(Vlastní) První obléhání

Založil Fox666111, 06.02.2009, 18:47:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Fox666111

udělal jsem obléhání čádti zdi pevnosti Fornost konkrétně úsek na který zaútočili Rhudarští lvi.
je to můj prvnípokus o obléhání a brzo postavím i nějaké stroje.
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

Fox666111

Gondorské ani Arnorské vojáky nemám protože netiskne tiskárna a lepicí papír se prodává jen po aršících 4x5 cm a je jich asi 8 na jednom papíře :P
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

peter

Citace od: Fox666111 kdy 06.02.2009, 18:49:36
lepicí papír se prodává jen po aršících 4x5 cm a je jich asi 8 na jednom papíře

Podívej se pořádně a jistě narazíš na samolepící A4 papíry :P
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Fox666111

u nás jsem si je chtěl objednat ale prodavačka řekla že nejdou na odbyt >:(

Hardegon

Citace od: Fox666111 kdy 06.02.2009, 18:49:36
Gondorské ani Arnorské vojáky nemám protože netiskne tiskárna a lepicí papír se prodává jen po aršících 4x5 cm a je jich asi 8 na jednom papíře :P

a k čemu středozemský vojska?   ??? pěkně sestavená armáda z možností lega je dobrá...  ;)

Fox666111

Pevnost Fornost je z pána prstenů - Středozemě - třetí věk 1409 - 1415 - druhá severní armáda - Angmar , Rhudar x Arthedain , Gondor , Roklinka , Důnadané , Calodran , Lindor , atd.
v knize Skřetí Spár nebo v Tolkienových spisech

maeror

Tak samolepicí papír máme vyřešený ;) , teď ještě aby někdo zhodnotil stavbu...
Nemám nic proti Tolkienovi v LEGO podobě, jen jsem si představoval Fornost trochu vymakanější - ale to je otázka nejen na stavitelské schopnosti, ale taky z čeho můžeš stavět (ach, jak dobře to znám!), tak se zdržuji kritiky.
Některé detaily se mi líbí, jenom nevím, jak si král na poslední fotce může dávat při obléhání takhle do nosu!  :)

Fox666111

postavil jsem obléhání Forminas tak je tu
ten skřet s pláštěm je gardový sark alef Gríšag
velitel v pevnosti je generál severní arnorské armády Velien
kdyby byli i elfové bylo by to prima už mám pro ně i jména

Hardegon

Řekl bych, že je to dobré, ale pořád mi nějak vadí ty fotky. Špatně se mi na tom posuzuje celkový vzhled a neumím si udělat správnou představu...   :'(

linhi

Fox666111

Nevíte jak udělat obléhací stroje? Já vůbec neumím katapult nebo balistu tak, aby vydrželi vystřelit alejspoň 2 rány. jestli mi někdo poradíte - děkuji.

maeror

Inspiruj se třeba u 7091; pokud ti pro začátek stačí něco menšího, tak například u loňského adventního kalendáře.

Fox666111

Origoš setový obléhací zbraně ja nemám rád ale ja vlastní neumim postavit :'( :'(.

maeror

Taky říkám inspiruj se. Když použiješ konstrukci mechanismu z originálního stroje, tak je záruka, že vydrží (moji kluci například střílí z katapultu ze 7094 o stošest, a nic se nerozpadá  :)), design pak udělej dle libosti, fantazie a zásob.

germik

mě se hodně líí balista z nových (2007) castle setů- útok samostřílů (číslo si nepamatuju, ale je to asi že 709X. mám jich 5 a můžu je jenom doporučit.  >:D
PS nevíte kde se dají sehnat potisky na figy? Gondor..... ???
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

maeror

Jo, ta není špatná (mimochodem je to 7090), ale bojím se o gumičku. Zkoušel jsem tam cvičně (preventivně) dát obyčejnou, nicméně s ní to nebylo ono...

germik

Náhodou u mě no problem ;D.  Střílí mi to výborně a díky malým rozměrúm jde přidělat na ledajaký valečný vehikl. Musím ale říct že u mě po malé úpravě střílí kopí a to je o něco lepší ;D. A taky změnil stranu. už nebrání rytíře ale slouží (většinou) skřetům >:D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Lego_Radek

U první serie fotek je parádní ten rozbitý vůz, vypadá to dost realisticky a je to skvěle dotváří atmosféru boje.

Skyrider