Prosba-Pořad o legu na discovery

Založil Ondra, 23.09.2008, 18:33:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ondra

Prosím vás, byl by někdo ochotný a měl možnost nahrát pořad "Jak to dělají?" zítra v 8:45 na Discovery channel?V tom to pořadu je asi 20-ti minutový šot o tom, jak vznikal set 7897 Je tam vše-Co designera vedlo k takovému designu, jak vznikal onen přední díl a samozřejmě výroba+Nějaká ta historie.Předem děkuji  :)

Marty713

Mě by to také velice zajímalo!

Bohužel Discovery nemám, ale nebude snad pro někoho problém to nahrát, uploadnout a pak sem hodit link?

Pěkně prosím... ;D

otaznik

To by mohlo být více než zajímavé, také se připojuji k prosbě o nahrání a následné postnutí sem. Díky!

Micho

Dám to nahrať. Ešte by sa niekto mohol pridať, aby bola väčšia istota, lebo ja nebudem doma, len to s časovou rezervou nastavím ...  ;)

nesquick

Kdybych se na program koukl dřív tak sem to viděl.Dnes to dávaly v 17:30.  :-[

TomKQT

Já jsem si to naprogramoval, ale netuším, jak to pak dostanu na web  >:D
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

Ondra

Já jsem to nahrál na kameru(Stativ z knížek, kvalita záznamu 85%).Pokuď by nebyl záznam v DVD kvalitě, tak jsem k dispozici.

Edit.:Není to 20 minut.Je to jen asi 8 minut.20 minut je o výrobě koberců  ;D

blackrabbit

Discovery to bude ještě několikrát 100% opakovat .  ;) Jo a kdo máte to video, můžete to hodit třeba na ulozto.cz ? Díky ...

EDIT: Já bych to taky mohl nahrát až to bude, ale ještě jsem se nenaučil jak naprogramovat na satelitu nahrávání  ::) :-\

Ondra

Už se mi to konečně podařilo upravit k uložení!

Tady to máte(Kvalita je nic moc.) http://uloz.to/782078/MOVIE0001.mpg

Pokuď to tam už nebude, tak mě informujte a já to tam opět vložím.

Ondra

Komu to stále nejde, tak jsem udělal ještě jeden link přes rapida http://rapidshare.com/files/148050200/MOVIE0001.mpg.html

Opět.:Pokuď to tam už nebude, tak mě informujte a já to tam opět vložím.

Marty713

Ondra, velice děkuji!!! :D

Hned jak se to stáhlo, shlédl jsem to a je to super! Díky! :)

Dokument je plný zajímavých číselných údajů a jiných informací o LEGU jako takovém i o firmě. Znalec se asi nedozví nic nového, ale pro mě to bylo velice příjemné a poučné pokoukání.

Navíc se musím pochlubit, že mám ve svém pokoji stejný whiteboard, na který si i já (stejně jako designér ve filmu) črtám své nápady. Akorát mě by v bílé místnosti nic nenapadlo. ;D

Micho

Práve som došiel domov, mne to tiež nahralo - DVD rekordér na HDD - kvalita veľmi slušná (bohužiaľ vstupný analógový signál z káblovky). Po orezaní presne 8 minút a v klasickom formáte vob je to veľké okolo 500 mega. A keďže Ondra to už nahodil, tak už to nebudem dávať. Celkom zaujímavý obsah, škoda že tak krátky.  ;)

Colonel32

take velice dekuji za nahrati a nasdileni.

na druhou stranu bych to ocenil v kvalitnejsi verzi, i kdyz na to nespecham, takze pokud to Micho vypali na cd a priveze treba na pristi vystavu, budu jen rad.

Micho

Citace od: Colonel32 kdy 24.09.2008, 21:36:20
take velice dekuji za nahrati a nasdileni.

na druhou stranu bych to ocenil v kvalitnejsi verzi, i kdyz na to nespecham, takze pokud to Micho vypali na cd a priveze treba na pristi vystavu, budu jen rad.

Tak to radšej niekde zavesím ..., kým bude výstava, tak by som na to zabudol.  ;)

5o

Tak mi to konečne tá moja mašina stiahla a ja som si to pozrel. Je tam naozaj veľa štatistiky, ktorú som v túto hodinu už veľmi nevnímal a hlavne som sa sústredil na obraz. Musím povedať, že som čakal od zobrazenia vývoja vlaku 7897 viac, ale zase vidieť robotizované pracovisko nie je na zahodenie. A hneď ma napadlo, či to takto vyzerá aj v Kladne?
Preto lebo Lego...