(vlastní) Opravdu malá armáda

Založil gearcs, 10.10.2008, 19:30:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

gearcs

Tak se jdu taky pochlubit s pár vojáky, netradičně jsou to trpaslíci, jsou mí nejoblíbenější. Malý vojenský útvar s několika lučištníky v centru :)

Miketuk

Tý jo! Máš jich dost, kdes všechny vzal? V setech nebo jednotlivě? já mam zatím 3 plus na mě jeden čeká v kalendáři  :D

Chili

Fakt nadherna armada!!! Ukazes i jine bytosti ktery mas?
Ziju abych stavel,stavim abych zil!

MwK

Krásne! :D
Armádu iba z trpaslíkov som ešte nevidel... ;D
Je to fakt pekná zbierka a dosť závidím,kedže ešte ani jednu vzorku trpaslíka nemám... ::)

Inak,tak mi napadá,z tých nožičiek by bola fajn aj armáda malých padawanov!!! >:D ::)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Šejmus

Já mám jenom jednoho trpaslíka  ;D

a malá bych tomu neřikal, máš asi nejvíc trpaslíků na kostkách pokud ne v čechách!
hezké
Fool of a Took!

gearcs

Miketuk:  19 je jich z orig. setů, zbytek jsou custom trpaslíci, postavení z dílků z BL. Všimni si, že někteří mají jinou barvu nohou a těl, než je v setech.

MegaDelete:  Zatím to neplánuju, ale časem určitě.

MwK:  Tohle nejsou všichni trpaslíci, co mám. Pro svou stavbu jsem si udělal ještě asi 15 malých žen a dětí, postavených i z SW torz, ty mě vyšly SAKRA draho ;D

Šejmus:  No to nevím, ale malá je, alespoň výškově ;)

Miketuk

Slušný! Jaký máš ty sety? Já zatim jen 2x obranu dolu trpaslíku a jednu válečnou loď trollů apak hafec jinejch castle. Nechceš sem dát foto i těch žen a dětí? Ty bys z toho mohl udělat hobitín.

Šejmus

Udělej erebor a jezerní město  :D
a budu ti neskonale vděčnej, s tvým talentem to bude vypadat úžasně
Fool of a Took!

gearcs

Miketuk:  Největší počet trpaslíků v setu mám samozřejmě z Giant Chess Set, pak mám ještě 4 další menší sety a adventní kalendář. Fotky trpaslic budou v mojí stavbě, kterou pak někdy ke konci roku zveřejním.

Šejmus: Na to bych si asi netroufl, hlavně bych nevystačil s dílky, ale stavbu s trpaslíky zrovna připravuji, akorát nebude tak velká.

Šejmus

no když už připravuješ, tak do toho nebudu kecat, ale nějaký diorama nebo výjev bys podle mě dost dobře zvládl...
Fool of a Took!