(Vlastní) hrad

Založil Miketuk, 08.11.2008, 17:02:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Miketuk

Tak jsem se rozhodl udělat svůj první MOC, který zde předvedu. Stavěl jsem hlavně z černých a bluish gray, jak tmavých tak světlých a nějaké doplńky z pearl gold. Při stavbě jsem se inspiroval Marťanovými stavbami. Líbila se mi ta šedá bosáž. Tohle je zatím jen brána, věžičky a zdi. V budoucnu chci přidělat ještě nějaký civilní budovy, zbrojnici, domek pro krále, stáje a nějakou tu tržnici. Hrad stojí na 4 klasických zelených baseplate 32x32. Jméno jsem zatím nevymyslel, takže kdyby jste měli nějaký návrhy tak sem s nimi. Přijmu všechny komentáře. Osobně si myslím, že se nejvíc povedla asi ta hlavní věž s bránou, která má odendavací střechu abych tam mohl nastrkat figy. Tak teď fotky.

1. foto - pohled zepředu
2. foto - pohled shora
3. foto - pohled zprava
4. foto - pohled zleva
5. foto - pohled zezadu
6. foto- pohled na průjezd hlavní věží
Omluvte prosím kvalitu, foceno mobilem při večerním světle, rád bych vyfotil v lepší kvalitě, ale nemám digi foťák.

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Marty713

Když koukám na náhled, tak se mi to líbí. Připomíná mi to Stronghold I. :D ;)

Ale ty fotky se mi silně nelíbí!!! >:(

otaznik

Dávejte sem prosím obrázky v maximální šíři 800 pixelů, výrazně lépe se to prohlíží. Díky.

I když tady by stačily asi i ty náhledy, kvalita fotek je bídná.

Himleris

Citace od: Marty713 kdy 08.11.2008, 17:13:01
Když koukám na náhled, tak se mi to líbí. Připomíná mi to Stronghold I. :D ;)

Ale ty fotky se mi silně nelíbí!!! >:(
Jeto dobrej nápad,libí se mi to! ale ty fotky ti to kazí! :(

Ryxe

Je to pěknej základ.Jsem zvědavý na další přístavby.Brána je pohodě,ten zbytek mi zatím přijde dost prázdný,ale pokud tam přistavíš ty plánovaný budovy,myslím že se bude na co těšit ;)

tnachti

Je to zatím hodně prázdné a na mě trochu moc pravidlené (včetně zcela rovné základny), ale dostavbou se to jistě vylepší. Líbí se mi, že se to odlišuje od staveb v příspěvcích z poslední doby, a to jak typově, tak barevně. Těším na fotky po dodělávce :o.   

Miketuk

Dneska chci načít zbrojnici, ale musim počkat až mi k ní dorazej střechy a pak ještě nějaký posezení :) pro vojáky aby měli kde jíst. Dík za komentáře. Pokusím se udělat ještě nějak tvarovanější tu baseplate.

Fox666111

dobrý ale chce to nejake budovy a lepší foták  ;)
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

Gibur

Myslím,že by to bylo hezčí kombinace light a dark grey s dark green,ale jinak je to great :D
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."