Tak copak jste našli pod vánočním stromkem?

Založil Honzik, 24.12.2008, 11:32:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 5 Hosté prohlíží toto téma.

Ayla

Tak my sme si nadelili pod stromček set 10188

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

ass

Citace od: buf91 kdy 25.12.2008, 15:40:01
Nn, jeden obrovský asi 200 návod vázany kroužky. Slibuji fotky a snad irecenzi, teď stále třídím kostky.

Tak to jako správnej stavitel sesypu na hromadu a stavím, ne?

Šejmus

prej třídění...
ass má pravdu! To je přece ta zábava! Půl hodiny hledat jeden dílek v hromadě!
;D
Fool of a Took!

buf91

To se mi právě nechce takže od rána třídím postupně jednu krabici po druhé.
Můj blog... http://buf91.blog.cz

Ayla

Citace od: Šejmus kdy 25.12.2008, 16:33:26
prej třídění...
ass má pravdu! To je přece ta zábava! Půl hodiny hledat jeden dílek v hromadě!
;D
Set 10188 momentálne staviame , a tiež sme si kocky roztriedili, pretože u tohto setu to hľadanie by bolo nekonečné.

buf91

A už jste objevili, kterou krabicí začít?
Můj blog... http://buf91.blog.cz

rdk

Citace od: buf91 kdy 25.12.2008, 17:10:50
A už jste objevili, kterou krabicí začít?

Pokud v návodu není napsáno, že se má začít nějakou určitou krabicí/sáčkem s číslem, tak se to musí sesypat na jednu hromadu. ;D

TomKQT

Já z LEGO věcí dostal 8295 Telescopic handler a 8293 Motor Box, dále nějakou sbírku "second hand" Technic setů, ale bohužel zrovna z té nejčernější Technic doby (kolem roku 2000). Tak to beru aspoň jako exkurzi do doby, které jsem byl naštěstí ušetřen :)

Jinak s tím co jsem dostal nejsem zřejmě jediný:
Citace od: TomB kdy 24.12.2008, 22:30:17
Já jsem dostal od LEGA 8295 a 8293, a pánové z TLC mi nadělili 3 kardany místo dvou :)
Já mám taky 3. Trochu mě obsah balení překvapil, osy jsem nečekal vůbec (podle ofic. obrázků), 8zubové kolo jen jedno a kardany dva. Ale skutečný obsah přesně odpovídá inventáři na Bricklinku, včetně náhradních dílů.
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

Džejkob

to já jsem dostal castle set Dobývání královského hradu+nintendo Wii (bohužel ne z lega ;) ;D). o které se zatím furt peru ze sestrou ;D
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

killco

Tak tohoto roku som našiel pod stromčekom kladivo, aby som si mohol vybiť z hlavy darčeky >:D >:D >:D

Ja musím doma svoju vášeň k legu ukrývať za syna, ktorému ježiško tohto roku nadelil : 8143 (Ferrari F430), 8490,8491 (Racers), 7990 (Cement mixer) a nejaké tie kocky 5582+5576+2 kilá kociek z Lego Factory Outlet. ;D

Tiež doniesol 8152 (Racers), ale keďže to už doma máme tak som to ponechal v stave MISB odložené v skrini.

PS: S tým kladivom to nebol žart. :'(

niessnet

Já jsem si prostřednictvím Ježíška nadělil odschool set 6394, který byl už delší dobu na mém seznamu nesplněných přání. Brzo bude zakomponován do mé malé výstavky.
Z non Lego dárků stojí za všechny za zmínku externí disk WESTERN DIGITAL 2.5" My Passport Essential 320GB s pouzdrem a činky, které považuji za nejapný žert nebo trest.  >:D
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

MwK

No tak konečne som sa zastavil z Vianočných návštev a mám čas hodiť sem foto... ::) ;)
Teda okrem dvoch kusov Gunshipu čo som si sám pridelil na Vianoce už v predstihu som dostal všetko čo je na prvej fotke... :)
V skratke,je tam SW čo mi ešte chýbalo a sety ktoré som veľmi chcel ale si ich ešte sám nekúpil... >:D
(ešte že "Ježiško vždy vie..." ;D)

Na ďalšej fotke si môžte pozrieť moje nelego darčeky s ktorých námatkovo je to malé USB Limited edition James Bond a ten veľký Indy je kalendár... >:D
Ostatné asi spoznáte... ;D

Na ďalších dvoch fotkách je super SW taška v ktorej som SW dostal a špecialita Fiat 500 myška k PC na ktorej už dychtivo stláčam kapotu... >:D

