Ďalšia napodobenina... :-P

Založil MwK, 08.11.2008, 11:50:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 6 Hosté prohlíží toto téma.

MwK

Chvíľku som naozaj rozmýšlal či nestojím pri regále s Legom. ::)
Potom som si to postupne prezrel a len som zaplakal... :-\ :P
Pretože niektoré "sety" sú naozaj také isté,až nato že tam nieje logo Lega... :-\
Hlavne ten malý kamión ktorý ma znázornovať tento originál... ::)

Inak,fotky sú špionážne,takže som radšej cenovky a nápisi obchodu vymazal,aby ma náhodou nežalovali... ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

otaznik

Citace od: MwK kdy 08.11.2008, 11:50:08

Inak,fotky sú špionážne,takže som radšej cenovky a nápisi obchodu vymazal,aby ma náhodou nežalovali... ;D
Tak to asi těžko.

Anatyt

Oni TEBA ??? Myslim, ze skor ta firma co to vyraba by sa mala bat zaloby!

drSEBY

kdyby MwK nepsal slovensky myslel bych, že jsou to snímky pražských hasičů ze čtvrtečního zásahu v Libuši  ;) a jejich skladů

jinak toto jsem už viděl tolikrát, že je škoda obtěžovat foťák aby pracoval.  >:D

JardaL

Všimli jste si komického nápisu CHINA PANTENT NO....
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

5o

Pekné špionážne fotky, cenovku si síce zakryl, no aj tak je na niektorých setoch vidieť cenu napísanú fixkou. A keďže sa o bioniclov nezaujímam, tak mi je cena napodobeniny na dve veci. Ale malý setík kamiónu za tú cenu by ma potešil, ale škoda, že to nie je originál.
Preto lebo Lego...

MwK

Citace od: 5o kdy 10.11.2008, 06:15:05
Pekné špionážne fotky, cenovku si síce zakryl, no aj tak je na niektorých setoch vidieť cenu napísanú fixkou. A keďže sa o bioniclov nezaujímam, tak mi je cena napodobeniny na dve veci. Ale malý setík kamiónu za tú cenu by ma potešil, ale škoda, že to nie je originál.
Ďakujem,ale aby si pochopil,zmysel bol zakryť nápis obchodu,nie cenu... ;)
A hádam,ceny sú nám všetkým ukradnuté... ::) :P

otaznik

Citace od: MwK kdy 10.11.2008, 06:34:25

Ďakujem,ale aby si pochopil,zmysel bol zakryť nápis obchodu,nie cenu... ;)

A to proč?

Marty713

Citace od: otaznik kdy 10.11.2008, 20:52:25
A to proč?

No přece aby mu to nikdo nevykoupil dřív, než si tam zajede plně - špionsky - vybavenej (pořádnej balík igelitek, velká hotovost, černá pletená kukla...). ;D ;D >:D

MwK

Citace od: otaznik kdy 10.11.2008, 20:52:25
A to proč?
Málokedy citujem sám seba... ;D
Preto to isté,nikdy nevieš,ak chceš,môžem ti povedať kde vo Zvolene to je,ale radšej nič nezverejnujem,hlavne keď sa tam nemôže fotiť... ;)

For Marty713:
To nejako poznáš,že ty si tam už tak bol... >:D

Anatyt

Obavam sa Mwk, ze Ti nie celkom rozumieme, ale nevadi...  ::)

Skyder

Podla mna je to jedno, naco to tu riesite. Proste sa MWk rozhodol ze nebude robit promo tretotriednemu produktu ktory si aj tak nikto z nas nekupi. Teda dufam. A urcite lepsie ako keby sa tu donho malo zase navazovat "20 pravnikov" ze ako on porusil zakony atd.
Skyder

otaznik

Citace od: Skyder kdy 10.11.2008, 22:45:08
Podla mna je to jedno, naco to tu riesite. Proste sa MWk rozhodol ze nebude robit promo tretotriednemu produktu ktory si aj tak nikto z nas nekupi. TEda dufam. A urcite lepsie ako keby sa tu donho malo zase navazovat "20 pravnikov" ze ako on porusil zakony atd.
Tak to je právě ta volovina - jak promo, tak "právníci". Proto mě zajímá, proč zamaloval ty cedule!

MwK

Citace od: otaznik kdy 10.11.2008, 22:51:04
Tak to je právě ta volovina - jak promo, tak "právníci". Proto mě zajímá, proč zamaloval ty cedule!
Teraz neviem či si náhodou nemyslíš že ten obchod je môj... :P
Fakt,pripadá mi že si myslíš že som zamaľoval cedule MwK s.r.o... :P

Vôbec neviem očo ti ide,a prečo si pri tej vete použil výkričník...
Ale budem sa opakovať,pretože keď je na obchode zákaz fotenia a ty to porušíš,je to postihnutelné...
A ja kedže som zákaz porušil,nechcem aby to nejakou obklukov zistil ten obchod a pokúsil sa stoho niečo vyvodiť... :P

Myslite si že je to paranoidné,je mi to jedno... ::)
Účel bol ukázať Vám to čosom našiel,čiže hnusné a ešte k tomu dosť podobné kópie našej oblúbenej hračky... :-\

EDIT:
Skyder,myslel si to dobre,ale fakt je že mi šlo len o ten "zákon v obchode"... ::)
A pevne dúfam,že nikto s tochto fóra si ajtak nič také nekúpi,čiže cedule by boli nanič... ::)

otaznik

Citace od: MwK kdy 11.11.2008, 06:46:30

Vôbec neviem očo ti ide,a prečo si pri tej vete použil výkričník...
Ale budem sa opakovať,pretože keď je na obchode zákaz fotenia a ty to porušíš,je to postihnutelné...
A ja kedže som zákaz porušil,nechcem aby to nejakou obklukov zistil ten obchod a pokúsil sa stoho niečo vyvodiť... :P

Myslite si že je to paranoidné,je mi to jedno... ::)
Účel bol ukázať Vám to čosom našiel,čiže hnusné a ešte k tomu dosť podobné kópie našej oblúbenej hračky... :-\

EDIT:
Skyder,myslel si to dobre,ale fakt je že mi šlo len o ten "zákon v obchode"... ::)
A pevne dúfam,že nikto s tochto fóra si ajtak nič také nekúpi,čiže cedule by boli nanič... ::)
1. jde o to ukázat, který obchod prodává takovýhle šmejdy.
2. když máš koule jezdit jako prase, proč ne dát sem pár fotek?

MwK

Citace od: otaznik kdy 11.11.2008, 10:16:00
1. jde o to ukázat, který obchod prodává takovýhle šmejdy.
2. když máš koule jezdit jako prase, proč ne dát sem pár fotek?
Pretože ruky,nohy a hlavu na jazdenie mám... 8)
Ale svojho právnika,a dobrého právnika zatiaľ nemám... ::) :P

Ondra

No koukám že se tu řeší kraviny...  :P  ;D

Jestli by za tohle měli jít na tebe právníci, tak by ve stejné úměře museli začít také řešit kdejaký doprovodný song a upravené video na youtube.A těch je panečku!

P.s.:Se divím, že ještě nezasáhli admini.První příspěvek hodit do nějakého z existujících tématů o padělcích a zbytek nejlépe smazat.

MwK

Dobre,napíšem to takto:
Je možné že sa to volá "Casallia" z nejakej siete "Toy factory"... ::)
Ale možno mi to len teraz napadlo,taký divný názov... ;)

EDIT:
Premazal som aj svoju prvú reakciu,aby som nebol zlý... ::)