(vlastní) Hrádek

Založil Ryxe, 11.09.2008, 17:07:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

tak jsem si po dlouhé době sednul k legu a postavil tenhle hrad.vím,že to není zdaleka dokonalé a proto bych prosil o vaše názory,které by pomohly zdokonalovat mé stavění.(fotky zrovna neoplývají nejvyšší kvalitou,za což se omlouvám, ale foťák mi pomalu dodělává.)

linhi

Ahoj,jen tak dále - už tu dlouho nikdo nic nestavěl,ale z těch fotek se toho moc vyčíst nedá.Nemá někdo z tvých známích digi foťák?

buf91

Příjde mi úžasny. Robustní menší hrad jako odněkud z Francie v dobách Johanky z Arku.
Můj blog... http://buf91.blog.cz

Ryxe

určitě se pokusím sehnat foťák a udělat lepší fotky ;)

linhi

Já bych to zařadil někam do Skotska. Ale je pravda že se ti povedl i když používáš hodně panelů,kterým se já snažím vyhnout.Udělej ty fotky!

Ryxe

bohužel,ještě nemám tolik kostek,tak se snažím využít všeho co mám ;)

Džejkob

týbrďo, moc pěkný :)
kež bych stavil stejně hrady :'(
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Colonel32

musim rict, ze miniatury vypadaly slibneji nez vysledne fotky, ale na druhou stranu - na prvni prezentovany vytvor to neni vubec spatne.

JerryT

Moc pěkný. Vždycky když vidím něco takového, taky bych stavěl hrady  ;D

Akorát teda ta hlavní věž mi přide dost veliká oproti zbytku, přijde mi to takové nesouměrné.

gearcs

Ahoj, jedna technická - jak máš na hradbách a věžích tu zubatou palisádu, prostor mezi zuby bych zvýšil o jednu kostku, aby to obráncům chránilo hrudník ;)
Jinak se těším na další fotky, hlavně na fotky toho potoku a zeleně vpravo. A musím říct, že tvoje stavba vypadá lépe než moje první stavba... ;D

Aki

Citace od: Vindaloo kdy 11.09.2008, 20:37:55
Akorát teda ta hlavní věž mi přide dost veliká oproti zbytku, přijde mi to takové nesouměrné.
To bych neřekl. Je to pěkný Donjon.

Taky se přidám k pochvale. Fotky špatné (ale s tím mívám problémy také), ale stavba vcelku dobrá. Na první výtvor dokonce výborná!

Ryxe

děkuji za názory ;)ještě jsem si s tím o víkendu trochu hrál a dodělal pár drobností.fotky snad budou o chlup lepší než ty předešlé

linhi

No tyhle fotky jsou již o něčem jiném!!!! Opravdu je to na první stavbu více než pěkné - a co foto od zadní stěny?

Ryxe

Tady je