PS:
To čo na fotkách nieje je set 4210 ktorý som dostal od starkej a 7671 ktorý som dostal od tety...
Bohužial,mal som šancu rozbaliť ich neskôr ako vznilki fotky... ::)

pPS:
Dostalsom aj pyžamo a fajnovú košelu,ale to sem dávať nebudem... ;D >:D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

sam.no

U nás se urodilo pod stromečkem toto lego  :D :D :D
Včetně jednoho nonlego megablocks dupla, protože malej strašně potřeboval McQueena v náklaďáku, kterýho lego bohužel nevyrábí. :'(
Alespoň, že to jde s duplem spojovat, ale kvalita  ::) sice mají zajímavé díly, ale pořádně u sebe nedrží. :-\ Na to, že se to cenou duplu vyrovná, kvalitou velmi velmi zaostává a o plastu ani nemluvím.

Marty713

To já jsem dostal ponožky, ještě ponožky a ještě jedny ponožky, jo a ještě ponožky, který dostal táta, ale nechtěl je, pak rukavice, který jsem zase já chtěl dát tátovi, ale ten dostal jiný, který jsem já od něj taky už nechtěl, knížku, encyklopedii a modelínu - jo, fakt modelínu. :D Jo a diář. 8)

MwK: K čemu ti jsou střechy, když vůbec nestavíš (natož baráky)?  ;D >:D

Holkamodrooká

Citace od: Márty kdy 26.12.2008, 20:22:31
To já jsem dostal ponožky, ještě ponožky a ještě jedny ponožky, jo a ještě ponožky, který dostal táta, ale nechtěl je

Ponožek není nikdy dost, ale kdyby přeci jenom, klidně bych si jedny vzala. Já letos totiž nedostala žádný  >:D >:D >:D
Můžu vyměnit za:
spodní prádlo - ne, to ne, to se mi líbí
dámskou kosmetiku - asi tuna
citrusovač - týden před Vánocemi jsem si už jeden koupila
soupravu na vaření čokolády - čokoládu téměř vůbec nejím
nebo za bílé povlečení s modrýma kytičkama - přesně můj vkus...
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

MwK

Citace od: Márty kdy 26.12.2008, 20:22:31
MwK: K čemu ti jsou střechy, když vůbec nestavíš (natož baráky)?  ;D >:D
To by si nebol ty keby si nerýpol... >:D

No tie sú napol moje... ::) Teda moja je jedna tretina... ;D
Teší sa na ne ocino a mamina že raz keď budeme mať čas všetci traja,čo je dosť zriedkavé tak postavíme náš dom.
Samozrejme ako základ mám už rok(minulé Vianoce som ho dostal)v stave MISB set 4956,ale aj ten sa chystám ešte aspoň dvakrát dokúpiť... ;)
Len som sa ešte nerozhýbal,vždy som radšej bral SW... ::)

A ponožiek fakt nieje nikdy dosť...
Ja som tieto Vianoce žiadne nedostal... :'(
Ale to len preto lebo som si ich vyprosil už týždeň vopred lebo som chcel nejaké teplé aby mi zima nebola... ;D

Rewolt

I od TLC sem měl taky Ježíška, protože po  rozbalení a postavení 7676 my zbyla v ruce kopa dílu ,celej jeden pytlík, (mj. 10 krát plate 16x2 bílá a šedá, a dvě Plate Modified 8 x 8 with Grill , atd.)  to teda chudák ten co mu to chybělo!!
It's a trap!

Marcel

Citace od: Rewolt kdy 26.12.2008, 22:38:24
I od TLC sem měl taky Ježíška, protože po  rozbalení a postavení 7676 my zbyla v ruce kopa dílu ,celej jeden pytlík, (mj. 10 krát plate 16x2 bílá a šedá, a dvě Plate Modified 8 x 8 with Grill , atd.)  to teda chudák ten co mu to chybělo!!

Já měl taky 7676 a měl jsem mističku plnou dílů navíc :o,a to jiných než ty a mezi nimi i 1 pytlík navíc a to s tou výzbrojí pro cloního velitele :o a držátka světelných mečů (ty nová zahnutá 2x) ;D

Marty713

Gunshipu musel chybět podvozek a horní konstrukce - bez toho to nepostavíš. :-\ ::) Ale třeba si jen ty dostal o jeden navíc a všichni ostatní mají komplet.

Marcel: Tohle zbyde v každym setu. ;)

MwK: Tohle není rýpání (u "odhoď masku" bych mohl... >:D), jen mě ty střechy mezi ostatníma setama překvapily.

Do BL byly přidány nové dílky: 1x pár azurově modrých, uměle pletených ponožek; 1x pár světle kobaltových, uměle pletených ponožek; 2x pár tlustých ponožek s vánoční tématikou (bílý sněhulák v šedém poli, šedý sněhulák v bílém poli).

