(Cizí) Doupě čarodějnice a nádherně osvětlený interiér

Založil linhi, 22.02.2009, 12:53:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

linhi

Našel jsem další zajímavé fotky,to osvětlení interiéru mě nadchlo!

maeror

Komín i pec vypadají na čarodějnici poměrně pokrokově, ale osvětlení je opravdu bez chyby.

gearcs

Osvětlení je parádní, ten autor má cit pro detail :D

Hardegon

Nevím jak vám ostatním, ale mě to ´´intimní´´ osvětlení a ten mírný nepořádek ( pro správného podobné středověké ´´doupě´´ ) vytváří takovou zvláštní atmosféru...vážně obdivuji vystižení situace... :)

Lego_Radek

Tak já budu asi za rýpala, i když nejsem žádný zkušený stavitel (zatím:-) Líbí se mi hodně moc to osvětlení, je to paráda,ale nelíbí se mi interiér.Možná kdyby bylo více fotek, ale na téhle fotce ta pec vypadá dost divně a celé to vevnitř působí tak nějak rozpačitě. I přesto,že je to chatrč čarodějnice,tak by i ten nepořádek mohl být nějak sladěný a "pořádně nepořádný" a dotvořit a podpořit více fantasy atmosféru.

germik

Záleží jestli myslíš čarodějku například ze zeměplochy, nebo čarodějnici typu ježibaby
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Lego_Radek

Nějaká ježibaba,čarodějnice řekněme ne ze Zeměplochy ale více prozaicky třeba z prostředí o kterém píše. J. Červenák - Trilogie Bohatýr.
Ale jinak se mi to osvětlení fakd dost líbí.

linhi

Proč všichni neustále mluvíte o fantasy? Je tu někdo kdo má rád skutečný středověk? Co když je to jen babka kořenářka? Nemusíte za vším vidět Pána prstenů a ostatní ....... nechci říkat co,mám raději reálné předlohy. Fantasy je jistě fajn,ale slyším už o ní v každém příspěvku,běda jak se o tom někdo zmíní u mého hradu! :-)

maeror

Citace od: linhi kdy 27.02.2009, 15:18:00
Je tu někdo kdo má rád skutečný středověk?

Já se hlásím!
Už dlouho si říkám, že kdybych měl nějakou slušnou zásobu kostek, stavěl bych reálné hrady podle předloh, respektive zříceniny, které v létě s dětmi objíždíme. Taková Lipnice nebo Landštejn, to by byla paráda! Ale to už jsme trochu off-topic...

Colonel32

Citace od: linhi kdy 27.02.2009, 15:18:00
Proč všichni neustále mluvíte o fantasy? Je tu někdo kdo má rád skutečný středověk? Co když je to jen babka kořenářka? ...

Sám jsi thread nazval "Doupě čarodejnice" a né "Chýše babky kořenářky"...

Lojza5

Náhodou, mě se to zdá pěkné. :D
ale zajímalo by mě, jak to, že mu to tam svítí! >:D :-\

Lego_Radek

No já začal s castle teprve nedávno,tedy s těmi posledními sety - a ty jsou čistě fantasy - samý trol a trpaslík, drak, nějací ti rytíři......a postupně dokupuji teď samostatné dílky, takže proto fantasy. Jinak by mě taky zajímalo jak to má udělané s tím osvětlení-diody, vedení drátků a zdroj.Není někde detail tohoto?