(Vlastní) Doplňky do města

Založil peter, 30.10.2008, 12:21:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peter

Na loňské i letošní výstavě jsem na svých výstavních modelech měl několik doplňků, které je oživovaly. Mně a mnohým členům fóra se modely líbily na tolik, že jsem začal laborovat s otázkou jejich zachováním. Jelikož však potřeba dílků je větší rozhodl jsem se pro variantu zdigitalizování. Jelikož však nejsem v CAD-ování moc zběhlý, protáhla se tato procedura až do nynější doby. Z tohoto důvodu např. tramvaj, kterou jsem postavil k modelu pro Svitavy, přežila až do letoška, kdy byla opět vystavena v Brně, tentokráte však na modelu člena Zakma a zdigitalizována byla až o minulém víkendu.

K dnešku se mi však již podařilo z mých plánů zdigitalizovat valnou většinu plánovaných modelů. Třeba by si je chtěl někdo také sestavit, nebo je vylepšit a tak je nabídnu i zde.

V první várce jsou tedy připraveny tyto modely: Drůbež, Pumpa, Strašák, Malotraktor, Tera, TATRA 805 (hasičská verze), Tramvaj, Zetor a vlek.

*nepodařilo se mi najít funkční model dílku volantu, proto je u těchto modelů vynechán
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

peter

a zde ještě samotné CADdovské soubory ...

PS: model Tramvaje se skládá ze dvou samostatných - trvagon a trroof
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Jonas

Diky za zajimavou inspiraci a hlavne za zdokumentovani napadu. Nektere triky mi dosly az z techto obrazku.
Jonas - Můj Brickshelf

zakm

Aj ja sa pripájam ...diki , sú to užitočné veci . Hlavne tá elektrčka . ;)
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

grohl

Nemohu říci ani o jedné věci, že by se mi nelíbila .

peter

Tak jsem dokončil další dva modely. Tentokrát se jedná o veterány značky Ford. Vozidla byla určena k doplnění mého modelu na výstavě ve Svitavách.

Musím se však přiznat, že tyto dva vozy nejsou mým výplodem. Oba modely jsem v drobných změnách viděl při mé návštěvě výstavy TSL2006. Zde jsem byl jimi tak okouzlen, že jsem se je pokusil postavit i pro sebe a následně je použil pro Svitavy.

stomcova

Nemám co vytknout, úžasné modely. Nejsme nadšenci tohoto tématu, ale smekám  :o :o nemá to chybu.
Batman, forever...

peter

Výstava v Roztokách je už dááávno pryč, ale až nyní jsem ve svém diáři našel trochu času. Stejně jako po Brnu, jsem si i po Roztocké výstavě chtěl uchovat několik drobných MOC-ů, které bych mohl někdy v budoucnu znovu potřebovat. Tentokrát se jedná o tři technická vozidla z letiště. Třeba se budou hodit i někomu z vás ...