(vlastní) SF Berserk

Založil Mart5ty, 31.10.2008, 23:33:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mart5ty

můj vlastní star fighter SF Berserk

výzbroj: 4 blastery; 2 EMP rakety v prostoru 2km vyřadí veškerou elektroniku (pilot je musí užívat s rozvahou, aby neochromil sám sebe, či svou letku:D); 2 naváděné rakety středního doletu a 2 rakety dlouhého doletu s hlavicí s ochuzeným uranem

motory: 1 pro krátké hyperprostorové skoky, 2 iontové pro subsvětelné bojové lety, 2 manévrovací trysky

Marty713

Nemohl jsem si nevšimnout, že pořád (asi kvůli nedostatku dílů) vycházíš z několika SW setů.

Mně se to líbí, ale zkoušej do budoucna více barevně a tvarově kombinovat. Někdy to působí jako splácané z různých skořepin.

Třeba zásobník s raketami je super nápad, i tvarově je to velice zajímavé, jen to musíš lépe zpracovat a "dotáhnout" do konce.

gearcs

Mě se to líbí, tvar letounu je originální. Rakety tam sice tak zajímavě koukají, ale je to povedené :D

Mart5ty

Citace od: Marty713 kdy 01.11.2008, 09:13:14
Nemohl jsem si nevšimnout, že pořád (asi kvůli nedostatku dílů) vycházíš z několika SW setů.

Mně se to líbí, ale zkoušej do budoucna více barevně a tvarově kombinovat. Někdy to působí jako splácané z různých skořepin.

Třeba zásobník s raketami je super nápad, i tvarově je to velice zajímavé, jen to musíš lépe zpracovat a "dotáhnout" do konce.

Dík za hodnocení, chci se zlepšovat, bohužel nepříliš velká základna dílů je pravda, ale dá se z nich slušně stavět, jen to chce zkušenosti