Obamova inaugurace z Lega

Založil J0hny54, 20.01.2009, 19:25:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

J0hny54

MwK

No konečne! :D
Videl som to už predvčerom v televízií,ale kým sa mi načítalo HDD už som to nestihol nahrať...
Takisto v noci prvý krát Markíza nedávala reprízu TV novín. :P

No ale hlavné je že teraz si to môžem konečne pozrieť zblízka,ďakujem za link... :)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Robbed

To mi připomnělo tohle ;D

JardaL

Taky jsem se na to díval na netu, ale výraz "naprosto detailní zpracování" mne při pohledu na ty pseudofigy moc nerajcoval....
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

J0hny54

Citace od: JardaL kdy 20.01.2009, 19:56:09
Taky jsem se na to díval na netu, ale výraz "naprosto detailní zpracování" mne při pohledu na ty pseudofigy moc nerajcoval....

figy za nic nestoji, ale Bily dum je moc povedenej  :)

Ondrej

Citace od: J0hny54 kdy 20.01.2009, 20:09:51

Až na to že je to kapitol ... ;D

J0hny54

Citace od: Ondrej kdy 20.01.2009, 21:54:02

Až na to že je to kapitol ... ;D

tak ten se taky poved  ;D

tazzy

figy za nic nestoji...

Je to preci jen Legoland...

Ondrej

zakm

Vidno , že Obamov nástup v Amerikeovplynil všetky spoločenské aj záujmové sféry ľudí  . Už sa teším , ked budu na internete zavesené fotky inaguarácie Slovenského premiéra ... >:D
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

Radek Hejret

Mno, k těm pseudofigům, jsou fakt hrozný :P, jediná útěcha, že je to pro potřeby Legolandu.
Nechystá se někdo postavit něco podobného v minifig size?

peter

Citace od: Radek Hejret kdy 14.02.2009, 10:27:35Nechystá se někdo postavit něco podobného v minifig size?

Dovolím si tvrdit, že nikdo z nás na to díly ještě hodně dlouho mít nebude, takže ne. O budovu Capitolu se ale už pokusili jinde, takže těm by stačili sehnat jen tu hromadu figů.

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.