Impulse 8398

Založil Honzik, 21.11.2008, 19:35:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Honzik

Dojmy před koupí

Jedna z očekávaných novinek 2009. Příjemná změna, pouliční stánek s občerstvením je skvělý nápad, už žádné buzerace za dodržování rychlosti 5612, žádné dření do úmoru 5610 5620, ale trocha těžkostravitelného jídla z fast foodu.

Balení

Klasická velikost impulse setu. Uvnitř jeden sáček, návod...nic víc asi ani nejde čekat za 99kč

Stavba

Stavba zabrala cca 1 minutu. Nejdelší čas zabralo rozložení návodu, který je až nesmyslně poskládán.

Celkový dojem

Mě osobně se set líbí jako skvělý doplněk do města, zkušení stavitelé budou určitě argumentovat přílišnou jednoduchostí stánku, ale pro mě je důležitý celkový dojem, který tento set na mě opravdu udělal. Možná by to chtělo místo kýty několik párků, ale proti gustu...

Závěrem

+ Skvělý námět

TomKQT

Ta čísla dílků přímo v návodu na stavbu jsou něco nového (2009) nebo to u impulze setů bývá vždy (= v posledních letech)?
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

Honzik

Klasika  ;)

TomKQT

Mám doma impulze sety (teda tehdy se tomu tak ještě asi neříkalo) jen někdy z let 1990-1992 a tam to samozřejmě nebylo  ;D
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

Dejv

Nápad je to velice dobrý, ale hodně to kazí zvolený druh potraviny. U toho stánku prostě měly být párky  :-\

Honzik

:)