Marcel

Citace od: Márty kdy 27.12.2008, 10:00:16
Marcel: Tohle zbyde v každym setu. ;)

To jsem netušil ta výzbroj mě překvapila.

Ale k tématu dostal jsem Impuls set s tím skřetem,Bojová kola a útok na věž (vše nové castle),Star wars 7676 a 8Gb kartu do PSP ;D A jsem dost spokojen ;D

Shmade

Tak já jsem od přítelkyně dostal set 8297 extreme offroader 2, to jsem fakt čuměl :) No z nelego dárků byl největší notebook, pak klasické - trenky, hrníček, věci na holení, no a další maličkosti, nebudu vypisovat vše...

K tomu offroaderu - udělal jsem tam lehkou změnu oproti návodu - jsou jinak nasazené panely na dveřích, tak jak je to v návodu, tak sice pěkně vymezují okno, ale jak je mám já, tak mi přijde ten bok auta takovej ladnější...

stomcova

Citace od: ass kdy 25.12.2008, 15:22:39
Citace od: buf91 kdy 25.12.2008, 13:16:26
Já jsem dostal jako hlavní dárek http://guide.lugnet.com/set/10188 . Bohužel stále zápolím se stavbou, neboť mě TLC neobdařilo papírkem jakouk rabicí se má stavět. Abych vysvětlil velká krabice obsahuje 4 menší. každá na sobě má jiný znak, čteverec, trojuhelník, kolečko a křížek. No a já nevím, kterou se začíná.

To tam jako jsou 4 návody?

No, pánové, ta já Vám zítra za lepšího světla tu 10188 pokusím vyfotit. Návod má opravdu 200 stránek a ty čtyři krabice nemají pořadí jen křížek, trojuhelník, kostičku a kolečko. V každém sáčku je od každého kousek. Minifigy v každém sáčku po troškách.
Stavím po nocích 5 noc. Před chvilkou dodělala.
Je to spíše pro děti s maximem minifigů, to nejmenší co se mi nelíbí polodlouhé blond vlasy na Lukovi Skywalkerovi.
Batman, forever...

Tharqa

Já si nadělil taky Gunship a protože jsem si ho koupil už na začátku prosince ( chtěl jsem původně něco jiného ale za ty prachy to nešlo jinak ), tak jsem byl celý natěsný až to otevřu, ale na štědrý den jsem vydělal návody a zjistil, že díly nejsou rozděleny na více částí, tak jsem část postavil až dnes, protože se musím učit a nemám na to čas.
První dojmy: To je ale kráva :o :o

Džejkob

jak to tak vypadá nejvíce u starwarsařů frčí death star a gunship, kterej sem chtěl taky, jenže na morelega už ho neměly a zbylé sw z tohohle roku už mám(z morelega), tak jsem sáhnul po castle.

A jak by jste vy štastní držitelé death star ohodnotily novou postavičku Palpatina? ;)
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

vdave

Tak já přídám take svou troškou do mlýna pod stromečkem

8285  LEGO TECHNIC Tahač
8421 Mobilní XXL jeřáb

a jako třešničku na dortu takřka kompletní použitou formuli 8458 Silver Champion za cenu které nešlo odolat.

Tak teď už jen vyřešit kam to zase vystavím  ;)
až vše dostavím přídám skupinové foto   

Vasyk

Konečně jsem to vše postavil, tak se mohu také pochlubit se svou troškou vánoční nadílky  ;D.

MwK

Ako vidím,Yoda je oblúbený! :D ;D
Ale Stormtrooper?Skade je? 8)

Inak,Vasyk,to je riadna "nádilka"! :o
Závidím republikové tanky no a tak trošku aj DS... ;)

EDIT:
Opravený preklep...

Vasyk

Citace od: MwK kdy 28.12.2008, 12:52:09
Ako vidím,Yoda je oblúbený! :D ;D
Ale Stormtrooprer?Skade je? 8)

Mě se zase dost líbí STORMTROOPERS, Yodu chtěla přítelkyně, prý už VADERů mám dost  ;D. Koupili jsme ho v TRU v Regensburgu.

nesquick

MwK

For Vasyk:
Aha,a koľko druhov tam mali?
Lebo ja som vedel iba o tomto Yodovi a ešte o takom starom s paličkou... :D
Ale naštastie,dostal som toho krajšieho... ;D

Citace od: nesquick kdy 28.12.2008, 15:02:20
Ten Yoda je fakt hodně roztomilej.  ;D
Mne poputuje rovno na prístrojovku v aute... >:D