Vyber lega za body (z odmenovacieho systemu u nas v praci)

Založil STARHAWK, 18.02.2009, 13:03:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

STARHAWK

co je podla vas hodnotnejsie
mam moznost si vybrat lego za body u nas vo firme - je to z US stranky a je tam kopa inich moznych darcekov mimo toho aj lego tak ich asi miniem na to

rozhodujem sa medzi touto variantou, bodovo je to rovnako takze by som spotreboval vsetky body, minut by som ich mal cim skor takze cakat na inu ponuku setov asi nemozem (skoda ze tam nie su nejake ine zauimave, ktore sa k nam moc nedostavaju)

1. moznost:

7675 AT-TE Walker - uz jeden mam, mohol by som ho potom predat alebo mat na suciastky

2. moznost:

8018 Armored Assault Tank (AAT) - este nemam, hodil by sa na scenku AAT proti AT-TE
               +
   7682 Shanghai Chase - na nove minifigy (nove zenske vlasy) a tan&black suciastky

otaznik

Marcel

S.t.a.l.k.e.r.

Citacea je tam kopa inich moznych darcekov
Zložitý výber, záleží na uhle pohľadu. Medzi 'inými' odmenami nie je nič zaujímavejšie ako Lego?
AT-TE môžeš zavrieť do skrine a po čase predať ako MISB. Tiež ho môžeš otvoriť, postaviť a fotiť scénky.
Alebo vyber z druhého výkladu novinky a ostane ti cash na iné sety.
Keby som bol zberateľ aj iných setov ako SW, asi by som asi zvolil 2. možnosť.

Darth

Možnost 2, už jenom z toho důvodu, že AT-TE koupíš v obchodě za bratru 1500 Kč, ale když srovnáš cenu chase a AAT, tak možnost 2 vyjde ekonomicky líp.

A když navíc už AT-TE máš, není co řešit. Indyho bych taky chtěl, párkrát jsem ho už měl v košíku, ale vždycky mě odradila dost vysoká cena na těch pár kostiček.

MwK

Viem sa do tvojej situácie aj vcítiť,pretože AT-TE mám,AAT a Indy sú super a chýbajú mi...
Čiže jednoznačne možnosť 2,nieje čo riešiť... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

S.t.a.l.k.e.r.

CitaceČiže jednoznačne možnosť 2,nieje čo riešiť...
CitaceAT-TE koupíš v obchodě za bratru 1500 Kč
Nie som istý... ja som napr. nikdy set typu AT-TE v zľave nevidel, ak aj niekde je, dlho už nebude... IMHO, o rok-dva určite bude predajný za min. 70€. Ale ako som už spomenul, je to vec pohľadu. Ak vie niekto zohnať tento set za 60€, beriem.

Darth

Já ho za tu cenu zahlédl v Tescu u nádraží v Brně minulý týden. Jestli tam ještě pořád je, to nevím, ale v tu dobu tam bylo asi 5 krabic.

Bohužel tento týden už v Brně nebudu, takže nejdřív v pondělí bych ti tam mohl skočit mrknout, jestli ještě je. Nebo kdyby měl cestu někdo z dalších brněnských kostkařů...

STARHAWK

ok, dobre pripomienky, tiez som sa viac priklanal k 2hej moznosti

predsalen na diely je AT-TE pridrahe a susit ho v skrini aby som ho mohol predat sa mi nechce

budem aspon moct spravit CW sceneriu

uz som objednal 2moznost, tak som zvedavy kedy to pride