(Vlastní) Oltář trollů (přestavba setu 7037)

Založil Lego_Radek, 02.02.2009, 20:34:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Lego_Radek

Jako začátečník se pokouším zapojit se svou přestavbou setu 7037, proto rád uvítám jakékoli připomínky, neboť stojím na začátku cesty Lego Castle...

Oltář trollů...
Na Větrné pláni stojí oltář Arg-Ongar, kde  trollský šaman Durgan vzývá duchy svých předků. Vítr Osudu rozpačitě škube praporem s tváří boha války, u brány tančí plameny posvátného ohně.................................a mrtví z Durganova rodu, promlouvají....................

Oltář trollů...
Na Větrné pláni stojí oltář Arg-Ongar, kde  trollský šaman Durgan vzývá duchy svých předků. Vítr Osudu rozpačitě škube praporem s tváří boha války, u brány tančí plameny posvátného ohně.................................a mrtví z Durganova rodu, promlouvají....................

Frco

:) Popis k "setu" je pekny, ale fotky ani samotne prevedenie podla mna nestoja za vela  :-\
Ale je to aj sposobene tym, ze nie som velky fanusik prestavby setov.

germik

zkus tam udělat jak trolové obětují lidi aby jim to zajistilo vítězství v bitvě ;D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Lego_Radek

No, to jsem chtěl udělat,ale nevlezl se tam obětní kámen s obětovaným rytířem. Původně jsem chtěl nafotit jak dva trolové přivádějí v poutech rytíře, pak jak ho pokládají na obětní kámen a pak nakonec torzo obětovaného a nad ním trolího šamana s mečem v ruce. Ale nakonec vyšlo z toho toto...........

germik

Já to mám uděláno tak, že jsem jednomu trollovi dal místo hlavy tu vlčí, a do ruky ten bílej roh- jako obětní nůž a právě s ním vyřízl srdce jedné oběti >:D. Další už čeké v poutech opodál, ale její družina už ho zachraňuje ;D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Lego_Radek

No to je zajímavý nápad. Pokusím se jej využít v nějaké další lego kreaci. Díky.