(Vlastní) Braštejn

Založil Ryxe, 30.10.2008, 16:12:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Tak jsem trochu pokročil ve stavbě. Hrad už je skoro hotov, schází ještě nějaké střechy a pár drobností, zde je první várka fotek ;)

maeror

Opravdu impozantní stavba! Na můj vkus má možná málo oken, ale to na věci nic nemění... Kolik tak váží?

zakm

Mne osobne to príde ako parádny pokrok. Celkový vzhlad možno ovpyvnuju  špinave kocky , no na to príde , že sa to zlepší ale ináč klobuk dole . Okrem iného , terénové členenie je tiež slušne prepracované .  ;)
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

linhi

Budeš tento hrad dále upravovat a nebo se poté pustíš do něčeho nového? Třeba něco takového?

maeror

Citace od: linhi kdy 20.01.2009, 22:31:39
Budeš tento hrad dále upravovat

Nemám do toho Ryxemu co mluvit, ale já bych byl pro úpravu - aspoň jeden malý prevét by na hradě být měl...  ;)

Ryxe

Tak zde jsou ještě nějaké detaily nádvoří a věže.

Ryxe

Děkuji moc za připomínky,
Citace od: zakm kdy 20.01.2009, 19:30:41Celkový vzhlad možno ovpyvnuju  špinave kocky , no na to príde , že sa to zlepší ale ináč klobuk dole . Okrem iného , terénové členenie je tiež slušne prepracované .  ;)
O těch kostkách vím a ani já s tím nejsem moc spokojen, před stavbou jsem je vypral, ale i když to několikrát týdně alespoň prachovkou otírám, všechno to holt dolů nechce :-\ . Přemýšlel jsem, že další stavbu udělám částečně rozkládací, aby se to dalo třeba osprchovat.

Ryxe

Citace od: maeror kdy 20.01.2009, 19:15:45
Kolik tak váží?
Opravdu nemám tušení kolik kg, neumím to moc odhadnout ;)
Citace od: linhi kdy 20.01.2009, 22:31:39
Budeš tento hrad dále upravovat a nebo se poté pustíš do něčeho nového? Třeba něco takového?
Ještě nevím, v hlavě mi už roste zase něco nového, ale ještě uvidím. Jinak děkuji za inspiraci. ;)