Jak zabránit praskání figurek z lega??

Založil Pajsa, 31.01.2009, 21:34:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 5 Hosté prohlíží toto téma.

Pajsa

Zdravím, nevíte někdo jak by se dalo zabránit praskání ručiče u minifigu z lega?
Asi před 3týdny sem si koupil Clone battle pack a dnes jsem zistil že jeden klon má úplně prasklou ruku a Clone gunner ji má už taky trošku naprsklou...

Nevíte jak tomu zabránit?
Díky
Pokud máte lego star wars chcete se ho zbavit já si ho koupím!!

MwK

A dával si tie ruky aj dole od torza?Či si s tymi minifigmi nič nerobil?
Pretože si ma dosť naplašil,respektíve mám ešte asi desať MISBov tochto setu a nerád by som neskoršie zisťoval niečo podobné... :P
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

S.t.a.l.k.e.r.

Ja som našiel polámané spoje v Droids Battle Packu u dvoch Super Battle Droidoch - oba mali odlomený úchyt v páse. Osobne to považujem za závadu, ktorú by si mal vyreklamovať. V Tesco, kde som ho kúpil mi ho vymenili bez akéhokoľvek váhania.

Pajsa

Nic jsem s nimi nedělal seděly na sedačkách modelů a dostávali
různé Lego zbraně.
To moje je prasklina na levé ruce klonu z nového Battle packu, a taky u 2 klon gunnerů je malá prasklinka.... :'( :'(

Mám i jiné klony stormtroopery, scout, jedy ale udělalo se mi to je n u těch new klonů, scoutů ze spiders bike, naboo pilota a figu z exo force.

Šejmus

Jo jo, ty super battle droidi se urvou hned - ten spoj je totiž ohýbací jenom na jednu stranu (dopředu), takže stačí trochu nějakého tlaku v opačném a rup...
Fool of a Took!

Pajsa

U superdroidu se mi s nimi vubec nic nestalo- zajímavé.

MwK

Citace od: Pajsa kdy 01.02.2009, 11:21:11
U superdroidu se mi s nimi vubec nic nestalo- zajímavé.
Ja mám s nimi jedine takú skúsenosť,že ak ich raz poskladáš,tak im netreba dávať dole ruky... :P
Jedna sa mi tak už urvala... :'(

S.t.a.l.k.e.r.

Dnes pri upratovaní sa mi stalo, že mi vypadol z okna z piateho poschodia Battle Damaged Darth Vader zo setu Rogue Shadow. Mal v ruke meč, prilbu našťastie nemal. Tú pecku ako dopadol na plech na terase pod prvým poschodím som cítil až v žalúdku. Napodiv, to 'battle damaged' z názvu nedostalo ďalší význam, ani meč mu nevypadol z ruky, ani žiadna časť sa neoddelila od tela, ani meč sa nerozpadol na dvojo, celý pád prežil iba s malým škrabancom na chrbáte. To ma len utvrdilo v presvedčení, že v prípade praskania plastu pri nových setoch ide o vadu materiálu, ktorá by sa mala ihneď reklamovať.

Zoufalec

Citace od: Stalker kdy 01.02.2009, 20:10:34
Dnes pri upratovaní sa mi stalo, že mi vypadol z okna z piateho poschodia Battle Damaged Darth Vader

To by mne zajímalo, jakým způsobem "upratáš" ;D

MwK

Aj mňa by to zaujímalo... ;D
Už si predstavujem ako sa Stalker popri umývaní okna hrá z Darthom Vaderom a Starkillerom.
Zrejme Starkillerovi uniklo až príliš tej "nespútanej sily" a DV už len padal a padal... >:D

Mimochodom,súcitím stebou Stalker.
Síce každá figúrka je vzácna,ale táto obvzlášť,je iba v jednom sete... :-\

S.t.a.l.k.e.r.

CitaceTo by mne zajímalo, jakým způsobem "upratáš"
Z témy záchrana Lega sa stalo čosi iné, sorry Pajsa.  ;) Bolo to vselku easy. Nové sety mám jeden čas vyložené na nábytku v obývačke a minifigy ktoré sa nezmestia do kokpitu syn obvykle posadí alebo postaví priamo na model. Rogue shadow je dosť členitý, Darh Vader aj jeho Apprentice sú takmer úplne tmavý, bolo už trochu menej svetla, pridaj trochu šeroslepoty a pri práci s prachovkou odrazu bác. Tiež nechápem ako som to mohol prehliadnuť, naštastie letel iba majster, učeň ostal na stáť na druhej strane.

Aby som sa vrátil k téme, prečítal som asi všetko o záchrane Lega a v príspevkoch sa narážalo na menej kvalitný plast ochudobnený o zložku zabezpečujúcu pružnosť. Obávam sa, že takto poškodené diely sa nedajú zachrániť a jedinou cestou je reklamácia. Alebo nekupovať nové sady.

5o

Citace
Alebo nekupovať nové sady.
... čo mi pripomína ten vtip, kde si chlapík povie: Tak teda nekúpim si nové auto, veď aj tak sa potom pokazí.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Citace... čo mi pripomína ten vtip, kde si chlapík povie: Tak teda nekúpim si nové auto, veď aj tak sa potom pokazí.
Nie tak celkom, už tu boli predsavzatia naháňať po eBayi sety zo 'zlatej éry' Lega ;)

Jarmila

Citace od: Pajsa kdy 31.01.2009, 21:34:40
Zdravím, nevíte někdo jak by se dalo zabránit praskání ručiče u minifigu z lega?
Asi před 3týdny sem si koupil Clone battle pack a dnes jsem zistil že jeden klon má úplně prasklou ruku a Clone gunner ji má už taky trošku naprsklou...

Nevíte jak tomu zabránit?
Díky

Nekupuj LEGO, kup nějaký jiný paskvil z Číny.  ;D

Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!