Lego 2010

Založil Darth, 18.02.2009, 14:07:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Darth

Podle tohoto článku Toy Story, Prince of Persia a Cars:

http://www.joystiq.com/2009/02/16/disney-and-lego-team-up-for-prince-of-persia-toys/

Prince of Persia a design zámku by mohl být zajímavý. Něco jako dřívější sety Orient Adventures (7418)?

http://biz.yahoo.com/prnews/090215/sf71094.html?.v=1

Marcel

Takový malý detail, ty figy v 1. odkazu jsou odtud http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=3689520.Nikde jsem to tam napsané neviděl.Jen aby si někdo nemyslel že takhle budou vypadat ;).
Jinak k tématu, super Prince jako hru mám rád a tak se dost těšim.

maeror

Myslel jsem, že si doma zatím vystačíme s Castle a City, ale jestli děti uvidí Cars, tak nevím, jak jim to rozmluvím. Ach jo, zas budou chybět peníze na rozumné sety  ::)

S.t.a.l.k.e.r.

Hm, mohlo by to predznamenať koniec Lego Star Wars?? Podľa info z tlače sa pôvodná zmluva medzi TLC a G.Lucasom mala skončiť v r. 2007, ale avizované uvedenie troch nových epizód SW bolo jednou z príčin prečo sa zmluva predĺžila do r. 2011.

MwK

Citace od: Stalker kdy 18.02.2009, 16:02:56do r. 2011.
Zdá sa mi že do 2012... ???
Inak,ak by vtedy SW skončilo,ani by mi to veľmi nevadilo.

A som veľmi zvedavý čo z CARS a PoP bude,pretože na jednom som vyrastal pri PC a druhé milujem. >:D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

S.t.a.l.k.e.r.

Nooo, Prince of Persia som začal hrať niekde tesne po roku roku 1990, ďalšie verzie ma už tak neupútali. To bude asi naozaj čosi na spôsob Castle.
Pokiaľ The Cars nebudú mať pokračovanie, veľa modelov neuvidíme. Dej sa z veľkej časti odohráva v Radiator Springs a na okruhu. Tí štyria 'tuningáči' to bude niečo pre teba, MwK...  ;D Ja by som zobral kamión Mac.

Marcel

Pokud jsem dobře četl, tak CARS mají být duplo nebo se pletu ???. Kdyby to bylo normální lego tak by to bylo dobré, ten film se mi líbí ;D.

S.t.a.l.k.e.r.

Duplo alebo nie, doesn't matter. Ide o obmedzeny pocet 'postav' vo filme. Z celeho startoveho pola sa tvorcovia obmedzili na tri auta, ktore vo finale filmu jazdili o Piston cup.

maeror

Citace od: MwK kdy 18.02.2009, 18:33:43
Citace od: Stalker kdy 18.02.2009, 16:02:56do r. 2011.
Zdá sa mi že do 2012... ???
Inak,ak by vtedy SW skončilo,ani by mi to veľmi nevadilo.

2011. Lego's license with Star Wars will end.

S.t.a.l.k.e.r.

Citace2011. Lego's license with Star Wars will end.
Možno to bude aj na niečo dobré, myslím tým na to, že by konečne mohlo skončiť moje takmer morbídne nutkanie preliezať obchody s Legom...  ;D Ale dropship s AT-OT a zopár battle backov by som ešte rád kúpil...

Chili

Ja se docela tesim i na Toy Story.Jako maly jsem se na nic jineho nedival.A jsem teda zvedavy na minifigy.Doufam ,ze to nebude v Duplo!Jinak Cars a Price of Persia taky rad uvitam!
Ziju abych stavel,stavim abych zil!

zenes

No sa obavam, ze minimalne toystory pojde v duchu spongebob, cars vidim v kategorii duplo, jedine pop moze prekvapit.

Ravenhorn

Tak Star wars tu je už dlouho a ještě ty dva další roky budou novinky (hlavně k seriálu Clone wars). Celkově mi to příjde jako nejpočetnější filmové lego a jen tak to nikdo nepřekoná. Teď bych si představil Hobitovské lego + reedice Pána prstenů (jako Star wars EP 1-3 a k tomu EP 4-6). Ale to je bohužel jen přání, ale prodávalo by se velmi dobře.

Prince of Persia - figy nevypadaj špatně a něco se určitě využije i pro Castle maniaky.  ;D
Castle, Pirates a Star Wars.