Oblečení pro minifigy

Založil Togaran, 28.02.2009, 21:37:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Togaran

Dneska jsem dostal nápad udělat minifigům pláště. První mě napadla samozřejmě látka, ale ta se třepí a udělat proužek tak tenký aby byl figovi kolem krku a nehyzdil není moc jednoduché (alespoň mě se to nedařilo). Když jsem si uvědomil z jakého materiálu jsou pláště od TLC, zkusil jsem to z papíru, to šlo o moc lépe, ale zas nevím jak správně udělat ty nákrčníky - aby byl plášt hezky oblý a působil dobře je lepší udělat dva, jako je to například zde

Další problém který jsem řešil je plášt který by pasoval ke kyslíkovím bombám (snad jste si nemysleli, že to chci pro castle figy ;D potřebuju krále vesmíru) nebo k tomuto brnění.

Velice by mi pomohly přesné rozměry pláště, pokud nějaký máte. A samozřejmě jakékoliv rady a zkušenosti. Děkuji
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

peter

Přímo přesné rozměry neznám, ale snad Ti je tento můj obrázek pomůže získat. Plášť je umístěn na klasickém milimetrovém papíře, tedy vzdálenost jednotlivých čar je 1mm.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.