Vlastní lego starfighter

Založil Pajsa, 16.01.2009, 15:10:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pajsa

Malý pokus o malý rychlý republikový stíhač, figurka je hlava Anakina z ep3, tělo klon pilot ep3 a helma je z Y-wing.
Co si o tom myslíte?? Napište mi prosím Váš názor...
Pokud máte lego star wars chcete se ho zbavit já si ho koupím!!

Džejkob

je to opravdu maličký ;D. Spíš bych to vyděl jako pozemský vznášedlo, protože si to nedokáži představit v bitvě( jedna rána od vulture droida a je po stíhadýlku >:D)

EDIT: nemyslel jsi spíš starfighter než starfither ??? ;)
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Pajsa

Máš pravdu s překlepl jsem se, ale porovnej toto s Jediským stíhačem z ep3, není o nic moc větší a ten nikdy neměl a mít nebude šťíty takže pokud by toto mělo sice lehké šťíty ale aspoň něco, tak by to mělo velkou šanci vydržet a Vulture nemá nějak silné lasery, jeho hlavní zbraně jsou rakety, a trefit se d malého stroje taky není jednoduché (narozdíl od třeba V-19)

tadeasb

mě se líbí provedení kabiny  ;)

Pajsa

Allconel

Mne to na prvý pohľad pripomenulo ponorku  ;) to bude tým kokpitom, myslím. Malá ponorka alebo len nejaké vznášadlo, konštrukciou mi to nepríde ako starfighter.

Icewalker

Pěkný malý žihadýlko. Proč stavět něco velikýho, když tohle bohatě stačí? Vtipný jsou ty mini-křidýlka ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Robbed

Na to kolik máš lega je to hodně slabé. Flekaté, konstrukčně nedotažené, některé dílky jsou umístěné úplně náhodně. Neber si to špatně, ale celkově to působí jako by jsi to stavěl 5 minut.