce drahý ale čo v dešnej dobe nieje. ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

5o

Teraz ma napadla aj také smiešna scénka: Po uzavretí dôležitej zmluvy by som siahol do vrecka na saku so slovami:,, Moment, ešte Vám dám svoju vizitku´´ a vytiahol by som hrsť minifigov. ;D
A majiteľ, prokurista a právny zástupcovia by mi s úsmevom podali tých svojich s komentárom MwK: ,, Aj naše deti ich zbierajú.´´
Preto lebo Lego...

mirek

Nedalo mi to. Zatím jen zkouška. Na samolepku to zrealizuji později.

5o

Preto lebo Lego...

maeror

Citace od: mirek kdy 03.03.2009, 13:32:42
Nedalo mi to. Zatím jen zkouška. Na samolepku to zrealizuji později.

A jaký je, prosím tě, výrobní postup, když tohle není samolepka?

mirek

Citace od: maeror kdy 03.03.2009, 14:12:15
A jaký je, prosím tě, výrobní postup, když tohle není samolepka?
Toto je tisk inkoustovou tiskárnou na fotografický lesklý papír. Ani jsem to nelepil, jen naslinil.
Tisk laserovou tiskárnou na bílou samolepící folii je daleko kvalitnější. Na lokotce jsou samolepky.

Petrjr

Citace od: mirek kdy 03.03.2009, 13:32:42
Nedalo mi to. Zatím jen zkouška.
Vypadá to moc moc pěkně. Jen pozor na ochrannou známku (či jak se tomu nadává) / symbol LEGO - ten bílý nápis v červeném poli. Ostatně, i ten "END" který používáš vypadá velmi podobně a asi by to právně neprošlo.

Panáčci: Souhlas s umístěním by musela dát firma LEGO. Takže na doma, ok. Ale bez souhlasu, veřejně,   třeba vystavit v MOCech v Roztokách, ne ne.

Hardegon

;D Kdyžby si takové vizitky povymněnovali třeba lidé z vedení firmy, tak by alespon měli o poradách a jednání co dělat. No představa jak každý znich má několik desítek takových vizitek....to by je muselo provokovat. Nemluvě o tom, jak by si mohli utahovat ze svých kolegů prohazováním částí figů. :P

5o

A teraz mi napadla ďalšia humorná scénka: Predstavte si rozhovor dvoch známich a na záver jeden hovorý druhému: Máš moje číslo? Druhý povie nie a tak ten prvý hodí druhému .... minifiga :D.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Našiel som toto, hodnotenie Lego vizitiek je ponímané veľmi pozitívne.

Zdroj: http://www.thejournalmarketing.com/2009/04/business-card-important-business.html

Pepíno

koumu cenu těhle vizitek :)
Tampónový tisk je pasé, ale existuje tiskárna na potisk přímo na plast, když přičtu cenu figury cca. 18,-kč tak cena vizitky bude 30 kč. To je na vizitku dost ale za tři Eura si vybrat z koše figurku, která je mi podobná a nechat jí potisknout tričko jak chci ..... to by se dalo v Legolendu i jako zásilková služba .)