(vlastní) ostrůvek

Založil šipka, 19.10.2008, 21:22:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

šipka

zatím pouze ve fázi  stavební, takový prototyp (nedokončená verze) omlouvám tradičně kvalitu fotek

Marty713

Pěkná práce. Moc se mi to líbí. ;)

Jenom, nezatopí jim to ve sklepě sudy s prachem, když se zvedne příliv? :) :D

Aki

Taky se mi to moc líbí.
Jen mi tam přijde moc těch vojáků - na tak malý prostor....

mirek

Moc pěkný, moc se mi to líbí. Pochvala před nastoupenou jednotkou všech vojáků na ostrůvku.

Zdvořilý dotaz: Můj vnuk si z oddělovače kostek vytvořil vodní závodní stroj s pilotem.
                     Tady je to také plavidlo, nebo opomenutý nástroj?

okerol23

Mirek, máš postreh, ale je to pekná dioráma :), aj mne sa veľmi páči

Colonel32

Je super, ze Sipka dal dohromady dostatek kostek na stavbu poradneho ostrova.

Ted uz to chce jen stavet, stavet a stavet, aby se naucil delat ruzne propracovane a promyslene detaily, a trada, budeme se, my Cesi, mit zase jednou svetu cim pochlubit.

šipka

díky díky, oddělovač je skutečně zapomenut. Každopádně jak jsem podotkl je to zatím pouze návrh na diorámu. Mám připravenou armádu červenokabátníků chvějící se na útok  ;) a proto detaily a úpravy budou časem (je ho málo, což nemusím asi nikomu připomínat) uskutečněny.

TomKQT

Je to super.
Jen ti vojáci mi tam nějak nesedí, nejsou to náhodou všechno důstojníci? Mívali ty nárameníky i řadoví vojáci?
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

šipka

Citace od: TomKQT kdy 20.10.2008, 09:15:34
Je to super.
Jen ti vojáci mi tam nějak nesedí, nejsou to náhodou všechno důstojníci? Mívali ty nárameníky i řadoví vojáci?

jsou trošku předělaní a sice vojín má žluté nárameníky a rohový klobouk důstojník červené nárameníky a klobouk ,Bicorne, 

gearcs

Úplně mi běhá mráz po zádech, když vidím najednou tolik modrých admirálů...
Povedené, časem propracuj detaily, nafoť, ať máme nad čím slintat :)
A za fotky se neomlouvej, jsou taky dobré ;)

Šejmus

Jsi na dobré cestě! Stačí přidat detaily a ještě trochu dodělat a bude to úžasné, málokdo má u pevnosti takovou hezký kus lesa  ;D

a ten kostelík vypadá dost realisticky - možná ještě pár těch detailů
Fool of a Took!

Blake

Připojuji se k ovacím nad tímto dílem, moc pěkné.

U kostelíku mi zeď připadne moc hladová - na fotce IMG_3414.jpg . Okna by to mohly oživit.

smiky

Velmi pěkné.........jen jak už tu bylo zmiňováno,je tam na můj vkus až příliš mnoho vojáků.Ale jinak luxusní  ;D