(Vlastní - synů) převoz generála

Založil Radek Hejret, 13.02.2009, 15:37:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Radek Hejret

S příchodem LEGO novinek 2009 se u nás doma rozhořely po celém podkroví bitvy mezi piráty a vojáky.
A tak mimo jiné vzniklo toto čtyřspřeží pro bezpečný převoz generála. Přiznám se, že mne opět Michael a David mile překvapili!

Posuďte sami a můžete jim nechat třeba nějaký povzbuzující vzkaz  ;)

mirek

Vynikající, kluci, je to jednička se dvěma hvězdičkami, pro každého.

maeror

Úžasné!! Doufám, že moji kluci budou taky jednou tak šikovní!

Miketuk

Opravdu pěkný! Dobře sladěný barvy a i konstrukce celýho kočáru je vynikající. Konečně mám nějakou inspiraci. Dík! :)

Hana129

Jo kluci jsou šikovní, je vidět, že je to baví a přeji hodně stavitelských nápadů  ;).

Jinak se chci zeptat nemáte někde fotečky z této akce? http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=17907.msg82803#msg82803

Radek Hejret

Citace od: Hana129 kdy 13.02.2009, 23:38:18
Jo kluci jsou šikovní, je vidět, že je to baví a přeji hodně stavitelských nápadů  ;).

Jinak se chci zeptat nemáte někde fotečky z této akce? http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=17907.msg82803#msg82803

Foteček máme relativně dost, ale moc se nám nepovedly, bylo tam příliš špatné osvětlení. Uveřejňuji alespoň pár podařených.

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Hana129

Moc pěkný  ;), kolejiště ožívalo manuálně nebo jak jste to měli pořešeno?

Radek Hejret

Citace od: Hana129 kdy 14.02.2009, 16:13:16
Moc pěkný  ;), kolejiště ožívalo manuálně nebo jak jste to měli pořešeno?

Dva transformátory, plně manuální ovládání. Jednak nevlastníme nic, co by ovládání zautomatizovalo a pak i kvůli návštěvníkům, dětem, aby si mohly zajezdit. To samozřejmě pod dohledem mých starších synů  :)

Lego_Radek

Sice mám rád Castle než Pirates, ale i tak musím říci, že se kluci dost dobře vyřádili a kočár vypadá skvěle. Co třeba přidat fotky ze zmiňovaných bojů v podkroví....?

Lojza5

Ano, ano, moc pěkné to mají.
Ale LEGO_Radek má pravdu.
chce to nějaké foto z bitev v podkroví. >:D