K čemu se také dá použít LEGO

Založil Holkamodrooká, 02.11.2008, 13:45:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Holkamodrooká

Při včerejším velkém úklidu jsem nechtěně vysála plastový kousek, který zakrývá světýlko na pračce  :-\. Hrabat v plném sáčku smetí se mi vážně nechtělo a ta velikost dírky mi připadala povědomá... No, trvalo mi asi deset vteřin, než jsem přišla na to, co tam místo toho dám  ;D - náramně se tam hodil jeden z přebytků z Castle adventního kalendáře - a že jich tentokrát bylo požehnaně...
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

Faantoom

Citace od: Holkamodrooká kdy 02.11.2008, 13:45:24
Při včerejším velkém úklidu jsem nechtěně vysála plastový kousek, který zakrývá světýlko na pračce  :-\. Hrabat v plném sáčku smetí se mi vážně nechtělo a ta velikost dírky mi připadala povědomá... No, trvalo mi asi deset vteřin, než jsem přišla na to, co tam místo toho dám  ;D - náramně se tam hodil jeden z přebytků z Castle adventního kalendáře - a že jich tentokrát bylo požehnaně...

Šikovná holka... poradí si.. ;D

stomcova

Citace od: Faantoom kdy 02.11.2008, 14:10:53
Citace od: Holkamodrooká kdy 02.11.2008, 13:45:24

A pořádně přilepit, nejlépe na věky....

Šikovná holka... poradí si.. ;D
Batman, forever...

Holkamodrooká

Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů