Auschwitz - aftermath

Založil chadzi, 08.07.2005, 08:23:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

chadzi

Jeste k vcerejsimu flame a vysvetleni myho postu:

1) mym umyslem nebylo nikoho provokovat ani propagovat nazi hovadstva
2) myslel jsem si ze to muze byt zajimavy tema + diskuze kolem toho
3) vychazel jsem z toho ze na foru jsou vetsinou dospelejsi lidi kteri to pochopi a budou schopni kolem toho debatovat na urovni
4) ja samozrejme odsuzuju nacismus a vsechny valky vubec, ale nechci z toho delat tabu - na takovyto veci by se nemelo zapominat

Bohuzel nekteri lidi tady se neovladli a zacali prskat nenavistny prispevky aniz by se hloubeji seznamili s pozadim tech vytvoru. + ty ataky na Colonela za jeho nazory (se kteryma 100% souhlasim), opravdu bych to necekal

Priste teda dam bacha, asi jsem se v nekterych lidech tady zmylil.

NO flame pls

Micho

Ja to beriem ako zaujímavosť, na ktorú som vyjadril svoj názor a zvedavo som sledoval postoj ostatných. Tu je dôležité vedieť rešpektovať názor ostatných a nedať sa strhnúť do slovných potyčiek. Určite sa máme mnohí v tomto smere čo učiť ...

Aj keď táto téma sa mi veľmi nepáčila, tak obohatila moje poznanie ... A koniec koncov som rád, že sa na to upozornilo. Dobré je vedieť aj o týchto veciach.

chadzi

jj urcite hodne lidi videlo Schindlera nebo Pianistu a taky po tom na sebe nekriceli... dulezity je, jak pises, respektovat nazory ostatnich

btw co tu delas tak brzo rano?  ::)

Micho

Makám vo firme na polročných hodnoteniach a som pripojený ...  ;)

V princípe sa ráno často pripojím, len denná operatíva mi neumožní to tak sledovať ...

myth

Myslím že bolo vhodné upozorniť na tie výtvory, diskusia tu bola kvalitná a niečo som sa aj priučil. Bohužiaľ potom niektorý členovia postli príspevky zjavne bez prečítania celého threadu, C32 sa neudržal a Rob to musel stopnúť...

To Chadzi: Ak aj v budúcnosti narazíš na niečo podobné, kľudne to sem daj. Je dobré vedieť aj o podobných veciach.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

otaznik

"Umění" toho člověka jistě není dobré odsuzovat z hlediska toho, že zobrazil koncentrační tábor. Jde o to, že LEGO (jméno, značka) tím bylo zneužito. To je to, co se mi na tom nelíbí a IMHO není z jeho strany fér.

chadzi

jj myth, jakmile nekde stahnu lego p*rno tak to sem hned hodim  :P

otaznik - souhlas, to si mohl odpustit

Rob

Citace od: chadzi kdy 08.07.2005, 10:48:52
jj myth, jakmile nekde stahnu lego p*rno tak to sem hned hodim :P

... to doufám byl jen žert  (jinak tenhle thread celkem kvituju.)

Rob

chadzi

neboj, takovej film by stejne byl mladezi pristupnej, protoze minifigum chybi vybavicka. i kdyz by se urcite nasli agenti co by to nejak vyrobili  :P

Rob

no, už jsem viděl pár LEGO věcí, který bych sem nerad pouštěl...
Rob

chadzi

hehe tak to sem opravdu netusil ze to nekdo dela. posli private link at se s manzelkou pobavime :DD

Radical

No ja uz jsem lego p*rno videl... slo ale o komiks.Nekdo jsi delal srandu  z povesti a bible ¨... napr: Adam a Eva.Bylo to pekne propracovane, ale bez nasobicka.. ::)
Old lego , good lego.

Rob

.. no, snad to tu nebudeme dál rozvádět... tohle už je trochu mimo mísu. navrhuju buď se vrátit k tématu, nebo ho změnit.
Rob

Colonel32

Rob diskusi uzamkl na moji zadost.... (i kdyz by to asi udelal sam od sebe, az by se k ni odstal)

btw... souhlasim, ze jsem se neovladl, ale na druhou stranu je myslim polehcujici okolnosti, ze to neni poprve, co jsem tu byl osobne napaden, protoze jsem svoje nazory obhajoval... takze uz jsem z pana Radikalniho zacal byt docela nervni...

PS: Vsichni vite, na co jsem narazel, ale kazdy na to uz ma davno svuj nazor. Nechci na to tema zadne dalsi prispevky

Radical

Citace od: Colonel32 kdy 08.07.2005, 15:42:53

... takze uz jsem z pana Radikalniho zacal byt docela nervni...

A todle urazka neni ?
Old lego , good lego.

Rob

Radical právě obdržel varování (warning) za pokus o opětovné rozpoutání flamewaru.

Rob

muzzo

Já se chci jen zeptat, proč když Rob tu diskuzy stopnul do ní ještě přispíval?

Colonel32

rob stopnul hadku, ke ktere v te diskusi doslo, ale pak sam, s klidem, a bez emoci vyjadril svoj nazor na celou situaci, takze se podle me zachoval presne tak, jak ma moderator jednat.

muzzo

Ja proti tomu vcelku nic nemam, ale myslim si, ze spravnej moderator v diskuzi posledni slovo mit nema. Ale to je jen nedulezitej detajl.

Colonel32

podle me naopak ma... pac kdyz to posledni slovo ma kdokoli jinej, tak je ten posledni prispevek bude nazorove zaujatej, a to neni fer vuci te druhe strane, ktera uz nema moznost reagovat..

muzzo

Jen takhle ( rekl bych, ze moderator diskuzi vede a ukonci, potud vse O.K., ale myslim si ze hodnoceni ma nechat na ctenari ci posluchaci ) . Ikdyz je fak, ze Rob to zhodnotil dost dobre a ja s nimm souhlasim.

Colonel32

naopak.. ten nezavisly pohled je mnohem lepsi, nez kdyby se do te diskuse zapojoval, pac takhle neni zaujaty..