(Vlastní) Tatra 815 s ,,drapákovým" vlekem

Založil jakpet, 21.12.2008, 15:29:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jakpet

Před časem jsem rozhodl postavit Tatru 815 s vlekem, na kterém by byl ,,drapák", ale dopado to spíš jako dodávka. Na tatře i na vleku je pneumatic system, ale dost jednoduchý - málo dílů. Přední kola zatáčí, korba se pomocí pneumatic systému vyklápí, ale pouze do zadu. V kabině jsou sedadla i přístrojová deska. Prosím přihlížejte k mému věku - je mi teprve 12.
Veškerou kritiku vítám ;D

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

TomB

Tyžjóóóva :o :o :o, starej pneu systém.
Jinak pěkný, teď dělám tatru 813 PF IR, tak se můžete těšit.
asi bych zpomalil převod na otáčení té nástavby(drapáku).
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

jakpet

starej pneusystem je dobrej, zpřevodování plánuju a taky chci udělat pohánění a zatáčení kol přes PF IR ovládání, dík za pochvalu ;D ;D

Pepan

Tak já si myslím, že vzhledem k věku a omezenému počtu dílů, je to celkem dobrý výtvor a snad i slibný začátek Technic kariéry  ;)

ass

Citace od: TomB kdy 21.12.2008, 16:08:00
teď dělám tatru 813 PF IR, tak se můžete těšit.

Takže kyvné polonápravy a pohon všech kol, to se těším.  ;)

jakpet

Citace od: Pepan kdy 21.12.2008, 17:15:19
Tak já si myslím, že vzhledem k věku a omezenému počtu dílů, je to celkem dobrý výtvor a snad i slibný začátek Technic kariéry  ;)
díky, myslíte že bych měl upravovat tuhle tatru, nebo dělat jinou? mám vymyšlenej systém ,,tatráckejch polonáprav", ale tuhle tatru bych musel hrozně přestavovat :( :(

Jonas

Není to špatné, ale divák z tvých rozmazaných fotografií nic nemá, bohužel.

Pokud nemáš dobrý foťák, tak alespoň nafoť hodně snímků, a pak z nich vyber pouze ty dobré. (Tím se řídí i profesionálové.)
Jonas - Můj Brickshelf

jakpet

omlouvám se, fotky jsou bídný. do několika dnů trochu přestavim a nafotim líp.