Tak copak jste našli pod vánočním stromkem?

Založil Honzik, 24.12.2008, 11:32:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 8 Hosté prohlíží toto téma.

Honzik

Napadlo mě založit nové téma, kde se každý kostkař může pochlubit co dostal od Ježíška.  ;)

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Holkamodrooká

K nám Ježíšek nechodí. Pokaždé nám totiž přinesl to, co nepotřebujeme, takže si dárky raději kupujeme sami. Takhle jsme to vysvětlili našemu prckovi  >:D.
Připojuji PF k tomuto tématu, protože do diskuse PF 2009 mi foto nejde vložit  :-\.
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

Holkamodrooká

Tak už máme zbaštěno a dárečky jsou rozsápány - vše, co se točí okolo Lega je vyfoceno a to, co se dá složit, se začíná v obýváku skládat. Tak já mažu, ať na mne také zbyde  :D.
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

peter

Citace od: Holkamodrooká kdy 24.12.2008, 18:04:30
Tak už máme zbaštěno a dárečky jsou rozsápány - vše, co se točí okolo Lega je vyfoceno a to, co se dá složit, se začíná v obýváku skládat. Tak já mažu, ať na mne také zbyde  :D.

Sáfra vy jste se ale popohnali :o
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Jarmila

Tak to u nás se nejdřív stavěla mísa z Geomagu, Lego bylo letos až na druhém místě zájmu mého synka. Sakra, co s tím firma Lego asi udělá?  ;D Měla by se víc snažit.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

nesquick

Tak já jsem tam našel nový počítač a PSP.  ;D
Ale lego taky bylo,jen to zítra nafotím a nainstaluji aplikaci ke stažení fotek.  :)

RUL

Já si nadělil totok:
:D

smiky

Tento rok výjmečně žádné Lego nebylo. Mám pořádně namakanej mobil + sluchátka Koss Prota Pro a mikinu  ::) Zítra přijede ještě babi a děda + strejda a tam to bude nějaká ta hra na PsP + knížky.....

Anatyt

linhi

Já  jsem našel od manželky hromadu oblečení a boty a jsem spokojený,lego dostal starší syn.

Jose

Citace od: RUL kdy 24.12.2008, 19:41:24
Já si nadělil toto:
:D

Velice pozitivně reflektuji stromeček. Konečně na mě dýchla atmosféra Vánoc.

Lego se nekonalo což jsem čekal, ale za to se konala hromada oblečení navíc (což jsem vskutku nečekal...) a k tomu nějaký ty parfémy atd.
Tak a já jdu jako každý rok na panáka aby ty Vánoce byly tak nějak příjemnější...

Rewolt

Co si člověk nedá to nemá, jenže nějak sem to letos přecenil a furt sem si říkal že nic nemám. A jak to ted vypadá !?!
It's a trap!

Jindroush

Já si nechal naježit Peril in Peru a jsem spokojenej.
Pak hromada non-lego věcí, hlavně celorodinná sestava Nintendo Wii a různě ptákovinovejch příslušenství.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Anatyt

Citace od: Jindroush kdy 24.12.2008, 20:31:20
Já si nechal naježit Peril in Peru a jsem spokojenej.

WOW! Ten mam este v plane! Mozes potom dat nejake fotky na web?

smiky

Citace od: Rewolt kdy 24.12.2008, 20:28:46
Co si člověk nedá to nemá, jenže nějak sem to přecenil a furt si říkal že nic nemám.
WoW tak to je celkem slušná hromádka. Pro někoho by to byla celoživotní sbírka  ;D

Honzik

Taky jsem dostal od Ježíška nějaké to lego....

mirek

...byl jsem dost překvapenej, nebyly to vláčky, jak jsem čekal, ale 1626 dílků také není k zahození.

linhi

Ale ....už mám oslintanou celou obrazovku!

peter

Jelikož se okrajově zajímám o astronomii, tak mne letos velmi mile překvapili dárky, které jsem od rodičů dostal. No a aby to nebylo úplně OT, tak přikládám i jeden bonus, kterým mě obdařila mamina :D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Eddie

To já dostal nějakou tu kosmetiku, oblečení, knížky a hlavně jsem celkem obdržel asik 2,5 tisíce korunek at si nadělím nějaký to lego. ;D
Víc stavitel, sběratel a kecal (nejvíce), než vystavovatel..

TomB

Já jsem dostal od LEGA 8295 a 8293, a pánové z TLC mi nadělili 3 kardany místo dvou :) (a ještě sem dostal hromadu nelego věcí, ty nebudu jmenovat, je jich hrozně moc :P ;) :))
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

ass

Citace od: TomB kdy 24.12.2008, 22:30:17
a pánové z TLC mi nadělili 3 kardany místo dvou

To je náhradní, aspoň PE říká.

K tématu, s letošní LEGO-nadílkou jsem velmi spokojen :):

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

gearcs

Já letos LEGO pod stromkem neměl, zato nějaké oblečení, film a peníze, které nakonec stejně zas skončí u TLC... ;)

kroko01

Tak já jsem byl letos obdarován stavebnicemi 4954,7732 a protože letadel není nikdy dost,tak ještě malá radost - 2928 (díky Coloneli!!!)
kroko01

Hamec

U nás byly letošní jen takové symbolické. To znamená, že co si kdo nenadělil sám, to nemá.

Tak jsem si nadělil jeřáb 8421, a od kamarádky jsem dostal poštovní dodávku  7731.
Ještě mě čekají dva další "štědré večery" tak případně bude Edit....

Holt malá propagace zájmu  :D
Modifikované přísloví: LEGO za LEGO, stud za stud.

blackrabbit

Pár domků v podobě 10184, 4954, 4996 a ještě čekám na Chroptící chýši...  :)

EDIT: Jěště dodělávám radnici.. Nějak jsem se včera od toho nemohl odtrhnout tak jsem stavěl do půl 2.  ;D

buf91

Já jsem dostla jako hlavní dárek http://guide.lugnet.com/set/10188 . Bohužel stále zápolím se stavbou, neboť mě TLC neobdařilo papírkem jakouk rabicí se má stavět. Abych vysvětlil velká krabice obsahuje 4 menší. každá na sobě má jiný znak, čteverec, trojuhelník, kolečko a křížek. No a já nevím, kterou se začíná.
Můj blog... http://buf91.blog.cz

ass

Citace od: buf91 kdy 25.12.2008, 13:16:26
Já jsem dostla jako hlavní dárek http://guide.lugnet.com/set/10188 . Bohužel stále zápolím se stavbou, neboť mě TLC neobdařilo papírkem jakouk rabicí se má stavět. Abych vysvětlil velká krabice obsahuje 4 menší. každá na sobě má jiný znak, čteverec, trojuhelník, kolečko a křížek. No a já nevím, kterou se začíná.

To tam jako jsou 4 návody?

buf91

Nn, jeden obrovský asi 200 návod vázany kroužky. Slibuji fotky a snad irecenzi, teď stále třídím kostky.
Můj blog... http://buf91.blog.cz