JAKÉ LEGO TÉMA JE VAŠE NEJOBLÍBENĚJŠÍ? - ANKETA

Založil Colonel32, 03.07.2005, 13:04:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 5 Hosté prohlíží toto téma.

Jaké LEGO téma je vaše nejoblíbenější?

Town
Trains
Fabuland
Pirates
Classic Space
Jiné Space (Blackton, Futuron...)
Castle
Aquazone
Western
Belville / Scala
Basic / Designer
Technic / Mindstorms / Spybotics
Star Wars
Adventurers
Bionicle
Duplo
Jack Stone / 4+
Rock Raiders
Studios
Harry Potter

Colonel32

Hlasujte pro sve nejblibenejsi typy lega

muzzo

Jeste jednou castle, ale doufam ze se do teto kategorie nepocitaji novy rytiri?

Colonel32

Jindroush

Co sou nový rytíři? Jestli minifigový sety z KK2, tak to jsou zcela jistě Castle. Maxifigy patřej ke Galidoru / Bionicle, IMO.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

muzzo

Tak se koukam na S@H a minifigove jsou zarazeni v obouch kategoriich. Mysleno jak v KK tak v Classic Castle.

Colonel32

to neresme.. kvuli jednomu, kteremu se novi rytiri libej, prece nemusime zavadet novou kategorii, ne?

myth

Tak znova: Star Wars a pridavam aj Castle ;)
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Cavelon

Mňa najviac zaujíma Trains, potom City (t.j. Town) a Technic a ešte trochu aj Classic Space a Basic.

Micho

Niečo podobné ako Cavelon: Dal som Trains, Town a Technic. Trochu som pozabudol na Designer sety (Basic) - veď tam je aj moja obľúbená Villa Bonanza.

Bryan

já volil western a town sice to spolu nějak nesouvisí ale líbí se mi oboje a teď v mém westernovém městečku hraju novou PC hru jak přijede samuraj na divokej západ  :D

Aki

A co série Ninja?  >:D

<co na to autoři ankety??>

Colonel32

uz je trochu pozde, muselo by se znova obnovovat hlasovani.. holt na vsetko se pamatovat neda...

Jindroush

Citace od: Aki kdy 05.07.2005, 21:07:13
A co série Ninja?  >:D

Ta se běžně řadí pod Castle (ať se to někomu líbí nebo ne  ;))

Bryan

jen jedna otázka ice planet se řadí do jiné space?

Aki

Citace od: Jindroush kdy 05.07.2005, 22:51:19
Ta se běžně řadí pod Castle (ať se to někomu líbí nebo ne  ;))

Někde ano, někde ne! Osobně bych jí tam nikdy nezařadil. Podobně by mohli přijít vláčkaři pod město (to navíc spolu alespoň souvisí!  8)) atd... Dokonce i Space jsou rozdělené na dvě oblasti. To k této anketě.
K celkovému občasnému zařazení série Ninja mezi Castle bych jenom uvedl, že to spolu moc nesouvisí. Sice se japonské pevnosti označují za hrady, ale to je tak vše co spolu mají společného.  >:D Pokud by je někdo chtěl někam mermomocí zařadit, tak pak spíše k pirátům.  ;)

Rob

No, vzhledem k tomu, že kategorizujeme LEGO témata a ne skutečné indiány, ninjy a kosmonauty, přidržel bych se  této autority:
LUGNET category tree

Podle ní se Ninja řadí pod sérii Castle a Ice Planet pod Space - čiže v naší anketě Ninja půjdou pod "hrady" a Ice Planet pod "Jiný vesmír" protože to je Space, ale ne Classic space. Na druhou stranu nejsme Český statistický úřad, tak Akimu za zařazení svých Ninja setů pod piráty hlavu neutrhnem. Nejspíš..  (ještě to promyslíme  8) )
Rob

Aki

Citace od: Rob kdy 06.07.2005, 11:11:27
přidržel bych se  této autority:
LUGNET category tree

Nebo jiné autority? Například na Classic Castle není o Ninjech ani potuchy!  :P

Citace od: Rob kdy 06.07.2005, 11:11:27Podle ní se Ninja řadí pod sérii Castle a Ice Planet pod Space - čiže v naší anketě Ninja půjdou pod "hrady" a Ice Planet pod "Jiný vesmír" protože to je Space, ale ne Classic space.
Proč se ale v naší anketě rozlišuje mezi Classic space a ostatní Space? Když je tedy podle rozdělení na Lugnetu všechno jen Space. Tak je to i s těmi Castle a Ninji. Ostatně myslím, že C32 to pochopil.  ;)

