(Vlastní) jeskynní pevnůstka lesních mužů

Založil Lego_Radek, 05.02.2009, 11:58:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Lego_Radek

Je to postaveno jen z dílků LEGO 6024, které jsem získal na aukru.

Gwyn a Waren, dva bratři, dva hraničáři, kteří se starají o kouzelný les Shaegan. Žijí v jeskynní pevnůstce u velmi starého stromu zvaného Godún, který jim dává magickou sílu Země...........

peter

No vymyslel jsi si to pěkně, ale co takhle zkusit stavit ze všeho co máš.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Hardegon

takhle maličký to má svý klouzlo. mě se to líbí  :) a ty názvy jsou z nějaký knihy  ???

Lego_Radek

Ne,ne. Všechny názvy si vymýšlím. Jsou to čistě fiktivní názvy a jména. Kromě stavebnic LEGO mám taky rád fantasy literaturu a tak si ke svým výtvorům vymýšlím tyto krátké popisy, aby mu dodaly atmosféru. Lego se dá opravdu spojit s čímkoli :-)

Hardegon

Citace od: Lego_Radek kdy 06.02.2009, 06:13:19
Ne,ne. Všechny názvy si vymýšlím. Jsou to čistě fiktivní názvy a jména. Kromě stavebnic LEGO mám taky rád fantasy literaturu a tak si ke svým výtvorům vymýšlím tyto krátké popisy, aby mu dodaly atmosféru. Lego se dá opravdu spojit s čímkoli :-)

;D tak to se chválí. aspon je nás víc, kdo to dělá  :P

Fox666111

dobrý ale navrhuji postupně rozrůstat(zvětšit skálu , více stromů a skrýší , případně celý nějaký příběh)
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

Fox666111

Hraničáře si představuji spíše takto jen pes chybí.
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

Hardegon

Citace od: Fox666111 kdy 08.02.2009, 19:30:54
hraničáře si představuji spíše takto jen pes chybí

Hraničář by měl mít lehký a splývající oděv. Podobně jako Forestmani. Plátová zbroj by byla nepraktická.  :P Ale tak záleží na tom, jestli běhá po lesích nebo po cestách.  ::)

Fox666111

To není plátová ale šupinová zbroj konkrétně z lintiru (magický kov který používá jen hraničářská gilda)

Lego_Radek

No, stavím z toho co mám,ale osobně i kdybych měl větší výběr figů, tak bych asi stejně vybral nějaké forestmany.Jsou mé představě hraničáře nejblíže-oblečení v odstínu zelené a hnědé, kombinace vydělané kůže a kožešin.Ale jinak díky za jakékoli reakce. Jsem limitovám počtem a výběrem kostek.

Fox666111

Tak to ja jsem taky limitovany ale že ho mám je náhoda.

Allconel

No ja sa tu nebudem rozpisovať o fantasi, keď poznám len Pána prsteňov, no absolútne chápem, že je problém pozháňať hnede kocky, ale veľkú zelenú platňu ? to sa dá a mohol by ty byť nejaký jaskynný systém s trochou zelene a dvoma hraničiarmi.