(Cizí) Přístav

Založil linhi, 02.03.2009, 19:58:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

linhi

Myslím že tohle je zase jedna stavba která stojí za pokoukání,hlavně inspirace!

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=371329

Džejkob

taky mě při brouzdání na netu zaujala.Jediné co bych vytknul je spojení stará a nová šedá u skal. Kdyby to bylo dělané z bricků a ne celých skal bylo by to hezké ale takhle ne. ::)
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

maeror

Já myslím, že se to autorovi podařilo ještě docela dobře zamaskovat. Jediné slabší místo (co se spojení stará a nová šedá týká) je vlevo od brány, kde je ten přechod ostrý (předpokládám, že se v tom zlomu dá stavba rozdělit?).

Každopádně jinak je to úžasné, sliním tady jak Pavlovův pes.

MwK

Pekné dielo,zaujalo ma ešte viac ako obvykle takéto diela zvyknú... :D
Má tam kopec super detailov a s tou starou a novou šedov by om to až tak zle nevidel...
Je toho síce dosť,ale ani skaly niesu bez flakov a rôznych farieb... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

gearcs

Je to pěkně postaveno I když by si to trochu kritiky taky zasloužilo, celkově je to paráda :)

Lego_Radek

S tou šedou bych docela souhlasil, že to místy nesedí, ale jinak dost monumentální dílo co do nápadu i detailů. Ale perfektní je ta loď i když je plachta non-lego pokud se nepletu. Jinak by vývojáři Lego mohli popřemýšlet nad právě takovými díly, které jsou zatím non, ale kdyby byly originál (doplňky pro figy rytíře apod.) tak by to bylo dost super, nemyslíte.......? ;)

maeror

Špatné by to nebylo, ale mně se více líbí ten grohlův přístup - a nejen mně, viz. dopis od oficiálního designéra (via Předělávky setu 8271):

Citace od: grohl kdy 03.03.2009, 18:28:52
It is very enjoyable to go through all your models and it really shows what LEGO is all about; endless possibilities. For the same reason I started building alternatives, to show people that you don't need a lot of bricks and hopefully to inspire them to build their own creations as well.

Čili dokázat udělat co nejvíc z co nejméně druhů kostek. Jinak by bylo spoustu speciálních dílků, což jednak LEGO prodražuje, jednak to nepodněcuje kreativitu...

Lego_Radek

Souhlasím, Grohl vytvořil podle mě něco dost nepřekonatelného-co se Lego Technic týče. Taky jsem pro to postavit něco pěkného, i když mám k dispozici málo kostek (viz. můj uveřejněný Oltář trollů a Gedeonova pevnost) Líbí se mi ty malé stavbičky s dobrým námětem. A právě k tomu si myslím by nějaké ty speciální díly originál Lego mohli být i u Castle. Protože jak tady navštěvuji Kostky.org, tak Technic a Castle mají vysoký počet zástupců a skvělou úroveň. Každopádně bych bral např. u zde uvedené lodi tuto plachtu (kdyby byla originál) než ty, které jsou třeba u Pirates.

otaznik

Citace od: Lego_Radek kdy 04.03.2009, 07:25:16
ale kdyby byly originál (doplňky pro figy rytíře apod.) tak by to bylo dost super, nemyslíte.......? ;)
Ty věci pro minifigy jsou strašný. Dobře, že je LEGO nedělá.

germik

Je to fakt nádhera :o :).  Ale není to tak docela "přístav". Spíš je to pobřežní pevnost s majákem 8). Do přístavu by se totiž mělo vlízt víc lodí než jedna...  >:D
Ale jak sem říkal to provedení- sochy, maják, atd. je fakt paráda
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Hardegon

Asi největší sílu tohle má v tý atmosféře a prvním dojmu. Když se na to jen kouknete a obdivujete, je to skvělá stavba se spoustou promakaností a dobrých nápadů. Ale při bližším zkoumání tam jsou určitý nedokonalosti. Ale kde nejsoou že? :P

Colonel32

Citace od: Hardegon kdy 04.03.2009, 16:48:58
Ale kde nejsoou že? :P

Třeba u staveb, které dělal Gearcs  8)

gearcs

Citace od: Colonel32 kdy 04.03.2009, 17:14:57
Citace od: Hardegon kdy 04.03.2009, 16:48:58
Ale kde nejsoou že? :P

Třeba u staveb, které dělal Gearcs  8)
I tam jsou nedokonalosti ;D

Hardegon

Citace od: gearcs kdy 05.03.2009, 13:59:14