Citace od: Rob kdy 06.07.2005, 11:11:27Na druhou stranu nejsme Český statistický úřad, tak Akimu za zařazení svých Ninja setů pod piráty hlavu neutrhnem. Nejspíš..(ještě to promyslíme  8) )
Já osobně si myslím, že to je samostatné téma a nemusí se zařazovat pod žádné jiné, ale pokud už ho někdo mít zařazené musí, tak platí co jsem napsal.  8) >:D

KLF

Moje najoblubenejsie tema je MODEL TEAM, ale ani jeden z vas to v ankete neuviedol, takze neviem... :/
Terminated.

Rob

Citace od: Aki kdy 06.07.2005, 11:37:24
Nebo jiné autority? Například na Classic Castle není o Ninjech ani potuchy!  :P
Jsi schopný protivník  >:(

OK - uznávám že je těžký to zkategorizovat - přestože by se dalo namítnout, že ten server je o "classic castle" ;)  (btw - co je to "classic castle"?) a Bricklink, Lugnet, Brickset a Peeron shodně řadí ninjy pod castle... - ale nechme to plavat, ano?

Citace
Proč se ale v naší anketě rozlišuje mezi Classic space a ostatní Space? Když je tedy podle rozdělení na Lugnetu všechno jen Space.

To taky nechápu, asi to (po dohodě s c32) stáhnu do jednoho (btw - co je to "classic space"?)

Rob

Aki

Citace od: Rob kdy 06.07.2005, 12:31:34
asi to (po dohodě s c32) stáhnu do jednoho (btw - co je to "classic space"?)

Ale to zase není potřeba C32 asi měl jako autor nějaký důvod proč zvlášť ještě vypíchnout jedno (či několik) podtémat. Proto jsem i toto napsal, jsou některá podtémata které si zaslouží uvedení zvlášť. Podle mne je to i Ninja (nebudeme se dál přít zda je to téma či podtéma), podle KLF třeba MODEL TEAM.  :)
Na druhou stranu "Není ten, kdo by se zavděčil lidem všem"!  >:D >:D >:D

Aki

Citace od: Rob kdy 06.07.2005, 12:31:34
(btw - co je to "classic space"?)

Podle Lugnetu jsou to tyto všechny sety: http://guide.lugnet.com/set/?qc=lego/system/space/classic
  ;D ;D

Colonel32

takze, pro vecne remcaly.. space a classic space jsem oddelil proto, ze vim, ze nekteri lidi to tak deli, na ninjy a model team jsem zapomel, ale v tuhle chvili by je jejich pridani znevyhodnilo, a nebo by se muselo odznova (jiz po druhe)

ale klidne muzeme udelat anketu jeste jednou, az se tu objevi vsechny vecy veci, pro ktere byste hlasovat chteli, ale v teto ankete se na ne pozapomelo

myth

Citace od: Bryan kdy 06.07.2005, 09:25:04
jen jedna otázka ice planet se řadí do jiné space?

Ja osobne by som Ice Planet zaradil do Space

otaznik

Moje chápání Classic Space je takové, že se do něj počítají sety, kde jsou první tymy kosmonautů (červení, žlutí, bílý a modří s logem space na prsou, bez krytu obličeje na helmě).

rdk

Citace od: otaznik kdy 07.07.2005, 10:06:20
(červení, žlutí, bílý a modří ....

A černí - jen pro úplnost.  8)

otaznik

Citace od: rdk kdy 07.07.2005, 10:11:54
Citace od: otaznik kdy 07.07.2005, 10:06:20
(červení, žlutí, bílý a modří ....

A černí - jen pro úplnost.  8)

Jo, jo, na ty jsem, chudáky, zapomněl.  ;)

Panther

Když si mám vybrat, tak moje nejoblíbenější témata jsou Clasic Castle a piráti.

chadzi

ja jsem nakonec zjistil ze se mi libi vsechno lego :D pokud je hezkej modej, muze byt z jakyhokoli tematu

Jindroush

Tak to sem pro tebe viděl někde ve slevě pěkný oblečky na Scalu  >:D >:D >:D

myth

Citace od: chadzi kdy 10.08.2005, 09:54:26
ja jsem nakonec zjistil ze se mi libi vsechno lego :D pokud je hezkej modej, muze byt z jakyhokoli tematu

Aj Bionicle/KKII figúrky? :P >:D