(Vlastní - synovo) Hrad Bedov

Založil maeror, 17.02.2009, 20:59:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

maeror

Sedmiletý syn stůně, leží v posteli s teplotou, ale chtěl dnes, abych mu dal do postele kufr s castle bricky a velkou placatou krabici, ať se mu dílky nerozkutálí... tak jsem mu vyhověl, ať se zabaví a dá chvíli pokoj (už mě to čtení knížek taky přestávalo bavit ;) No a pak se pustil do svého prvního hradu; do teď si kluci jenom hráli s King's Castle Siege od Ježíška.

Hrad vznikl v posteli, proto se na můj návrh nakonec jmenuje Bedov. Má fůru nedostatků, a třeba kvůli bráně jsme se skoro pohádali, protože syn nechtěl pochopit, že takhle by nikdy brána nevypadala, no a já nechtěl pochopit, že ji dělá takovou, aby se mu tam vešel kočár tažený dvojspřežím, který stavěl předtím  ::)

Nakonec jsem mu musel slíbit, že to vyfotím, protože zítra to chce zase rozebrat (asi bude stavět, až budu v práci, abych mu do toho nekecal  :D ). Fotil jsem to narychlo, tak omluvte, že jsem neřešil pozadí, slibuji, že se příště polepším, no ale když už jsem to měl vyfocené, tak jsem si říkal, že by byla škoda to sem nedat, byť je tady fůra mnohem lepších věcí. Třeba kluk kritiku od vás vezme, když mne poslechnout nechce  ;)

linhi

Myslím že se to povedlo,na to že to je při ležení v posteli,mě zaujala ta věž uprostřed střechy paláce.Jen tak dál chlapče,nenech se tátou odradit,ale s bránou má taťka pravdu.

germik

no teda JÁ v 7mi letech.... :-[ ale radši nic. No kadopádně je to docela pěkné :), jen ta brána... co tam dát tu od Kings castle siege?
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

maeror

Citace od: germik kdy 18.02.2009, 08:12:13
jen ta brána... co tam dát tu od Kings castle siege?

Jak jsem psal - to jsem mu taky navrhoval, ale tou ten jeho kočár s dvojspřežím neprojede... Kdo má děti, ví, že moudřejší ustoupí  :D

Radek Hejret

Mně osobně se to moc líbí, zvláště, jedná-li se o sedmiletého synka a ke všemu nemocného! A hlavně je super ten originální název, hrad BEDOV  ;D

peter

No není to špatné. Myslím, že to v pohodě strčí do kapsy díla mnohých zde i starších stavitelů. Každopádně jestli to synek postavil v posteli při nemoci, tak to mu už asi moc špatně není. To já když byl nemocný a měl horečky, tak jsem neměl na nic náladu a byl jsem rád, že ležím. Jinak škoda, že to je takové prázdné bez života.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

maeror

Citace od: peter kdy 18.02.2009, 09:47:20
Jinak škoda, že to je takové prázdné bez života.

Figy měl v posteli mladší, aby mu to nebylo líto  :)

Lego_Radek

Pěkně odmala vést děti k Legu. Píšu za jednu. Jedničku dávám taky hradu a líbí se mi originální název. Nejsem sice moc pro poangličťování v běžné mluvě dneška, ale tady je to skvělé (Bouzov, Buchlov,...... Bedov...:-)

Lojza5

Citace od: Lego_Radek kdy 25.02.2009, 07:26:08
Pěkně odmala vést děti k Legu. Píšu za jednu. Jedničku dávám taky hradu a líbí se mi originální název. Nejsem sice moc pro poangličťování v běžné mluvě dneška, ale tady je to skvělé (Bouzov, Buchlov,...... Bedov...:-)
to ano když budeme vést děti k Legu bude nás tu čím dál více.
A na to že je mu7 let... :P
Myslím, že aaž bude velký, mnohé z nás strčí do kapsy. :P
P.S.ale k hradu:je to moc pěkné,
ale ohledně brány si nech od taťky poradit. ;)

maeror

Poradit si nenechal, pacholek, a hrad už zboural, že bude raději stavět trolí pevnost... Jinak ale jeho ústa mojí rukou děkují všem za pozitivní hodnocení, hodně ho to povzbudilo, teď pořád otravuje s každou pitomostí, jestli to vyfotíme  ::)

Lojza5

náhodou, to je dobrý začátek! ;D